Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozumiem że będzie forma na wakacje :gwizdanie:

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a po wakacyjnych plażowych wojażach koniec przygody...

Opublikowano

z nudow zaczalem robic trening Arnolda super masa i super sila... i musze powiedziec ze namnie dziala :kox: :kox: tylko ze przez je**ne zatrucie zaczynam z nizszego pulapu.. ale waga idzie ciagle do przodu..:)

Opublikowano

Stanąłem dzisiaj na wadze... 102,2kg :kox:

Opublikowano

no to zazdroszcze ... moja docelowa waga :))

oczywiscie na rzezbiee :kox: :kox: :cool1:

Opublikowano

mi się porobiły kiedyś od rozpiętek spore rozstępy przy barkach i na klatce.

wszystko zależy od tego jaką kto ma skórę, jeden będzie ostro walił kox i rósł jak na drożdżach bez rozstępów, a innemu porobią się już przy małych przyrostach.

PS: po wczorajszym wprowadzającym treningu FBW po przerwie mam wszędzie cholerne zakwasy, ale trzeba się przemęczyć i będzie znowu powrót do formy :kox:

Jak się nie chcesz męczyć zakwasami to pij sok z buraczka czerwonego (sokowirówka),odstany 2 godziny ,ale świeży.Pierwszy tydzień -1xrano,2xprzed treningiem,3xpo treningu.Nie litrami,tylko po dobrym łyku 50-75ml.W drugim tygodniu już tylko przed treningiem i rano.W trzecim tylko przed treningiem.Ważna sprawa,żeby był odstany,bo daje po żołądku i żle smakuje surowizną.Jedno wyciskanie soku dziennie jest najwygodniej.Sposób mało popularny ,a działanie 100%.[br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 18:53_________________________________________________Jakby się zakwasy utrzymywały to więcej soku.Tylko pierwsze razy mniej bo rewolucja żołądka murowana.

[br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 18:56_________________________________________________Pisaliście o rozstępach.Też mam nawet 1cm szerokości.A człowiek młody i gupi był,bo się nie chciało smarować.Polecam krem VICHY,i olejki dla kobiet w ciąży,gdzie baza to olejek arachidowy o ile dobrze pamiętam.

Jest jeszcze coś co się nazywa zamykanie rozstępów czy cóś laserem.Nie aż takie drogie i ponoć efekt nawet fajny.[br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 19:04_________________________________________________A propo's rozstępów to robią się także przy szybkim chudnięciu.Mój brat tak ma,szok.

Opublikowano

są rozstępy są postępy ;) jak ktoś dłużej ćwiczy to i tak wyjdą :P zakwasy z czasem same przejdą i mięsień sie przyzwyczai :good:

Opublikowano

No

są rozstępy są postępy ;) jak ktoś dłużej ćwiczy to i tak wyjdą :P zakwasy z czasem same przejdą i mięsień sie przyzwyczai :good:

10 lat temu też mi nie wadziły :cool1: Ja żeby nie sok to musiałbym wziąć urlop z roboty,żeby wystartować,takie zakwasy.

Opublikowano

mój lekarz kiedyś przy wizycie zauważył rozstępy i przepisał mi maść na blizny (Cepan), śmierdzi jak cholera ale rozstępy robią się blade i niewidoczne :good:

Opublikowano

mój lekarz kiedyś przy wizycie zauważył rozstępy i przepisał mi maść na blizny (Cepan), śmierdzi jak cholera ale rozstępy robią się blade i niewidoczne :good:

najlepszy jest dębosan ale w okładach

decha 1,5m :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Najlepsze okłady są z młodych piersi :boobs:

Opublikowano

Stanąłem dzisiaj na wadze... 102,2kg :kox:

ja też 111kg ;(

Opublikowano

ja się cieszę...w końcu leciałem na masie :wink4:

Opublikowano

ja też 111kg ;(

No to się trzeba wziąć za siebie ;)

Dietka plus cardio i pójdzie w dół.

Opublikowano

pokaż jak to teraz wygląda

Opublikowano

pokaż jak to teraz wygląda

coś później może ogarne...
Opublikowano

ja też 111kg ;(

No to się trzeba wziąć za siebie ;)

Dietka plus cardio i pójdzie w dół.

nie jest łatwo....żona dobra ciasta robi

Opublikowano

Siemka mam pytanko ta ławka za 330zł to dobry wybór czy lepiej dopłacić i wziąść tą droższą ? Ta tańsza chyba mało stabilna może być hmm ??

http://allegro.pl/magnus-bh40kg-lawka-modlitewnik-stojaki-hit-i2043259472.html

http://allegro.pl/lawka-treningowa-7828lb-thorn-dostawa-gratis-i2070530075.html

z góry dzieki za odpowiedziedź i pozdro :)

Opublikowano

tą bym odpuścił, nie wygląda zbyt stabilnie :cool1:

przejrzyj ofertę keltona - co prawda opinie są podzielone, ale moim zdaniem mają całkiem niezłe ławki w przyzwoitych cenach

Opublikowano

A obciążenie jakie polecasz tylko żeliwne ??[br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 17:35_________________________________________________Dobrze michal_s87, że mi o nich napisałeś znalazłem fajną ławke http://www.ecentrum.kelton.pl/produkt.php/1/2/2 :good: