marcin_o23 Opublikowano 19 Października 2011 Autor Opublikowano 19 Października 2011 e tam paskudne, mi się podoba :> , dla mnie liczy się letnie i mam nadzieję że na wiosnę wymyślę coś fajnego, ale nrazie mętlik w głowie
JotAeN Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Niezłe zimóweczki :gwizdanie: Jaki rozmiar gum?? Jakbyś sprzedawał felgi te 9-cio ramienne to daj znać bo takich szukam w 17" ;P
marcin_o23 Opublikowano 21 Października 2011 Autor Opublikowano 21 Października 2011 gumy zimowe 225/50/17[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 17:04_________________________________________________trafiły się listwy wewnętrzne carbon, mała przymiarka, na żywo
marcin_o23 Opublikowano 21 Października 2011 Autor Opublikowano 21 Października 2011 mam komplet a przymiar tylko drzwi bo najprościej przymierzyć
JotAeN Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Co do listw to mi się bardziej podoba ten sam wzór tylko że srebrny :gwizdanie: Mam u siebie i mi się bardzo podoba z czarnym wnętrzem
marcin_o23 Opublikowano 26 Października 2011 Autor Opublikowano 26 Października 2011 no ale to ori carbon z rs4 :gwizdanie:, jak dla mnie albo alu szczota albo ten carbon
adamooo Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 to jest carbon z s4..z rs4 ma inną siatkę..
JotAeN Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Mi i tak się podoba bardziej mój "karbon" Ja to stawiam na chrom bardzo mi się podobają takie wstawki przy moim kolorze A w środku to czerń i srebro :gwizdanie:
marcin_o23 Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 dzisiaj wkońcu się zmobilizowałem i udało mi się uruchomić regulacje wysokości xenon z kabiny , czyli nie potrzeba mi autopoziomowania a światła mogę podnosić i opuszczać korzystając z pokrętła w kabinie , teraz jestem ciekaw czy siliczki w bixenonie są takie same jak w xenonie bo jeśli tak to trzeba rezać bixa
wrclaguna Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Jakby cos to mam silniczki do Bixa Sa inne niz w xenonie
marcin_o23 Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 wiesz co silniczki to trzeba wykorzystać ze zwykłych lamp wtedy regulacja zadziała, będę szukał gołych ładnych bixów tylko musze sprawdzić czy da rade jak w xenonie zrobić tą regulacje[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 17:08_________________________________________________taki oto zestaw trafił w moje ręce przymiar ogólnie mi się gril podoba, ale jedno jest pewne jak się nie wyreza grila w dokładce to to średnio wygląda
pablo_ua4 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 widze ze zawsze musisz mieć jakiegoś partnera jak nie kotek to piesek hehehe każda łapa sie przyda grill jest kozak
marcin_o23 Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 jak chcesz psa do pomocy to jest twój już mnie ta menda denerwuje, robi mi burdel w garażu
pablo_ua4 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 jak chcesz psa do pomocy to jest twój już mnie ta menda denerwuje, robi mi burdel w garażu oj dzięki ale nie hehehe
cool506 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 dzisiaj wkońcu się zmobilizowałem i udało mi się uruchomić regulacje wysokości xenon z kabiny , czyli nie potrzeba mi autopoziomowania a światła mogę podnosić i opuszczać korzystając z pokrętła w kabinie , teraz jestem ciekaw czy siliczki w bixenonie są takie same jak w xenonie bo jeśli tak to trzeba rezać bixa duzo roboty z tym?? tez o tym mysle, ile za bixy trzeba dac?
marcin_o23 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 nie, pare minut jak już się wie co z czym połączyć żeby działało, mam obawy że w bixie jest to inaczej rozwiązane i nie da się tego zrobić, bixy, hmmm na allegro pewnie się za gołe 500 znajdzie ale nie wiem w jakim będą stanie, bo to wróżenie ze zdjęć, ja to jak kiedyś trafie to może wezme, ewentualnie może 1 sztuke na próbe kupie czy da rade to sterowanie zrobić, narazie mi się nie chce [br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 13:34_________________________________________________nowy gadżet --> gałeczka z rs4 jutro montaż :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi