Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja brałem wiele odżywek i po megabolu jakoś kolego wyżej apetyt był więc napewno to mąka nie była

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

http://suple.us/

dobry sklep. dużo odżywek z usa (ogólnie sklep z usa prowadzony przez polaka) i u nas nie dostępnych. ceny rozsądne i przesyłka szybka. płacisz przy odbiorze. sam brałem kilka razy z tego sklepu i mogę polecić

Opublikowano

http://suple.us/

dobry sklep. dużo odżywek z usa (ogólnie sklep z usa prowadzony przez polaka) i u nas nie dostępnych. ceny rozsądne i przesyłka szybka. płacisz przy odbiorze. sam brałem kilka razy z tego sklepu i mogę polecić

zgadzam sie :good: sie utopilo w tym sklepiku troszke $$$$
Opublikowano

jak chcesz kupic megabola to ja ci sprzedam mąke za 50zl w promocji :decayed:

Megabol, Testosterol itp mają podobne działanie :decayed:

Opublikowano

nie wiem jak testosterol megabolu bo nigdy nie brałem ale dobrej opinii z tego co słyszałem to nie ma

Opublikowano

Zmija Ty koleś ja nie ćwiczę pierwszy tydzień :polew: ja już ćwiczę kilka lat :cool1: ... A moje zdanie jest inne ....

Opublikowano

Ty koleś ja nie ćwiczę pierwszy tydzień :polew: ja już ćwiczę kilka lat :cool1:

eeeee no to szacun... koleś :cool1::facepalm:[br]Dopisany: 01 Luty 2012, 22:52_________________________________________________a przy okazji, Panowie jak liczycie BF?

Opublikowano

kolego ilość lat nie zawsze daje znacznie większe doświadczenie no ja 3 lata cwiczyłem[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 15:32_________________________________________________ale specjalistą jakimś też nie jestem tylko to jest moje zdanie. Są i lepsze suplementy ale na apetyt wystarczy ta czysta kreatyna i ceny też znacznie wyższe

Opublikowano

kreatyna nie jest na apetyt :decayed:

moze zamiast tej kreatyny wsypali jakis apetizer :kox:

Opublikowano

ale to jest czysta kreatyna i tam chyba cos pisało że zwiększa łaknienie to się nazywalo total creatine czy jakoś tak. Wiem że kreatyna nie jest na apetyt pudełko było orginalnie zamknięte bo brałem ze sklepu z odżywkami

Opublikowano

panowie a co polecacie na poprawę apetytu :mysli: bo nie chce mi się tak dużo jeść jak powininem :kwasny: dziennie to zazwyczaj płatki owsiane na śniadanie + kanapeczki w robocie + obiad popołudniu + wieczorem coś na ząb :disgust:

oczywiście oprócz metki :decayed:

A ja tradycyjnie zamiast chemii polecę herbatkę z pokrzywy.Żresz jak świnia+żelazo.Ponadto imbir,który wzmaga wydzielanie kwasów żołądkowych i też się jeść chce.A dodany (zmielony) do potrawy np.przed snem pomaga ją szybciej strawić żeby się dobrze spało.

Poza tym musisz "rozciągnąć" żołądek,żryj nie jedz,a właściwie odżywiaj się :>.Pchać żarcie i nie popijać,bo cie zapcha w pół drogi (płyn rozcieńcza kwasy żołądkowe).

Opublikowano

kolego ilość lat nie zawsze daje znacznie większe doświadczenie

racja :good: ja ma za sobą 4 lata ale pierwszy rok zawalony :decayed: człowiek był młody, głupi i zawsze mądrzejszy :decayed:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 19:00_________________________________________________

Zmija Ty koleś ja nie ćwiczę pierwszy tydzień :polew: ja już ćwiczę kilka lat :cool1: ... A moje zdanie jest inne ....

...taki doświadczony a trzeba było kilka razy tłumaczyć (na jednej stronie) jaką krete masz kupić... :gwizdanie:
Opublikowano

kolego ilość lat nie zawsze daje znacznie większe doświadczenie no ja 3 lata cwiczyłem

ale im więcej czasu ćwiczysz tym lepiej poznajesz swój organizm, a przez to jest się bardziej ogarniętym zarówno w ćwiczeniu jak i suplementacji. Oczywiście są osoby które przychodzą na siłkę tylko poprzerzucać żelastwo, ale o nich tutaj nie mówimy.

Opublikowano

11.02 V Charytatywna Gala Sportów Walki w Żarach, wybiera się ktoś przypadkiem? :cool1:

Opublikowano
zgadzam sie good sie utopilo w tym sklepiku troszke $$$$

a pozniej walisz posty na FB ze pekło 50 :gwizdanie:

Opublikowano

..od najmłodszych lat :decayed: :decayed:

koksiara.jpg

Opublikowano

Mały starzem ale wie,że martwy ciąg to podstawa.

Opublikowano

...ale dzisiaj nogi doyebaem :kox: już czuje co będzie rano :gwizdanie:

Opublikowano

...ale dzisiaj nogi doyebaem :kox: już czuje co będzie rano :gwizdanie:

Rano,to kicha stoi :polew:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 21:14_________________________________________________Szczególnie po odyebaniu.

Opublikowano
  • Autor

robiłem wczoraj martwy z łóżka dziś nie mogłem wstać... :embarrassed: