Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytałem na necie o A6W i mi się odechcialo, na necie jest filmik jak wysportowana trenerka fitnesu robi ostatni dzień A6W dobrze ponad godzinę, to ja musiałbym machać ze 2 godziny non stop. Owszem, mam zaparcie i natchnienie, ale nie aż takie. ;( Jestem bardziej realistą.

A co do pływania to spróbuję na początku kontynuować po 30 min i stopniowo będę wydłużał czas treningu :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 18:30_________________________________________________I pytanie do biegłych w temacie, takie ćwiczenia jak opisywałem tj. codziennie 2x po 3 serie 20 brzuszków, do tego 2 razy w tygodniu 30-40 min pływania i ew. siłownia 2 razy w tygodniu a na niej bieżnia, rower i możliwe jakieś ćwiczenia na brzuch ( jeszcze nie zastanowiłem się jakie- może ktoś mądrzejszy podpowie ? ) powinny dać np. po 2 miesiącach jakiekolwiek zauważalne zmiany na brzuchu ? Czy mam to robić w nieskończoność i wmawiać sobie, że już mam kaloryfer na brzuchu ? :decayed:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak bedziesz sie prawidlowo odzywial to tak

Opublikowano

Ja preferuje Cw na brzuch z cieżarem:) brzuszki mi nie wchodzily bardzo ale cwiczenia z Ciezarem juz tak:) i tak jak Piotrek mowi zeby miec kaloryfer trzeba odpowiednio jesc... no i bieganie :)

Opublikowano

panowie moze macie jakies ciekawe metody na motywacje,chec bo ostatnio robie to z musu.

nie wiem czy taki okres jakis czy co,jade na sucho bez zadnych przedtreningowek,tydzien temu mi sie skonczyla.zero supli jakichkolwiek do nowego roku.

Opublikowano

Ja preferuje Cw na brzuch z cieżarem:) brzuszki mi nie wchodzily bardzo ale cwiczenia z Ciezarem juz tak:)

znasz jakieś ciekawe ćwiczenia z ciężarem? :wink4:

Opublikowano

Ja preferuje Cw na brzuch z cieżarem:) brzuszki mi nie wchodzily bardzo ale cwiczenia z Ciezarem juz tak:)

allachy,brzuszki z hantlem za glowa
Opublikowano

allachy,brzuszki z hantlem za glowa

poczytałem sobie na internecie o allachach i nie tylko, ale większość z tych ćwiczeń prócz brzuszków, nożyc pionowych i poziomych jest możliwych do wykonania z użyciem odpowiednich maszyn lub przyrządów, ja takowych nie posiadam więc niestety ich nie zrobię, do końca roku będę robił 2x3x20 brzuszków dziennie a po nowym roku pewnie dojdzie siłownia i tam będzie można coś pomyśleć :)

póki co żyję nadzieją, że jak na razie same brzuszki i basen przyniosą jakiekolwiek minimalne rezultaty, chociażby poprawę stanu psychicznego ( nie będzie mi się tak wydawać, że jestem gruby :polew: )

Opublikowano

wez baniak 5l za glowe i rob tak brzuszki,poczujesz lepiej

Opublikowano

do allachow tylko wyciag starczy.... skrety tulowia z talerzem... boczne skolny z hantlami..:) troche tego jest

Opublikowano

staraj się mieć cały czas napięte mięsnie brzucha przy robieniu brzuszków to wtedy nie będziesz potrzebował ciężarków :good:

Opublikowano

roznica jest widoczna,jak widac da sie :good:

ja kiedys wazylem 68kg przy 192cm :D i mialem w bicku 28cm :D

Opublikowano

Piotrek to prawdziwe bydle z Ciebie bylo wtedy... bicek robil wrazenie :decayed: :decayed: ja sie smieje a sam mialem ze 31 :embarrassed: :embarrassed:

Opublikowano

Piotrek to prawdziwe bydle z Ciebie bylo wtedy... bicek robil wrazenie :decayed: :decayed: ja sie smieje a sam mialem ze 31 :embarrassed: :embarrassed:

za kij od szczotki sie chowalem :decayed:
Opublikowano

mialem w bicku 28cm :D

miałem podobnie, jakoś 28 czy 29cm gdy dostałem swoje pierwsze hantle z Auchana :kox::decayed:

Opublikowano

nie umiem sobie tego wyobrazić :polew: ja mam aktualnie 28cm w przedramieniu :polew:
Opublikowano

roznica jest widoczna' date='jak widac da sie :good:

[/quote']nie umiem sobie tego wyobrazić :polew: ja mam aktualnie 28cm w przedramieniu :polew:

rozne rzeczy mozna sobie ciezko wyobrazic,czy to 28cm w bicu czy 28cm w przedramieniu :wink4:

wszystko zalezy od pkt widzenia

Opublikowano

nie umiem sobie tego wyobrazić :polew: ja mam aktualnie 28cm w przedramieniu :polew:

rozne rzeczy mozna sobie ciezko wyobrazic,czy to 28cm w bicu czy 28cm w przedramieniu :wink4:

wiem wiem , że te moje 28 pewnie nie jest super osiągnięciem, ale właśnie ja jestem chudy wc**j :P i jak Ty masz 192cm i miałeś bic jak moje przedramie to fajnie musiałeś wyglądać :kox: :kox:
Opublikowano

roznica jest widoczna' date='jak widac da sie :good:

[/quote']nie umiem sobie tego wyobrazić :polew: ja mam aktualnie 28cm w przedramieniu :polew:

wiem wiem , że te moje 28 pewnie nie jest super osiągnięciem, ale właśnie ja jestem chudy wc**j :P i jak Ty masz 192cm i miałeś bic jak moje przedramie to fajnie musiałeś wyglądać :kox: :kox:

mialem 15lat :wink4: teraz 28cm to mam 10cm za nadgarstkiem
Opublikowano

dobry koksy temat "testosteron" kto co brał ? jak długo ? i jekiej firmy?

i nie pisac mi ze NIKT ,,,,bo uwierze :naughty::polew: :polew:

Opublikowano

dobry koksy temat "testosteron" kto co brał ? jak długo ? i jekiej firmy?

i nie pisac mi ze NIKT ,,,,bo uwierze :naughty::polew: :polew:

Planujesz cykl na SAA? :cool1:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 13:32_________________________________________________Zajrzyj tutaj---> http://www.sfd.pl/NASZE_TESTY_SAA-t301358.html