MARCIN607 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Redukcja idzie, ale jakoś...piz*owato. j**any też tak chcę Młody_D co to jest 95 u mnie jest 105 z tendencję w górę a za cholerę nie chce mi się ruszyć jedna kuracja i zostanie 105kg miesni panie Marcinie słucham Cię mój Guru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Olej bieżnię i zacznij biegać na świeżym powietrzu. O tej porze roku --> średni pomysł, chyba że ktoś biega tylko dla formy Twardym trzeba być, nie miętkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Dziś zacząłem cykl na kreatynie mono z VitalMaxa 500gr, polecę na niej 9-10 tyg. Zobaczymy jakie będą efekty. Foto z dziś tj 26.10.2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 :polew: :polew: nie moglem sie powstrzymac sceneria i czapka mnie roz... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 :polew: :polew: nie moglem sie powstrzymac sceneria i czapka mnie roz... :polew: Janusz ale dales z tym zdjeciem ... wymieklem ... mono z VitalMaxa 500gr mono to Cie dobrze spompuje chociaz nie wiem nawet co to jest za firma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Pany chce na szybko zrzucic kilka kg z brzucha.Co polecacie?Nie piszczcie dieta, bo wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Pany chce na szybko zrzucic kilka kg z brzucha.Co polecacie?Nie piszczcie dieta, bo wiem nie dieta- przestań żreć i wozić wszędzie dupsko samochodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 :polew: :polew: nie moglem sie powstrzymac sceneria i czapka mnie roz... :polew: Sceneria to moja siłownia na budowie, a w czapce ćwiczę bo pogodowe warunki polowe :decayed: Janusz ale dales z tym zdjeciem ... wymieklem ... mono z VitalMaxa 500gr mono to Cie dobrze spompuje chociaz nie wiem nawet co to jest za firma VitalMax to za***ista firma i mają za***iste produkty, szczególnie monohydrat [br]Dopisany: 27 Październik 2011, 08:11_________________________________________________ Pany chce na szybko zrzucic kilka kg z brzucha.Co polecacie?Nie piszczcie dieta, bo wiem Dieta to podstawa , bo tego aeroby 3x w tyg 45min - bieżnia, rowerek, bądź bieganie jeżeli nie masz warunków aby chodzić na siłownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Panowie co tak wątek ucichł? ...wszyscy walczą o masę do wiosny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Sezon się skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmija Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Masa jest Najwazniejsza....!!!! :kox: Sezon się skończył hahahahahahha dla niektorych pewnie tak:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Sezon się skończył No fakt...wakacje się skończyły już dawno... ...Koledzy nasze klubowe grono się pewnie znacznie zmniejszyło- sezonowcy odpadli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 A ja cwicze a sie nie udzielam , teraz to juz hobbistycznie tylko , kiedys byla zajawka na maxa. Moze wroci . Co do sezonowcow to wlasnie znow sie zaczelo - przynajmniej tak widze po silowni ..jest masakra nie ma gdzie piernac a co dopiero cwiczyc ... Ale po miesiacu -2och powinno byc duzo mniej ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 a ja ćwiczę w warunkach polowych tylko pod dachem i nie narzekam. 2 swetry robią robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 a ja ćwiczę w warunkach polowych tylko pod dachem i nie narzekam. 2 swetry robią robotę cwiczylem w piwnicy przez pierwsze 2 lata , bylo :good: specyficzny klimat, kazdy w bluzie, para z ust . Zero specjalistycznego sprzetu , duzo ciezarow wolnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 mmcv no to ujawnij sylwetkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 mmcv no to ujawnij sylwetkę Dobrze gada ...będziemy wiedzieć z kim mamy do czynienia hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 mmcv no to ujawnij sylwetkę hehe co Ty nie bawie sie wtakie rzeczy :> . Nie jest zle ... 180/92kg wagi plaski brzuch , reka ok. 45 (dawnooo nie mierzylem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 mmcv no to ujawnij sylwetkę hehe co Ty nie bawie sie wtakie rzeczy :> . Nie jest zle ... 180/92kg wagi plaski brzuch , reka ok. 45 (dawnooo nie mierzylem) no to do bejcy w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi