Wąski Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 że mi doradził? Dzięki Miron aczkolwiek nie zdecydowałem się na 18 cali czyli rozmiar dla mięczaków :evil: ja Ci dam
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Tyż, ale jest mniej stresu jak sie w jakas niechcacy wpadnie jak się myśli (na drodze) to się nie wpada :polew: że mi doradził? Dzięki Miron aczkolwiek nie zdecydowałem się na 18 cali czyli rozmiar dla mięczaków :evil: ja Ci dam osz Ty kapeluszu
Iverson Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 ładny toczywóz , tylko te kółka jakieś takie za duże i się świcą
Wąski Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 ładny toczywóz , tylko te kółka jakieś takie za duże i się świcą :polew: Bo to jest murzyńskie taczki
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 ładny toczywóz , tylko te kółka jakieś takie za duże i się świcą lepiej że za duże niż za małe i nie świecą się bo są brudne tylko nie kapelusz mięczak tak :polew: :polew: to fakt , szacuneczek Robcio
Iverson Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 ...żartowałem kox taki , ze tere fere , robią się pośladki z watki
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 ...żartowałem kox taki , ze tere fere , robią się pośladki z watki aaaaaaaaaaaaaaaaa mów mi jeszcze , mów mi jeszcze :slina: :slina: :polew: :polew: :polew:
Iverson Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 a świstak pakuje widzę ,że Wąski, na ostro z Tobą jedzie...bez pier*olenia :polew:
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 a świstak pakuje widzę ,że Wąski, na ostro z Tobą jedzie...bez pier*olenia :polew: a cóż on moze wiedzieć o prawdziwym zyciu jak nie jest kawalerem :kox:
miron78 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 a świstak pakuje widzę ,że Wąski, na ostro z Tobą jedzie...bez pier*olenia :polew: a cóż on moze wiedzieć o prawdziwym zyciu jak nie jest kawalerem :kox: na kawalerów to w dzisiejszych czasach ino inni kawalerowie lacą o prawdziwych d*pach możesz zapomnieć
Wąski Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 a świstak pakuje widzę ,że Wąski, na ostro z Tobą jedzie...bez pier*olenia :polew: [br]Dopisany: 17 Grudzień 2008, 12:38_________________________________________________ a świstak pakuje widzę ,że Wąski, na ostro z Tobą jedzie...bez pier*olenia :polew: a cóż on moze wiedzieć o prawdziwym zyciu jak nie jest kawalerem :kox: na kawalerów to w dzisiejszych czasach ino inni kawalerowie lacą o prawdziwych d*pach możesz zapomnieć ale kawalerów d*pach :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 prawdziwych d*p juz nie ma , teraz koxem jest...Jolka
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Wpadłem zobaczyć czy to padło Trzeńka jeszcze się toczy...mimo, że leje olej mineralny do silnika i pałuje na zimnym to o dziwo jeszcze żyje ten silnik :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 chyba to skasuję , bo mi się słabo zrobiło...
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Wpadłem zobaczyć czy to padło Trzeńka jeszcze się toczy...mimo, że leje olej mineralny do silnika i pałuje na zimnym to o dziwo jeszcze żyje ten silnik :gwizdanie: Poziu :gwizdanie: na zimnym silniku moje auto nie wie co to jest 2000 obr/min poza tym olej stosuje lepszy niż Ty we frytkownicy
Wąski Opublikowano 17 Grudnia 2008 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Ivestron miłośnikiem 997 jesteś czy co [br]Dopisany: 17 Grudzień 2008, 12:44_________________________________________________ Wpadłem zobaczyć czy to padło Trzeńka jeszcze się toczy...mimo, że leje olej mineralny do silnika i pałuje na zimnym to o dziwo jeszcze żyje ten silnik :gwizdanie: Poziu :gwizdanie: na zimnym silniku moje auto nie wie co to jest 2000 obr/min poza tym olej stosuje lepszy niż Ty we frytkownicy Z PIERWSZEGO TŁOCZENIA
Rekomendowane odpowiedzi