Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam cm3, ale tylko przed i po treningu. 45min przed treningiem i od razu po.

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie słyszeliście o tym zeby na treningu wypijac min 2l wody, a pozniej wstrzymywać mocz przez co najmniej 5h?ma to dac wodne środowisko w miesniach ,a jak wiadomo miesnie w duzej czesci zbudowane z wody i dzieki temu szybszy wzrost beztluszczowej masy miesniowej.

Opublikowano
:grin:
Opublikowano
panowie słyszeliście o tym zeby na treningu wypijac min 2l wody, a pozniej wstrzymywać mocz przez co najmniej 5h?ma to dac wodne środowisko w miesniach ,a jak wiadomo miesnie w duzej czesci zbudowane z wody i dzieki temu szybszy wzrost beztluszczowej masy miesniowej.

Ale trzeba dodać HMB i l-carnityne ;)

Opublikowano

Myślę że lepiej 3 l wody na noc :) ciekawe co się nawodni :)

Opublikowano

Panowie czytał ktoś z was jakieś ciekawe księgi dla kulturystów? Zastanawiam się nad jedną pozycją Poliquina bądź Girondy

Opublikowano

Czytałem kilka ale mam zrytą psyhe przez uzywki i nie pamietam jakie :) ogólnie pierwsza była napewno arnolda :)

Opublikowano

Właśnie ściągnąłem sobie Poliquina ale po angielsku więc czytanie trochę zajmie. Podobno jedna z lepszych, obok właśnie książki Arnolda i Girondy

Opublikowano

Kurcze przerabialem i jedna angielska i powiem ci że niektórych technicznych określeń to i ze słownikiem nie sprostałem :D ale ogólnie mój angielski jest na niskim poziomie więc może dasz rade przebrnąć :D . Najlepiej przetłumacz i daj linka na jakiś serwer :)

Opublikowano

Haha przetłumaczyć ponad 100 stron :) Jasne :) Mi cały rejs by zajęło jej przeczytanie i zrozumienie a co dopiero przetłumaczenie. Ale słyszałem, że w tej książce Poliquina jest dużo wskazówek do układania poprawnych planów treningowych itp

Opublikowano

nie radze sugerować sie planami ;d strikte branymi od gwiazd scen :banan: są to plany przełądowane.. zwykły śmiertelnik na kreatynie i kurczaku w porze obiadowej padnie na ryj ;d:grin:

---------- Post dopisany at 14:18 ---------- Poprzedni post napisany at 14:17 ----------

powiem Ci że większej głupoty nie słyszałem xD pozatym wstrzymywanie moczu jest nie zdrowe ;d:thumbdown:

---------- Post dopisany at 14:22 ---------- Poprzedni post napisany at 14:18 ----------

koledzy jetem na etapie szukania jakiejś dobrej kreatynki. Co byście mi polecili? i jak najlepiej to spożywać? Nigdy wcześniej nie praktykowałem i tyle co wiem to z jakichś artykułów.

z góry dzięki. A cha w tygodniu mam trzy dni treningowe i dwa dni basen. w lutym ważyłem 100 kg, teraz 92 kg i w sumie nie chciałbym już dalej zjeżdżać. Jedni mówią że białko drudzy kreatynka, - poradźcie coś.

kolego podstwą to witaminki i minerały ;) polecam te z olimpu w postaci chelatów ;d dobrze sie przyswajają ;d:hi: kwas omega 3 tez powienien zagościc na stałe :wink: białeczko caseine na noc :naughty:

jakąś kreatynke około treningowo oraz zwykłe białko zaraz po treningu + carbo dobrze wpłynie na regeneracje ! i zapodaj swój plan ! długo w tym siedze ;d może coś poprawimy ;d

---------- Post dopisany at 14:29 ---------- Poprzedni post napisany at 14:22 ----------

Wewnętrzna Walka (Ct Fletcher) - Video|FightTube.pl motywacja xD

Opublikowano

---------- Post dopisany at 14:18 ---------- Poprzedni post napisany at 14:17 ----------

powiem Ci że większej głupoty nie słyszałem xD pozatym wstrzymywanie moczu jest nie zdrowe ;d:thumbdown:

a ja jednak wyprobuje i zobacze jak mnie ro***bie przez czerwiec :decayed:

Opublikowano

Tam nie ma konkretnych planów tylko sa opisane metody ich budowania w zależności od własnych predyspozycji :wink: Tak więc niczego lepszego chyba nie ma :D

A ze wstrzymywaniem wody to ciekawa sprawa. Bo jak np wstrzymuje długo mocz to rzeczywiście brzuch troche rośnie. Może jakby nauczyć sie transortować tą wodę do np bicepsa, dałoby to podobne efekty :decayed:

Opublikowano

dobrze gadasz!! teraz kwestia odpowiedniego skupienia, moze medytacji w celu transportacji do tych miejsc w ktore chcemy.

Opublikowano
dobrze gadasz!! teraz kwestia odpowiedniego skupienia, moze medytacji w celu transportacji do tych miejsc w ktore chcemy.

+1 :)

Opublikowano

a ja jednak wyprobuje i zobacze jak mnie ro***bie przez czerwiec :decayed:

ta ro***bie ale szew na torbie :grin:

---------- Post dopisany at 17:53 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ----------

Tam nie ma konkretnych planów tylko sa opisane metody ich budowania w zależności od własnych predyspozycji :wink: Tak więc niczego lepszego chyba nie ma :D

A ze wstrzymywaniem wody to ciekawa sprawa. Bo jak np wstrzymuje długo mocz to rzeczywiście brzuch troche rośnie. Może jakby nauczyć sie transortować tą wodę do np bicepsa, dałoby to podobne efekty :decayed:

hmm najlepsze jest słuchanie swojego organizmu ;d

osobiscie moge polecic plan HST oraz 5x5....:banan: siła z wami... a jak ktoś sie redukuje to polecam system olimpijski ;d tzn ćwiczenia typy power clean /thursters/ podrzut itd ;d robi robote :naughty:

Opublikowano

A nie lepiej bezpośrednio wstrzykiwać?

Opublikowano

A nie lepiej bezpośrednio wstrzykiwać?

O żesz ty :naughty: Źródło mega sylwetki YOGI3000 jest już znane :decayed:

Opublikowano
:D dziś opierdole na noc krete potrójną dawke i 3 l wody zobaczymy czy rano będzie klata napuchnięta czy łóżko wodne :)
Opublikowano
:D dziś opierdole na noc krete potrójną dawke i 3 l wody zobaczymy czy rano będzie klata napuchnięta czy łóżko wodne :)

:facepalm: przecież to nie da takiego efektu jak chcesz, bo pójdzie Ci w brzuch albo plecy, zależy jak będziesz spał

żeby poszło w klate lub inne to musisz rozrobić to na 100ml hmb i wcierać w poszczególne mięśnie

podobno kulturyści przed zawodami tak robią i są czyści na badaniach anty bo nie wnika w krew tylko bezpośrednio w mięcho :thumbup1: