Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BRD] Green Forfiter ;] zmartwychwstanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:thumbup: bardzo ładnie się prezentuje. Co dalej? :mysli:
Opublikowano

Tak szczerze mówiąc, to nie wiem skąd ta cała podnieta.

Na razie to wygląda jak totalna seria. Stoi jak koza (niestety), felgi ... pospolite.

topot, weź coś z tym zrób :naughty:

Opublikowano

To że nie krzykliwe nie znaczy, że pospolite :cool1: Diabeł tkwi w szczegółach które składają się na całość. U Karola nie ma przesady, wszystko wysmakowane, żadnej remizy :gwizdanie:

Opublikowano

To że nie krzykliwe nie znaczy, że pospolite :cool1: Diabeł tkwi w szczegółach które składają się na całość. U Karola nie ma przesady, wszystko wysmakowane, żadnej remizy :gwizdanie:

A o których szczegółach mówisz?

Opublikowano

zderzak przód i listwy S4:)

co jak co ale sadze ze felgi nie są ...pospolite :cool1:

Na razie to wygląda jak totalna seria. Stoi jak koza (niestety), felgi ... pospolite.

co jak co ale nie uwazam zeby te felgi były... pospolite:> :cool1:

Opublikowano

Topor felgi są OK ale widuje je czasem, jest OK ale d*py nie urywa... wygląda jak B7 w wersji USA z małym obnizeniem :)

czekamy na dalsze postępy...

Opublikowano

zderzak przód i listwy S4:)

co jak co ale sadze ze felgi nie są ...pospolite :cool1:

co jak co ale nie uwazam zeby te felgi były... pospolite:> :cool1:

te konkretnie felgi nie, ale wzór sam w sobie nie jest jakiś oryginalny, porywający.

Niestety, poprzednie auto zrobione było dobrze, nawet bardzo dobrze, a temu jeszcze brakuje duuuużo. Dlaeto trochę nie rozumiem tej podniety w tej chwili.

Jeśli się weźmiesz za auto należycie, to wierzę że będzie wyglądać :kox: Pytanie, czy się za nie weźmiesz, bo pisałeś o innym aucie do rezania.

Opublikowano

hm, wziąć -sie wezme, ale bedzie to total oem.

chce zmienić srodek, zderzak przod, listwy i dokladke tył. do rezania pełną gębą bedzie cos innego :cool1:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 13:30_________________________________________________moje dwie laseczki :naughty:

ad3cb.jpg

Opublikowano

obie bardzo fajne :decayed:

Opublikowano

jedna miałes okazje poznac :gwizdanie:

Opublikowano

dokładnie :decayed: a drugą mam nadzieję, będę miał okazje :)

Opublikowano

a co wybierasz sie do bydgoszczy ?

Opublikowano

jakos niedlugo bede w BDG;)

Opublikowano

no to jak bedziesz w Bydgoszczy to bedzie z kim stanac na kresce...sprawdze czy te moje 175KM Rogalowwycg da rade Twoim seryjnym :polew:

Opublikowano

obie bardzo fajne :decayed:

potwierdzam :):good:

Opublikowano

na suchym twoje Rogalowe może dać radę, ja moim Rogalowym (166 KM i 375 Nm) przeganiałem bez problemu 170 CR w Audi i JTDI 180 w Alfie Romeo

Opublikowano

trzeba przyznac, BRD w Q srednio jedzie, szczegołnie z rolki, z ostrego startu moglbym nadrobic lekko, ale nic sczegolnego;) sam musze sie zapisac na kuracje do rogala;)

Opublikowano
:good: :good: best
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...