Gość angry Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 nie no po 21 omijam ten program szeroooookim łukiem,starczy że do wieczora cały czas jestem tym molestowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qeza Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Jeszcze jeden mi się przypomniał - leciał na Discovery kiedyś: kupowali używane auto, potem je doprowadzali do porządku i próbowali sprzedać z zyskiem. Podobało mi się, jak te samochody naprawiali w warsztacie, jeździli szukać części - no generalnie, program był fajny. Wheeler dealers? Wheeler Dealers - Land Rover 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Jeszcze jeden mi się przypomniał - leciał na Discovery kiedyś: kupowali używane auto, potem je doprowadzali do porządku i próbowali sprzedać z zyskiem. Podobało mi się, jak te samochody naprawiali w warsztacie, jeździli szukać części - no generalnie, program był fajny. Wheeler dealers? Wheeler Dealers - Land Rover 1/5 Tak, to ten program A Cobrę 11 ktoś ogląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1980 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Jeszcze jeden mi się przypomniał - leciał na Discovery kiedyś: kupowali używane auto, potem je doprowadzali do porządku i próbowali sprzedać z zyskiem. Podobało mi się, jak te samochody naprawiali w warsztacie, jeździli szukać części - no generalnie, program był fajny. Wheeler dealers? Wheeler Dealers - Land Rover 1/5 pisałem na pierwszej stornie o tym programie leci co niedziele o 12 na discovery chanel ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak84 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 ja ogladam brzydule na tvn7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 a ja "Mode na sukces" :kox: 5233 odcinek już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 a ja "Mode na sukces" :kox: 5233 odcinek już kwas dla zawodowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 a topgear jest na turbo kiedy? zeby nie było OT teletubisie oczywiście bez kolesia z torebką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 a topgear jest na turbo kiedy? zeby nie było OT teletubisie oczywiście bez kolesia z torebką Kolego, TG na Turbo to nie ma już z rok co najmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 a topgear jest na turbo kiedy? zeby nie było OT teletubisie oczywiście bez kolesia z torebką Kolego, TG na Turbo to nie ma już z rok co najmniej 2 lata z hakiem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 na Discovery : "Poławiacze Homarów" i "Najniebezpieczniejszy zawód świata" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterex Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 ja dołożę od siebie "Pogromcy mitów" na Discovery , całe Dicovery jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coleman Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 mi sie dekoder rozpierdaczyl wiec mam 5 kanałow na krzyz wiec co mnie zainteresowalo na polsacie chyba CSI kriminalne zagadki miami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość angry Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 http://update.wp.tv/#m687091[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 10:18_________________________________________________nowe serie na Discovery science Superludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 "Z akt FBI" na Discovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Pewnie już było ( nie chce mi się całego wątka czytać)... 1. Szkoła Przetrwania ( mam w aucie 5 sezonów i codziennie to oglądam ) 2. Top Gear 3. Dexter ( kiedyś myślałem że nr 4 na mojej liście będzie zawsze nr 3 ) 4. Dr House 5. Człowiek który przetrwa wszystko 6. Jak to jest zrobione 7. Kuba Wojewódzki 8. Jak poznałem Waszą matkę 9. Liga+ i Sport+ 10. Klub Myszki Miki Więcej nic nie oglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 na TVN 7 często oglądam jeszcze komedię "Dwóch i Pół" z Charlie Sheenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WinterOOOO Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 A Cobrę 11 ktoś ogląda? :mysli :good: :good: :good: świetny serial :good: wtedy zachorowałem na BMW ale ilości kasowanych aut nieraz mnie przerażały. Moim skromnym zdaniem pierwsza seria odcinków była najlepsza (do zmiany jednego aktora)[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 14:24_________________________________________________no i był bym zapomniał Wybuch kontrolowany na Discovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 DOMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 A oglądał ktoś to: Yataman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi