Gość Trzeniu Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 no stary szacuneczek ekstra fura i widze motorownia BDH tak jak moja :good: i w jedynym słusznym nadwoziu , sedan
Cineksik Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 pioterk jak tam lampy , co wyrezałeś ostatecznie?? muszę je jeszcze przelecieć jakimś drobnym papierem i bezbarwnym. Nie widziałeś ich na spocie? no to Trzeniu dawaj jakieś foty jak wyszło jutro zrobię no i ... :gwizdanie: no stary szacuneczek ekstra fura i widze motorownia BDH tak jak moja :good: i w jedynym słusznym nadwoziu , sedan z tym jedynym słusznym to nie przesadzaj
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 dzisiaj na spocie zrobię parę [na 100%]
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 dzisiaj na spocie zrobię parę [na 100%] mówi się bliźniaki :gwizdanie: sorry za OT ale nie mogłem się powstrzymać
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 hehe , dobre :> dzięki ale nie skorzystam Adaś z podpowiedzi
krotki Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Trzeniu... - blizniaki są o.k. - jedno zapasowe w promocji
CZERWONAniunia Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 :kox:koonkret bryczka jedna z moich ulubionych na forum
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 koonkret bryczka jedna z moich ulubionych na forum dzięki a wiesz że moja też :decayed:
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 koonkret bryczka jedna z moich ulubionych na forum dzięki a wiesz że moja też :decayed:
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 nad czym tak myślisz? a takie tam diabelskie myśli bo i auto diabelskie
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 nad czym tak myślisz? a takie tam diabelskie myśli bo i auto diabelskie
variocustoms Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Znowu madas, nie wiem czy już wyraziłem swoją opinię ale fura KOX !!!
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Znowu madas, nie wiem czy już wyraziłem swoją opinię ale fura KOX !!! Madas jest wszędzie chłopak zapomniał że już dostał klubowicza Ano Adamie myślę czy założyć tuner TV czy DVD
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Znowu madas, nie wiem czy już wyraziłem swoją opinię ale fura KOX !!! Madas jest wszędzie chłopak zapomniał że już dostał klubowicza Ano Adamie myślę czy założyć tuner TV czy DVD DVD I TV .... Vario ma fajny patent z DVD ja nie jestem wszędzie ....jestem wybredny ... bywam tam gdzie mi pasuje ..resztę że tak się wyrażę zlewam :gwizdanie:
Madas Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 jaki patent z dvd? :gwizdanie: kupił przenośne montowane do zagłówków .... ale Ty mając RNS E potrzebujesz tak czy siak adapter z DVD .... ja też zresztą :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi