Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry: Panowie wszystkich kulturystów i nie tylko :decayed: mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona :embarrassed:

ja w zeszły poniedziałek po miesiącu robienia brzuszków (efektów prawie nie zauważyłem, no moźe minimalne, ale zdecydowanie za małe) zapisałem się na siłownię :>

treningi ustaliłem sobie 3 x w tygodniu w pon., śr., pt. ( plecy, nogi, biceps, triceps, klatka po raz w tygodniu), a brzuch za każdym razem , na każdym treningu dodatkowo bieżnia ( na początek 20 -25 minut biegu ok 7km/h ) , a po każdym treningu 15 minut sauny + zimny prysznic :kox:

moim celem jest na początku bardziej złapanie formy i redukcja tłuszczyku na brzuchu niż czegokolwiek innego, dlatego największą wagę przykładam właśnie do ćwiczeń mających na celu to o czym przed chwilą wspomniałem :cool1:

macie jakieś wskazówki dla nowicjusza w temacie ? :wink4:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

macie jakieś wskazówki dla nowicjusza w temacie ? :wink4

tonę koksu jak na początek :naughty:

ja tam ćwiczę trochę i nie jest źle :cool1:

tak myślę , że może by wrzucać swoje fotki + opis kuracji :mysli:

Opublikowano

macie jakieś wskazówki dla nowicjusza w temacie ? :wink4

tak myślę , że może by wrzucać swoje fotki

jak chcesz sobie zobaczyć teraz mój brzuch to wpisz sobie w grafice google " mięsień piwny" :polew:

Opublikowano

filip1001 oczywiście to tylko moje zdanie ... Witam jeśli chodzi o treningi to dobrze masz ułożone 3 razy w tyg bo mięśnie muszą się regenerować ... Diety ja akurat nie używam i nie będę ożywać więc twoja sprawa diety na pewno pomagają. czytałem kiedys o takiej odżywce na allegro w HMB w płynie na rzeźbę niby była dobra bo mój kumpel ją brał ....a jeśli o rodzaje treningów to już twoja sprawa ja sobie sam układałem....[br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 21:46_________________________________________________oglądaj nie ma lipy Robert dobrze tłumaczy

Opublikowano

no to chwalcie się swoimi postępami.

Opublikowano

HMB

hmb to kupa :thumbdown: udowodniono ze nie wplywa na redukcje :wink4:
Opublikowano

HMB

a co wpływa :naughty:

Opublikowano

Powiem tak ja nie brałem hmb a to też zależy od organizmu człowieka ...

Opublikowano

HMB

a co wpływa :naughty:

dobra dieta, trening i aeroby :naughty:

Opublikowano

Oczywiście też motywacja....

Opublikowano

Ja również zaczynam wycinkę od przyszłego tygodnia, z tym że ja nie będę zmieniał diety, jedynie obetnę tylko troszkę ww, a zaczynam robić aeroby na początku 2 po tygodniu 3 a później 4x w tyg po 40min - skakanka. Cel - zmniejszyć BF

Opublikowano

pochwalcie się trochę Waszymi aerobami :wink4:

ja powiem Wam, że zapisałem się na siłkę bo wiem, że jak już pójdę to będę tam ćwiczył, a domu nie mam takiej motywacji... brzuszki to był max na dłuższy czas... ale one nie wystarczyły...

a co do jedzenia to zgadzacie się z tym, że po prostu jeść mało ? czy niekoniecznie mało ale odpowiednich produktów ? i co dokładniej?

ja w ramach diety ostatnio ograniczyłem napoje gazowane, pieczywo białe zamienione na razowe..... a jak ktoś mi zaczyna tłumaczyć o węglowodanach, cukrach, białkach to w o gólę "widzę ciemność" bo nie wiem OCB ;(

najgorsze jest to, że wiele rzeczy to dla mnie pewna nowość ( chociażby te zmiany nawyków żywieniowych ) i nie koniecznie wiem jakie będą tego efekty, a nic tak nie motywuje jak właśnie one.... :embarrassed:

Opublikowano

właśnie rzecz w tym aby nie jeść mało. 5 posiłków wartościowych, większa podaż białka, mniejsza ww i t. W innym przypadku obniżając znacznie ilość spożywanych kalorii spalisz z tłuszczem mięśnie, a przecież nie o to chodzi. To nie takie proste jak by się mogło wydawać. Poczytaj sobie w necie o dietach redukcyjnych

Opublikowano

:bry: Panowie wszystkich kulturystów i nie tylko :decayed: mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona :embarrassed:

ja w zeszły poniedziałek po miesiącu robienia brzuszków (efektów prawie nie zauważyłem, no moźe minimalne, ale zdecydowanie za małe) zapisałem się na siłownię :>

treningi ustaliłem sobie 3 x w tygodniu w pon., śr., pt. ( plecy, nogi, biceps, triceps, klatka po raz w tygodniu), a brzuch za każdym razem , na każdym treningu dodatkowo bieżnia ( na początek 20 -25 minut biegu ok 7km/h ) , a po każdym treningu 15 minut sauny + zimny prysznic :kox:

moim celem jest na początku bardziej złapanie formy i redukcja tłuszczyku na brzuchu niż czegokolwiek innego, dlatego największą wagę przykładam właśnie do ćwiczeń mających na celu to o czym przed chwilą wspomniałem :cool1:

Barki masz tak duze ze nie trzeba robic?? :tongue4:

Opublikowano

Barki masz tak duze ze nie trzeba robic?? :tongue4:

jak na zlocie w BT w marcu usłyszysz, że wyjmują drzwi z futryn w wejściu głównym to wiedz, że ja nadjeżdzam :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: Nie wiem czy będę :embarrassed:
Opublikowano

Nie wiem czy będę :embarrassed:

oj kolego, Ty się lepiej dobrze zastanów z decyzją, żeby nie wpaść :gwizdanie: :rant::wink4:

Opublikowano

Chciałbym ale taki wyjazd dla mnie to około 2k zł :cool1: a biednego studencika któremu już nawet na mody brakuje to nie stać :disgust:

Opublikowano

ja za***iście skończyłem zeszły rok ;) udało mi sie pobić własny rekord i podniosłem 90kg na klate na raz

potem zrobiłem 3 pełne serie po 8 powtórzeń 75kg :naughty:

no i k**wa od 1ego leże na angine w łóżku k**wa jego zaje***a w du*e MAĆ :wallbash:

wiem , że pewnie dla większości to nie jest specjalny wyczyn , ale waże ~70kg przy wzroście 178cm :wink4:

i jak pomyśle , że po tej chorobie wróce do 60ki pewnie na serie ;( ;( ;(

Opublikowano

wiem , że pewnie dla większości to nie jest specjalny wyczyn

Nikt się nie rodzi wyciskając 200kg :good: