takilukasz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 foto już było. ale masz ;] https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/319196_158034817609102_3211888_n.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 ta fota była na sfd kilka lat temu więc kolego nie pier**l że to Ty. Jeżeli to Ty to proszę wrzuć foto z kartką w ręce z napisem A4-klub wtedy zwrócę honor. Póki co dla mnie fake bo nie wiem po kiego miałbyś wrzucać swoje foto z przed kilku lat jako obecne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takilukasz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 foto jest z sierpnia 2011. Masz profil fb, jak chcesz to napisz niedowiarku ;] https://www.facebook.com/profile.php?id=100002077559007 sprzed, a nie "z przed" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 no to po kiego dajesz foto sprzed ponad 2 lat? Pokaż aktualnie jak wyglądasz i ocenimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takilukasz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 bo tylko takowe posiadam ;] minął czas kiedy ćwiczyło się na pokaz i robiło fotki. teraz robię to dla siebie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 czyli po prostu obecnie wyglądasz gorzej, zresztą mnie to guzik obchodzi . Ok zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takilukasz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 nie wyglądam gorzej. Kratka na brzuchu jest, w ręce 44 cm, siłowo też nie najgorzej, 140 na płaskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 czemu każdy pisze tylko o klacie i łapie , a MC, przysiady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takilukasz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 bo chodzi Ci o sylwetkę. a to w największej mierze ją kształtuje. to co widać na pierwszy rzut oka. cyc wysunięty do przodu i duże ramiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 pokaz ta krate bez diety nie ma kraty chyba ,ze wazysz 60kg to wtedy jest.Tyle ze to tak samo jak duze cyce u grubej baby.mMoim zdaniem na tej fotce co dales, to do kraty to jeszcze dluga droga byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takilukasz Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 obecna waga to 91kg, przy wzroście 190cm. dobra, zrobię fotkę brzucha... pokażcie też swoje foty, a nie tylko hejtować potraficie... ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting a tu w koszulce, ale fota po zawodach: ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takilukasz Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 i to jest przy stosowaniu diety, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 gdzie wyczytales ze jestem na diecie?? Nie jestem i nie liczę kcal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takilukasz Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 no to zacznij bo strasznie zalany jesteś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 jak bym miał teraz 10 lat mniej to może chciało by mi się w to bawić. Dla mnie siłownia to nie priorytet bo mam wiele ważniejszych spraw na głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takilukasz Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 to w takim razie nie hejtuj mnie za to, że napisałem, że ja nie trzymam diety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 z tą fotą u góry kolego to był joke, ale Ty pewno spiąłeś poślady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 wkocnu sie cos dzieje w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 teraz nie ma sezonu to cisza w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi