Ponior Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Właśnie mówili coś chłopaki, że przyjeżdza do nich koles na laga i że ładnie go skasują
variocustoms Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 przyjedzie na laga a wyjedzie z over-boostem
Ponior Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 przyjedzie na laga a wyjedzie z over-boostem I bananem na twarzy, jak to auto ładnie się zbiera
topor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ponior.. nie draznij:D może cos chlopaki ogarną, nie mam juz siły na to... powoli ogladam na llegro b7 w benzynie... wlasnie dzwonilem do 2 autoryzowanych serwisów audi pytac o mycie ultradzwiekami pompek... nie dość ze cena nieco rozbierzna (700-1500) to we wroclawi w Audi cenrum powiedziano mi, ze te wtryski po takim zabiegu wcale nie muszą działac.. :shocked:
Ponior Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ponior.. nie draznij:D może cos chlopaki ogarną, nie mam juz siły na to... powoli ogladam na llegro b7 w benzynie... wlasnie dzwonilem do 2 autoryzowanych serwisów audi pytac o mycie ultradzwiekami pompek... nie dość ze cena nieco rozbierzna (700-1500) to we wroclawi w Audi cenrum powiedziano mi, ze te wtryski po takim zabiegu wcale nie muszą działac.. :shocked: Narazie się nie stresuj, może jakaś pierdoła, szkoda nerwów. A co do benzyn to myślisz, że tam nie ma problemów No chyba, że kupisz wolnossaka :gwizdanie: W Ecuproject dadzą rade spokojna głowa
topor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 pewnie tak;) pytanie tylko czy się załamie czy nie:D jeżeli to wina wtryskow to troche popłynę, chyba że udam się do servisu w niemcownu gdzie było auto kupione i do konca serwisowane bo wiem ze za Nysa problem pomkek siemensa jest inaczej traktowany niz w PL
Trezor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 jeżeli to wina wtryskow to troche popłynę, chyba że udam się do servisu w niemcownu gdzie było auto kupione i do konca serwisowane bo wiem ze za Nysa problem pomkek siemensa jest inaczej traktowany niz w PL To prawda, kumpel nawet wiózł specjalnie autko na lawecie, byleby za Nysę i Odrę.
Ponior Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Tylko nie zakładaj zderzaka bo powiedzą, że był dzwon i nici z wymiany
mgtan Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ponior.. nie draznij:D może cos chlopaki ogarną, nie mam juz siły na to... powoli ogladam na llegro b7 w benzynie... wlasnie dzwonilem do 2 autoryzowanych serwisów audi pytac o mycie ultradzwiekami pompek... nie dość ze cena nieco rozbierzna (700-1500) to we wroclawi w Audi cenrum powiedziano mi, ze te wtryski po takim zabiegu wcale nie muszą działac.. :shocked: kurfa co za debile... przede wszystkim: primo: w ASO ostrzegają o tym że nie musi nastapić poprawa. Może się poprostu okazać że masz inną usterkę i czyszczenie wtrysków nie pomoże. robieżności cenowe?... 700 PLN to ci mogli powiedzieć za robociznę , a 1500 z częściami. NIe ma bata żeby ktoś to zrobił za 700 zł zgodnie ze sztuką tj. np. z wymianą uszczelnień itp. secundo: wtryski sa w tym modelu najsłabszym ogniwem... zobaczysz na kreskach że nie ma pary i tyle... jestem ciekaw jak kreski będą wyglądały. Jesli będziesz miał brudne wtryski to nie da się zrobić wydajnego programu - nie będzie miał jak podac paliwa.
topor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 mgtan:) dzwoniłem do warszawy -Auto viva, do Lubinia Świton&Paczkowski, do Poznania Auto-premium i we wszystkich tych servisach za całość chcieli od 700 do 900zl;) tylko we wrocławiu Pan z którym prowadzilem rozmowe wspomnial cos o 1500zl max i o tym, że po myciu wtryskow mogą one w ogole nie działać. W warszawie ponadto poinformowali mnie, że przyjezdza masa 170-konnych 2-litrowych diesli z tym problemem -wytłumaczeniem było to ze ten typ tak ma i to że sprezarka w tym silniku jest za duża -stąd ten Lag. Niemniej jednak bardzo miły Pan zapraszał mnie do siebie z wykresem z hamowni żeby mieć podstawy do działań... a ode mnie tyle... jeśli okaże się, ze to wina wtrysków to jadę do serwisu w NRD;)
mgtan Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 a to ciekawe, bo ja właśnie zadzwoniłem do ASo Auto Viva i tak...czyszczenie kosztuje 900 PLn ale do tego kupuje sie uszczelniacze 110 zł na wtrysk.
MAJKI Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 a to ciekawe, bo ja właśnie zadzwoniłem do ASo Auto Viva i tak...czyszczenie kosztuje 900 PLn ale do tego kupuje sie uszczelniacze 110 zł na wtrysk. Nie wiem skąd oni biorą te ceny części przecież to zwykły oring jest Ja wymieniałem kpl pompek na nowe to na szczescie nowe są juz z uszczelniaczami ale cena i tak zabijała w 2008r
topor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 a to ciekawe, bo ja właśnie zadzwoniłem do ASo Auto Viva i tak...czyszczenie kosztuje 900 PLn ale do tego kupuje sie uszczelniacze 110 zł na wtrysk. te 440zł juz nie rob i róznicy, chce tylko zeby ten pazdzierz jezdził tak jak powinien.
mgtan Opublikowano 6 Czerwca 2011 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Majki ale jesli ty wymieniałeś w BLB - tym co widzę w twoim opisie...to w przypadku BRD pomnóż ceny razy 2-2,5 :-)[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 23:58_________________________________________________ a to ciekawe, bo ja właśnie zadzwoniłem do ASo Auto Viva i tak...czyszczenie kosztuje 900 PLn ale do tego kupuje sie uszczelniacze 110 zł na wtrysk. te 440zł juz nie rob i róznicy, chce tylko zeby ten pazdzierz jezdził tak jak powinien. moim zdaniem...hamownia...płukanie wtrysków...hamownia...program i masz gotowe
topor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 szczerze mowiąc nastawilem sie juz na to...
turdzi Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ponior.. nie draznij:D może cos chlopaki ogarną, nie mam juz siły na to... powoli ogladam na llegro b7 w benzynie... ooo to to i to byl by twoj najlepszy mod , a tak BTW to co motorowni dolega ?
Rekomendowane odpowiedzi