Piotrek98igo Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 ostatnio zrobilem badania ,od 2miechow codziennie jem na sniadanie jajka HDL wyszedl 97 a LDL 53,takze u mnie mit obalony o tym ze jajka podnosza chol,chyba ze ten dobry jedynie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyna Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jajka podnoszą cholesterol ludziom, którzy nie mają żadnej dodatkowej aktywności fizycznej, spędzają cały wolny czas na tyłkach przed TV/kompem, objadają się byle czym. A dla takich jak my, którzy ciągle coś ćwiczą, ruszają się i nie potrafią żyć siedząc na d*pie w wolnym czasie jajka są wręcz wymagane w diecie. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 jak jest zdrowy organizm to nawet przy malej ruchliwosci sam poradzi sobie z LDL ale pompa dzisiaj po treningu trica masakra 46 na prostej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 a ja dziś 120 kg w ostatniej serii 5 razy klatka płasko dla mnie to bardzo duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 dobry wynik jak na staruszka joke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 patrzecie jaki gosc porobiony :shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michass Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 saszeta koks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 ---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 tutaj jest filmik z tego jak cwiczy ten murzyn z obrazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Yebaniutki :shock3::shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 fajny ma trening wystraczy mu plac zabaw dla dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyna Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Skubany. Jak na takie możliwości ruchowe to łapke ma sporą. O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 wcale nie ma reki duzej nie ma wiecej niz 40 ale jest wyrzezbiona jego reka i to daje taki efekt np 44 dobrze wyrzezbione wyglada jak 50 spompowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Tu mniejsze szoł... klasyka ...i białas... też klasycznie White Hannibal for King Street Workout - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barszczyna Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 wcale nie ma reki duzej nie ma wiecej niz 40 ale jest wyrzezbiona jego reka i to daje taki efekt np 44 dobrze wyrzezbione wyglada jak 50 spompowane Ja mam 40 i moja się do jego nie umywa, a nie jestem jakiś wysoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 kwestia wyrzezbienia wierz mi znam ludzi ktorzy maja 40 a wyglada jak by mieli co najmniej 46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 wcale nie ma reki duzej nie ma wiecej niz 40 ale jest wyrzezbiona jego reka i to daje taki efekt np 44 dobrze wyrzezbione wyglada jak 50 spompowane Ja mam 40 i moja się do jego nie umywa, a nie jestem jakiś wysoki. moze po treningu mierzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michass Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Albo mają 40 i 1.40 wzrostu.Znałem takiego,ćwiczył tylko "na lato",a proporcje świetne praktycznie cały rok.Co nie zmienia faktu że wśród kolegów nawet suchotników wygłądał jak dziecko. Najprościej "ocenić" ogra można po proporcji głowy do reszty sylwetki.I tak murzyn z obrazka ma łeb wielki do reszty ciała,więc duży napewno nie jest.A wogóle człekokształtne mają mięśnie inne,tak słyszałem.Łatwiej rosną,bo w prostej linii po gorylach. małpy skaczą niedościgle, małpy robią małpie figle, niech pan spojży na pawiena, co za małpa,proszę pana ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Albo mają 40 i 1.40 wzrostu.Znałem takiego,ćwiczył tylko "na lato",a proporcje świetne praktycznie cały rok.Co nie zmienia faktu że wśród kolegów nawet suchotników wygłądał jak dziecko.Najprościej "ocenić" ogra można po proporcji głowy do reszty sylwetki.I tak murzyn z obrazka ma łeb wielki do reszty ciała,więc duży napewno nie jest.A wogóle człekokształtne mają mięśnie inne,tak słyszałem.Łatwiej rosną,bo w prostej linii po gorylach. małpy skaczą niedościgle, małpy robią małpie figle, niech pan spojży na pawiena, co za małpa,proszę pana ) :polew::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 dobry wynik jak na staruszka joke te Młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi