Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawid dokladnie to 68kg :naughty:

Julo kapuslki sa wygodne,ale drogie.4tabs dziennie czyli ledwo na 8dni styka.

smierdzi,ale da rade wypic trzeba sie przyzwyczaic,ew mozna zatykac nos :decayed:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 387 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

d*py po tym nie rozerwie ? :kox:

Jutro sie za tym rozejrze :naughty:

Opublikowano

Panowie czuje dziś delikatny zakwas tzn. że mi wchodzi :decayed:

Opublikowano
to Ty Piotrek wazyles 70kg przy swoim wzroscie blink

ty gadzie kiedys wazyłes tyle co ja...

16 lat i 60 kg...przy 190 cm :naughty:

Opublikowano
to Ty Piotrek wazyles 70kg przy swoim wzroscie blink

ty gadzie kiedys wazyłes tyle co ja...

16 lat i 60 kg...przy 190 cm :naughty:

:polew: :polew: no tyle to nie wazylem ,ladny koks byles

plutonium stack przedtreningowy nie jadlem jeszcze,cena jest slaba...

tri anabol masz ekstrakty z kozieradki itd

ogolnie zestaw nie warty ceny dla mnie np

wole proste rozwiazania witaminy,mineraly,kreatyna,stack PT (musi miec bdb stosunek ceny do jakosci),ziola czyli kozieradka ,niepokalanek,mozna dodac DAA.

Opublikowano

a co myślicie o tym http://allegro.pl/fa-xtreme-anabolic-stack-96k-testosteron-na-maxa-i2009836374.html

u mnie na siłowni po zniżkach wychodzi 107 ziko i podobno na miesiąc starcza :mysli:

glowny skladnik daa +witaminy ...ilosc do ceny bardzo slaba :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

z tego co widze to 4tab dziennie by trzeba brac

Opublikowano

Potrzebuje cos na szybsze zbicie tkanki tluszczowej, polecacie cos ? I co z cwiczen na silowni aby brzuch spadl, oprocz brzuszków :mysli:

Opublikowano

podstawa to DIETA - jak dieta przestaje pomagać - to znak, że trzeba zaostrzyć DIETĘ - spalaczami mozna się CO NAJWYŻEJ wspomagać. (btw najczesciej to zestawy witamin, minetałów i czasami l-karnitynopochodne :D)

Do BF ~ 13-15% jesteś w stanie szybko dojść samą dietą i odpowiednimi ćwiczeniami

odpowiednimi ćwiczeniami, tj ogólnorozwojowka + aeroby / ogólnorozwojowka + interwały + 1/2 tabaty w dni "nietreningowe"

nadmierne ćwiczenie brzucha da o wiele gorszy rezultat od zrównoważonego treningu - możesz tylko spalic mięśnie

Opublikowano

Potrzebuje cos na szybsze zbicie tkanki tluszczowej, polecacie cos ? I co z cwiczen na silowni aby brzuch spadl, oprocz brzuszków :mysli:

pobiegaj z 40min dziennie i jedz zdrowo
Opublikowano

michass jak dawkowac ten aspargin?

Podziekowal bardzo za RADY! :)

Sorry że tak pózno.I szczeże to ja bym nie przesadzał po jednej tablecie lub max dwie 3 razy dziennie.Ale lekażem nie jestem.Zapytaj w aptece,oni się oriętują w tych sprawach.Jak dojdziesz już do siebie to zejdż na 1-2 dziennie przez parę dni i zakończ.Ogólnie to dobre na odwodnienia,i wkór*iające nerwobóle lub skórcze-ale wtedy 1-2 na dzień.

Jakąkolwiek chemie stosuję zawsze jako zło konieczne,nawet aspirynę.Ale z doświadczenia wiem ,że przy odwodnieniu liczy się szybka reakcja.Bo to zmniejsza stopień odwodnienia i czas dochodzenia do siebie.Aspargin dostają ludzie po zabiegach i operacjach,z tego co pamiętam.

Opublikowano

i co tam koksy

Opublikowano

...barki i biceps dzisiaj weszły aż miło :kox:

Opublikowano

ja dzisiaj klatka i juz sil troche braklo na trica masakra

Opublikowano

CLENBUTEROL :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

:polew:

i co tam koksy

u mnie całe łapy dzisiaj pękły :kox:
Opublikowano

I astmę jak ręką odjął :wink4:

Opublikowano

watek o siłowni :) super ;)

chodze na siłke juz półtora roku (regularnie) od jutra zaczynam 2 cykl z No-xplode z BSN ( polecam swietny przedtreningowiec) do tego kreatyna no i przydała by sie jeszcze jakas mieszanka białka i wegli !I tu moje pytanie co mozecie polecic jesli chodzi o odzywke białkowo-weglowodanowa :) pozdrawiam i nie masa bedzie z wami :cool1: