Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brałem kiedyś Olimpu, zła nie jest, w zasadzie cieżko ocenić która lepsza, mowi sie że kreta to kreta i nie ma co wybrzydzać :D powodzenia :)

Chociaż tak jak pisałem wcześniej universal na mnie chyba najlepiej zadziałał, ale może to efekt placebo bo wcześniej słyszałem ze dobry ;-)

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 386,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kreatyny odmian jest naprawdę dużo, jeśli o monohydrat chodzi to Universal i Inkospor najlepiej poczułem. Inkospor dobre opinie nawet ma.

Opublikowano

Ja robiłem na siłę trening 5x5.

Opublikowano

kreatynke to trzeba dobrac pod siebie :)

Ale fakt zapredko niema sensu ladowac sie w suple ;) ale juz jak sie brac to pierw lekkie suple ;)

Opublikowano

mialem brac universala, ale spojrzalem pod wzgledem tym, ze latwiej mi i wygodniej kapsy bedzie brac, bo nie bede musial brac shakera do roboty, tylko kapsy, szybko lykne i bedzie :) no nic, czekam na paczke i zobaczymy co to sie podzieje :)

a jakie cykle robicie z kreta ? 6 tygodni ? wiecej ? mniej ? czy moze caly czas bierzecie ?

Opublikowano

Cykle z kreta :D Niezla nazwa :D

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Chyba też się nakretuje a co tam :) tyle czasu już na sucho :).

Opublikowano

Są dwie szkoły - albo cykl i dawka około 10g na dzień treningowy i 5g na nietreningowy albo stała dawka do 5g dziennie przez dłuższy czas. Co kto woli. Ja zawsze wolę cykle, nieważne co przyjmuję - przynajmniej mam świadomość że organizm może trochę odpocząć od tego wszystkiego :decayed:

Ja od poniedziałku zaczynam właśnie cykl mono+TCM brane na przemian tj. w dzień treningowy rano jabłczan, po treningu mono a w nietreningowy odwrotnie - rano mono i wieczorem jabłczan. Ciekawe jak to zadziała bo do tej pory brałem zawsze oddzielnie - albo cykl na mono albo na jabłczanie :)

Opublikowano

Znów powera dostane i stawy się odezwą :)

Edytowane przez bongod

Opublikowano

Cykle z kreta :D Niezla nazwa :D

:grin::grin::grin::grin:

Kreatyna w dni treningowe przed i po treningu ( ja tak brałem )

Opublikowano

Są dwie szkoły - albo cykl i dawka około 10g na dzień treningowy i 5g na nietreningowy albo stała dawka do 5g dziennie przez dłuższy czas. Co kto woli. Ja zawsze wolę cykle, nieważne co przyjmuję - przynajmniej mam świadomość że organizm może trochę odpocząć od tego wszystkiego :decayed:

Ja od poniedziałku zaczynam właśnie cykl mono+TCM brane na przemian tj. w dzień treningowy rano jabłczan, po treningu mono a w nietreningowy odwrotnie - rano mono i wieczorem jabłczan. Ciekawe jak to zadziała bo do tej pory brałem zawsze oddzielnie - albo cykl na mono albo na jabłczanie :)

no niekoniecznie 10g na dzien :)

ogolna zasada 1g/10kg masy wlasnej ;) 6g dla wagi 60kg itd itd

bierzesz codziennie tyle samo.

mozesz brac miesiac albo i dwa, ale niezadlugo zeby organizm sie nieprzyzwyczail ze ma kreatyne z zewnatrz. bierzesz np 6 tyg i jak skoncysz robisz 6tyg przerwy z kreatyna albo i dluzej ;) potem mozna zaczac znowu

Opublikowano

Heh, zamowilem z allegro od bodypaka, zaplacilem od razu od payu, do tej pory nie wyslali paczki....

To na aukcjach pisza zeby brac 5 g przed i 5 g po treningu, to jesli jest zasada 1 g na/10 kg to mam brac 2x po 7 g czy przed 3,5 g i po 3,5 g a w dzien nie treningowy 3.5 g ?

Edytowane przez sebul

Opublikowano

Bierz jak piszą na opakowaniu. 10g DT i 5g DN

Opublikowano

nie wiem koledzy ja sie nie znam ale szczerze pierwsze slysze o zasadzie 1g na 10kg, zawsze bralem krete 10g, rano 5g i 5g po treningu czy tam przed nie pamietam juz i dzialala ladnie

Opublikowano

No bo jest kilka teorii. Pierwsza mówi 1g/10kg masy ciała, druga mówi po prostu 10g w treningowe a 5g w nietreningowe a trzecia mówi, że i tak więcej niż 5g dziennie się nie przyswoi i tylko producenci tak piszą żeby nam się kreta wcześniej skończyła i żeby szybciej kupić kolejną :kox:

Opublikowano

Tez słyszałem o tych 5 g że reszta do kibla leci . Podobno nosem jak zapodasz to mniej trzeba ;).

Opublikowano

Tez słyszałem o tych 5 g że reszta do kibla leci . Podobno nosem jak zapodasz to mniej trzeba ;).

Też slyszalem że wciągnięta lepiej kopie!

Tylko łatwo przedawkowac w taki sposób :/

Opublikowano

To ja prpopnuje sobie w odbyt wsadzac :D Wchlnie sie mega szybko :D

Opublikowano

[emoji23]

Opublikowano

Czyli co dla chlopa o wadze np60kg jest taka sama dawka co dla chlopa o wadze np100kg? :) albo wiecej