Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zielu to jak wezmiesz cos PT to cie z butow wysadzi,inna motywacja jest jednak niz naturalnie...

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 389,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zielu to jak wezmiesz cos PT to cie z butow wysadzi,inna motywacja jest jednak niz naturalnie...

a może spróbować tego AAKG? bo takiego stacka to chciałbym walnąć jak przestanie mi się chcieć chodzić na siłkę, czyli pewnie gdzieś przed wakacjami :rolleyes:

Opublikowano

a motywacja to połowa sukcesu, nie wyobrażam sobie ćwiczyć na niczym i nie mam tu na myśli niedozwolonych środków bo w to sie nie bawie. Mięśnie szybciej sie regenerują, lepiej pompują i szybciej rosną.

Opublikowano

Co polecacie dla kogoś kto ćwiczy regularnie juz miesiąc i chciałby przybrać masy mięsniowej. Na razie nic nie bierze a jakby miał coś wziąść to coś bezpiecznego jest coś takiego na rynku ?? ja wiem z młodych lat ze wszystko działa źle na organizm nie wiem jak to dzisiaj jest kolega tez sie nie zna więc pytamy ;)

Opublikowano

kubson, miska miska i jeszcze raz miska. :decayed: Dowal białka i gainera dobrego a momentalnie pójdziesz z masą(może nie tak jak na mieciu i teściu). :)

Mój brzuch mnie deprymuje. :gwizdanie:

Opublikowano

kubson, miska miska i jeszcze raz miska. :decayed: Dowal białka i gainera dobrego a momentalnie pójdziesz z masą(może nie tak jak na mieciu i teściu). :)

Mój brzuch mnie deprymuje. :gwizdanie:

Teraz trochę późna pora na łapanie masy... teraz trzeba rzeźbić :naughty:

Opublikowano

"B0sheee!" :polew: Odpowiedzmy sobie na pytanko czy mamy z czego rzeźbić a potem za rzeźbę się bierzmy. :D Nie lubię sezonowców. :sick3:

Opublikowano

Dla wagi 70kg w dzień treningu ile białka sie powinno brać i w dzien bez ???

http://allegro.pl/gainer-737-3kg-przyrost-masy-probka-gratis-i1508117299.html

coś takiego ?

Ja sobie kupiłem to:

http://allegro.pl/gainer-1-4-8kg-vitalmax-gratisy-kurier-0-i1523555610.html

średni ma to gówno smak ale.... nie ma nic Łatwo. :sick3:[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 21:47_________________________________________________

"B0sheee!" :polew: Odpowiedzmy sobie na pytanko czy mamy z czego rzeźbić a potem za rzeźbę się bierzmy. :D Nie lubię sezonowców. :sick3:

haha sezonowców...

do mnie pijesz? :gwizdanie:

Opublikowano

Kurda nie do Ciebie, a do Twego tekstu. :D

Opublikowano

ja tam mase robie caly czas:) zrobie 100 podrzezbie i dobije do 100 na rzezbie i wtedy bede zadowolony :decayed: :decayed: masa masa masa:P sa agregaty 70kg zywej wagi i on bedzie rzezbil:D

Opublikowano

mnie tam nie zależy żeby miec sylwetke stron mena z wiszącym brzuchem i mega masą , tylko dobrze wysportowane ciało nad którym mam panowanie w 100 % i kondycje dobrą

Opublikowano

ja tam mase robie caly czas:) zrobie 100 podrzezbie i dobije do 100 na rzezbie i wtedy bede zadowolony :decayed: :decayed: masa masa masa:P sa agregaty 70kg zywej wagi i on bedzie rzezbil:D

Każdy ma swoje cele...

Opublikowano

mnie tam nie zależy żeby miec sylwetke stron mena z wiszącym brzuchem i mega masą , tylko dobrze wysportowane ciało nad którym mam panowanie w 100 % i kondycje dobrą

Nikt nie robi wiszacego brzucha:) tak nie zorbie bo smaic mi sie chce z takich "kulturystow":)) czyasta masa to jest to co jest dobre:) geste i twarde miesnie:) mysle ze przy 188cm 100kg takiej masy to jest to o czym piszesz:)[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 22:17_________________________________________________

Każdy ma swoje cele...

taaak ale powiedz mi co mozna zrobic z 70kg wagi jaka rzezbe jak tam skora i kosci sa

Opublikowano

100kg przy prawie 190 to spoko waga :good:

Ja masę robiłem od jesieni, teraz zacząłem katować się na rzeźbę. Aktualnie ważę ok 85kg przy 178

po sezonie będę dążył do 90kg i to chciałbym utrzymywać :mysli:[br]Dopisany: 28 Marzec 2011, 22:25_________________________________________________

taaak ale powiedz mi co mozna zrobic z 70kg wagi jaka rzezbe jak tam skora i kosci sa

Pisałeś wcześniej że trochę doświadczyłeś na siłowni... A nie uważasz że teraz to trochę zły okres na wydawanie kasy w gainery i bóg wie co?

Nie przybierze teraz na masie jak będzie się ciepło robiło.

Przynajmniej ja nie mogłem masy złąpać o okresie letnim. Wydaje mi się ze z prostych powodów... mniej sie chce jeść i gorąco robi swoje.

Opublikowano

kupiłem tego AAKG i zobaczymy co to da w połączeniu z kreatynką :mysli: teraz jeszcze tylko carbo, żeby kreatynka miała lżej, a po 10 jakieś białko chyba :mysli:

Opublikowano

Robienie masy latem mi też nie wyszło. Zimą w ciągu 2 miesięcy prawie 10kg zrobiłem. :kox:

Opublikowano

Ile gram białka i węgla jecie po treningu z suplementów?

Opublikowano

kupiłem tego AAKG i zobaczymy co to da w połączeniu z kreatynką :mysli: teraz jeszcze tylko carbo, żeby kreatynka miała lżej, a po 10 jakieś białko chyba :mysli:

jak kapsulki to 6 przed treningiem:))

kileeer masz racjeee ciezko w cieple dni zlapac mase mniej jemy itp... jedyne co to zostaja nam treningi na podtrzymanie no i rzezbe:0 ja sie nie smieje z rzezby bron boze smiac mi sie chce tylko z ludzi wazacych po 70 kg i robiacych rzezbe zeby im miesnie staly sie widoczne:) zeby bylo widac to musi byc co ;) wiec najpierw miecho pozneij rzezba:). ze okres sie zbliza na rzezbe z tym sie zgadzam w 100% :) :)

Opublikowano

dla mnie każdy kto przyjdzie na siłkę i więcej gada niż ćwiczy, a jak robi serię to nie na 100% tylko tak macha od niechcenia to robi rzeźbę. Bez skupienia i prawidłowo wykonywanych ćwiczeń sylwetki fajnej nie będzie. A po co robić najpierw masę a potem rzeźbę, jak można to połączyć i mieć 5 kilo wyrzeźbionej masy, a nie 15 mięcha. A dziś na siłce to tak z 10 sezonowców od rzeźby przyszło :naughty: