mloody Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Spartan niby tak ale trener gada że mam tylko na treningi chodzić i nie robić nic z ciężarami bo to nie potrzebne ble, no ale jakoś wyglądać chce... Kraf-maga przebajerzona (ale idź na trening może ci przypasi) Masato odpowiem krótko... bo to nie dział dla mięczaków dajesz mobilizacja i rwiesz suty ty też Tzieland
Tzieland Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 ja na razie to spokojne treningi tylko, żeby pleców nie dobic do końca
mloody Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 nikt ci nie każe pleców robić, masz ręce, a pozatym dobra rozgrzewka przed, i dobre rozciaganie po treningu(jak nawalam w pilke z sasiadem) i nie powinienes dramatyzować.
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 nikt ci nie każe pleców robić, masz ręce, a pozatym dobra rozgrzewka przed, i dobre rozciaganie po treningu(jak nawalam w pilke z sasiadem) i nie powinienes dramatyzować. Przecież pleców nie da się wyłączyć podczas treningu... chyba, że podniesie garde i nie będzie się ruszał
michass Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Filmik dobry.Zawsze się zastanawiałem,kto k*rwa normalny używa małpi chwyt.Przecież se można łeb odrąbać.A te pajace co cwicząc samemu zakładają zaciski na sztangę i potem kulają po jajcach,poprostu żałość. Spotkał się kto z tym na swojej siłowni http://www.eleiko.pl/index.php/produkty/crossfit-trening-funkcjonalny/chains-lan ? Szukam jakie są długie.I chętnie kupiłbym używane.Szukam też pętli z łańcuchów na tors,może być kilka lżejszych. Nigdzie k*rwa nie mogę naru*hać tak grubych łańcuchów,jakby kto widział to chętnie jakieś info.Może być ze złomu-najchętniej ---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:52 ---------- http://www.eleiko.pl/index.php/produkty/crossfit-trening-funkcjonalny/chains-lancuchy-obciazeniowe-do-treningu-silowego/ ---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:56 ---------- Sorry za linka ,ten drugi jest OK.
mloody Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Mowa o siłce - bicepsik coś lajtownego, ale koledze napisałem żeby skontaktował się z trenerem lub lekarzem bo nie ogarniam jego kręgosłupa. W moim przypadzie było podobnie, ale to była zbyt duża waga i braki w treningach. ---------- Post added at 20:07 ---------- Previous post was at 20:04 ---------- Filmik dobry.Zawsze się zastanawiałem,kto k*rwa normalny używa małpi chwyt.Przecież se można łeb odrąbać.A te pajace co cwicząc samemu zakładają zaciski na sztangę i potem kulają po jajcach,poprostu żałość.Spotkał się kto z tym na swojej siłowni http://www.eleiko.pl/index.php/produkty/crossfit-trening-funkcjonalny/chains-lan ? Szukam jakie są długie.I chętnie kupiłbym używane.Szukam też pętli z łańcuchów na tors,może być kilka lżejszych. Nigdzie k*rwa nie mogę naru*hać tak grubych łańcuchów,jakby kto widział to chętnie jakieś info.Może być ze złomu-najchętniej ---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:52 ---------- http://www.eleiko.pl/index.php/produkty/crossfit-trening-funkcjonalny/chains-lancuchy-obciazeniowe-do-treningu-silowego/ ---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:56 ---------- Sorry za linka ,ten drugi jest OK. spotkałem się tylko na siłowni w niemczech w Krefeld, w Pl nie widziałem i raczej ciężko kupić-dostać, najlepiej na zamówienie gdzieś dorobić,albo tak jak piszesz gdzieś na złomie poszukać
michass Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Szukam od dawna ale niestety na złomach u mnie,a jest to jedna firma w kilku miejscach,poprostu nie sprzedają ich bo uzywają do kul-miotaczy rozbiórkowych w koparkach.Najszybciej to w porcie,tam tego tony wiszą.Ale daleko mam.
Tzieland Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 a do czego te łańcuchy się używa w ogóle:eusathink:
mloody Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Poprostu doczepiamy do nich ciężary, inne metodyka wykonywania treningu, inaczej się rozkłada ciężar itd. Poprostu coś innego. Chyba że dodaje się jeszcze je, żeby więcej ważyć i robić bardziej intensywny trening z innymi ciężarami... 2 opcje.
michass Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Te na zdjęciu,zakładane są na sztangę.Podczas np.przysiadu,wstając cisniesz coraz więcej(+ łańcuch).A pętle z łańcucha są poprostu bardzo wygodne jako dociążniki np. do podciągania się na drążku,opuszczania na poręczach.
Spartan_Wroc. Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Rozejrzę się za tymi łańcuchami... u mnie jest zagłębie szrotów i złomowisk więc może coś znajdę Tylko jak to później dostarczyć do Ciebie jakbym znalazł...przecież to w choy waży
michail55 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Tzieland ja nie musze robic juz masy ani sily he
michass Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Rozejrzę się za tymi łańcuchami... u mnie jest zagłębie szrotów i złomowisk więc może coś znajdę Tylko jak to później dostarczyć do Ciebie jakbym znalazł...przecież to w choy waży Akurat z twoich stron to mam za***iście dużo możliwości transportu do NL
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 W takim razie po weekendzie się porozglądam
Tzieland Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ja mam stocznie koło siebie ale nie znam tam nikogo poza tym taki łańcuch z kotwicy mógłby być za duży
MASATO Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=QIpX-W2o5-M
Tzieland Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 był juz filmik ale zawsze jak oglądam to mi się humor poprawia
MalutkaBrunetka Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Hej, chciałabym zapisać się na siłownię. Moglibyście dać jakieś rady na początek? Np. jakie napoje polecacie, jak ćwiczyć na początku, aby nie przesadzić od razu... Cokolwiek. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi