Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Siłownia

Coleman

Rekomendowane odpowiedzi

@Tzieland - ja obecnie stosuje to: APS Mesomorph 388g USA Geranium 3 Smaki (2786729387) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Plus do tego kreta universala. Na siłce rewelka, mam w cholere siły, kończąc serie mam już ochotę na następną, już po tygodniu zwiększałem ciężary bo te na których robiłem wcześniej były dla mnie za małe. Gorzej po siłce, bo jest spory zjazd, zmęczenie okazuje praktycznie cały organizm i chce się nieludzko spać :) Obecnie jestem po 4 tygodniu (w sumie będzie 6) i jeszcze na żadnym cyklu nie miałem takich postępów, nawet zjazd po meso już mniej odczuwam, bo jestem w stanie po siłce bez problemu iść do roboty na popołudnie.

A masz porównanie do innych przedtreningówek? Czuć w główce pobudzenie przed siłownią czy tylko większa pompa na silowni?

• Odpowiedzi 7.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

@Tzieland - ja obecnie stosuje to: APS Mesomorph 388g USA Geranium 3 Smaki (2786729387) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Plus do tego kreta universala. Na siłce rewelka, mam w cholere siły, kończąc serie mam już ochotę na następną, już po tygodniu zwiększałem ciężary bo te na których robiłem wcześniej były dla mnie za małe. Gorzej po siłce, bo jest spory zjazd, zmęczenie okazuje praktycznie cały organizm i chce się nieludzko spać :) Obecnie jestem po 4 tygodniu (w sumie będzie 6) i jeszcze na żadnym cyklu nie miałem takich postępów, nawet zjazd po meso już mniej odczuwam, bo jestem w stanie po siłce bez problemu iść do roboty na popołudnie.

A masz porównanie do innych przedtreningówek? Czuć w główce pobudzenie przed siłownią czy tylko większa pompa na silowni?

mesomorph kopie jako jeden z najbardziej mocnych przedtreningówek .

---------- Post dopisany at 15:03 ---------- Poprzedni post napisany at 15:02 ----------

po moich doświadczeniach, na pewno mocniejszy od no xplode i nox pumpa.

---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:03 ----------

w pl nawet chyba zakazali sprzedaży mesomorpha który zawiera geranium, zalicza się do środków dopingujących.

Napalm w szotach też dobrze robi :kox: ale nie wiem czy tam geranium jest :eusathink:

[TABLE=class: sklad_tabela]

[TD=align: right]SKŁADNIKI AKTYWNE[/TD]

Napalm

[TD=width: 50][/TD]

[TR=class: alternate]

[TD=width: 200, align: right]Porcja[/TD]

1 miarka (20 g)

[/TD]

[/TR]

[TD=width: 200, align: right]Ilość porcji w opakowaniu

50

[/TD]

[TD=width: 200, align: right]Opakowanie

1000g

[/TD]

[/TR]

[TD=width: 200, align: right] Zawartość jednej porcji

[/TD]

zaw:

Kalorie

36 kcal

[/TR]

Węglowodany

9 g

w tym Błonnik

2 g

[/TR]

Cukry

0 g

Witamina C (jako kwas L-askorbinowy)

200 mg

[/TR]

Niacyna (jako niacynamid)

10 mg

Witamina B6 (jako chlorowodorek pirydoksyny)

8 mg

[/TR]

Witamina B12 (jako cyjanokobalamina)

100 mcg

Selen (jako selenian sodu)

70 mcg

[/TR]

Sód (jako wodorowęglan sodu i fosforan sodu)

117 mg

Potas (jako fosforan potasu)

59 mg

[/TR]

Napalm Proprietary Formula

20 g

Ultimate NO Complex

[/TR]

Arginina AKG

Xtreme Volumizing Complex

[/TR]

Tricreatine Matrix(TCM) (glukonian kreatyny, orotan kreatyny, alfaketoglutaran kreatyny)

Beta Alanina

[/TR]

Dinukleotyd nikotynamidoadeninowy

Xtreme Power & Focus Complex

[/TR]

Dwuwinian choliny

Tauryna

[/TR]

L-Tyrozyna

Yerba Mate

[/TR]

S-Methylxanthine Complex (kofeina, teobromina, teofilina)

Antioxidant Complex

[/TR]

Wyciąg z zielonej herbaty (standaryzowane do 60% EGCG)

R-ALA (kwas R-alfa liponowy)

[/TR]

NAC (N-acetylocysteina)

Wyciąg z pestek winogron (standaryzowane do 95% polifenoli)

[/TR]

Electrolyte & Delivery Complex

Polimery glukozy

[/TR]

Inulina

Dwuwęglan sodu

[/TR]

Fosforan potasu

[TD]

Fosforan magnezu

[/TR]

[/TABLE]

nie ma geranium :wink:

No właśnie nie pamiętałem...za dużo tych przedtreningówek :decayed: ale uprzedzam... polecam tylko napalm w buteleczkach do picia, ten w prochu mnie nie ruszył :thumbdown:

Xtreme Napalm Igniter Shot

nie ma geranium :wink:

Stacker_Hell_N.O 135 PLN

łykał ktoś ?

w grę wchodzi jeszcze:

MUSCLEPHARM Assault 740g

i

Animal Rage

co polecacie ?

Meso kopał w pierwszym wypuście (puszka 550g chyba)... później obcięli skład i już tak nie klepał :thumbdown:

Więc warto kupować czy szukać coś innego? Jak brałem nox pumpa na pusty żołądek to po 20 min goniło do kibla a jak po jedzeniu (0,5-1h) to było słabe, więc szukam czegoś innego.

zamowilem od cybera chainreaction zobaczymy co to warte

---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:24 ----------

szkoda ze w napalmie 50% to cukier

Tylko 3 cykle na SAW'ie z Trec'a, na pierwszym cyklu byłem nim zachwycony, na drugim było moim zdaniem słabo, a na 3 nic nie czułem, chociaż w jeden dzień byłem fajnie pobudzony myślałem że to zasługa SAWa, ale jak się później okazało leżał przygotowany w torbie i niewypity - po prostu zapomniałem o nim :) I od tamtego momentu zacząłem szukać czegoś mocniejszego. Na meso pobudzenie najbardziej czuć w głowie, jak raz przesadziłem z dawką to dosyć dziwnie mi się autem na siłke jechało, pompa bardzo dobra ale bez jakichś rewelacji, pod koniec treningu mięśnie już opadają z sił a Ty dalej chcesz coś dźwigać.

Jak skończe ten cykl to może przy następnym spróbuje ten napalm w butelkach i napiszę tu jak wypada w porównaniu do meso.

Napalm w shotach trzepie równo, wiem bo sam brałem (w końcu robi to właściciel mojej siłowni) ale szukam czegoś innego, bo już sie do niego przyzwyczaiłem. Teraz kończe Jack3d i przy podwójnej porcji jeszcze kopie :kox: Też myślałem nad Animal Rage ale wydaje mi się, że prochy z Universala ogólnie słabe są i przereklamowane :thumbdown: zreszta tutaj potwierdzają moje zdanie Universal Animal RAGE - Forum KFD.pl

a jesli chodzi o boostera NO to na mnie dobrze działało AAKG z Treca, warto też może jakiegoś nitrobolona sprawdzić

Tylko 3 cykle na SAW'ie z Trec'a, na pierwszym cyklu byłem nim zachwycony, na drugim było moim zdaniem słabo, a na 3 nic nie czułem, chociaż w jeden dzień byłem fajnie pobudzony myślałem że to zasługa SAWa, ale jak się później okazało leżał przygotowany w torbie i niewypity - po prostu zapomniałem o nim :) I od tamtego momentu zacząłem szukać czegoś mocniejszego. Na meso pobudzenie najbardziej czuć w głowie, jak raz przesadziłem z dawką to dosyć dziwnie mi się autem na siłke jechało, pompa bardzo dobra ale bez jakichś rewelacji, pod koniec treningu mięśnie już opadają z sił a Ty dalej chcesz coś dźwigać.

Jak skończe ten cykl to może przy następnym spróbuje ten napalm w butelkach i napiszę tu jak wypada w porównaniu do meso.

Takie zawroty głowy miałem jak nox czasami dobrze zadziałał, tak jak by walnął dwie szybkie 50-ki. Próbować ten mesomorph czy lepiej napalm w buteleczkach bo tez niektórzy chwalą.

Ja Napalm w Shotcie mogę polecić. Z mesomorphem nie miałem do czynienia. Kup może Napalmu jedną buteleczkę i zobaczysz.

Jakby więcej osób chciało to mógłbym zobaczyć po ile mam na siłowni ale myślę, że za 5 zł mógłbym to kupić. Zawsze 1,5 zł taniej na buteleczce. Ale to musiałbym mieć większe zamówienie :wink:

Ogólnie odżywki z FA mógłbym mieć taniej niż na alle... i być może, że niektóre z Universala też. Musiałbym wiedzieć co byście potrzebowali i wtedy mógłbym się zorientować :wink:

Ja Napalm w Shotcie mogę polecić. Z mesomorphem nie miałem do czynienia. Kup może Napalmu jedną buteleczkę i zobaczysz.

Jakby więcej osób chciało to mógłbym zobaczyć po ile mam na siłowni ale myślę, że za 5 zł mógłbym to kupić. Zawsze 1,5 zł taniej na buteleczce. Ale to musiałbym mieć większe zamówienie :wink:

Ogólnie odżywki z FA mógłbym mieć taniej niż na alle... i być może, że niektóre z Universala też. Musiałbym wiedzieć co byście potrzebowali i wtedy mógłbym się zorientować :wink:

Ja bym coś wziął ale w grudniu dopiero ....

ja bym się pisał na tego napalma, 20 buteleczek :wink:

OK zobaczę po ile mam tego Napalma na siłowni i dam jutro znać jakoś OK?

Ja zastanawiam się nad kreatynką jakąś w tabsach/kapsułkach. Co myślicie o tych:

89 ZŁ ? Tested Nutrition Creatine HCL - 120 caps. [750mg] SKLEP ? Niska Cena

76 ZŁ ? ActivLab Creatine Capsules - 300 kaps. [PROMO] 1+1 SKLEP ? Niska Cena

Ta pierwsza mnie zaciekawiła. Ciekawe czy jest takie działanie jak opisują? Ja biorę dziennie mniej więcej 10 g kretki, więc ta pierwsza fajnie by wyszła i starczyła by na długo.

Ja zastanawiam się nad kreatynką jakąś w tabsach/kapsułkach. Co myślicie o tych:

Ta pierwsza mnie zaciekawiła. Ciekawe czy jest takie działanie jak opisują? Ja biorę dziennie mniej więcej 10 g kretki, więc ta pierwsza fajnie by wyszła i starczyła by na długo.

spoko czekam na info jak coś :wink:

odnośnie kretki - nie podniecałbym się tak tymi marketingowymi bzdurami, to tylko reklama ich produktu, po nich każdy produkt miałby być mega skuteczny, a jest to sprawa iście indywidualna :wink:

TA DRUGA TO KICHA NIE NIESAMOWITA A PO DRUGIE OSTATNIO WIDZIAŁEM NIĄ W TESCO PRZY SUPLEMENTACH ZA 9.90ZŁ HEEEE...wAŻNY JEST SKŁAD POLECAŁBYM TREC W PROCHU PLUS DEXTROSE W PROCHU ZRESZTĄ NA KAŻDEGO INACZEJ DZIAŁA TO JEST TYLKO MOJĄ OPINIA JEŚLI CHODZI O ŁAWKĘ TO KUMPIE Z ALLLEGRO I JĄ WZMOCNIE ... JAK BY BYŁA MOŻLIWOŚĆ TYLKO TYCH DWÓCH TO BYM WZIĄŁ TĄ PIERWSZĄ