Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BRD] Green Forfiter ;] zmartwychwstanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie mówili coś chłopaki, że przyjeżdza do nich koles na laga i że ładnie go skasują :decayed:

Opublikowano

przyjedzie na laga a wyjedzie z over-boostem :polew:

I bananem :banan: na twarzy, jak to auto ładnie się zbiera :decayed:

Opublikowano

Ponior.. nie draznij:D może cos chlopaki ogarną, nie mam juz siły na to... powoli ogladam na llegro b7 w benzynie...

wlasnie dzwonilem do 2 autoryzowanych serwisów audi pytac o mycie ultradzwiekami pompek... nie dość ze cena nieco rozbierzna (700-1500) to we wroclawi w Audi cenrum powiedziano mi, ze te wtryski po takim zabiegu wcale nie muszą działac.. :shocked: :shocked:

Opublikowano

Ponior.. nie draznij:D może cos chlopaki ogarną, nie mam juz siły na to... powoli ogladam na llegro b7 w benzynie...

wlasnie dzwonilem do 2 autoryzowanych serwisów audi pytac o mycie ultradzwiekami pompek... nie dość ze cena nieco rozbierzna (700-1500) to we wroclawi w Audi cenrum powiedziano mi, ze te wtryski po takim zabiegu wcale nie muszą działac.. :shocked: :shocked:

Narazie się nie stresuj, może jakaś pierdoła, szkoda nerwów. A co do benzyn to myślisz, że tam nie ma problemów :no: No chyba, że kupisz wolnossaka :gwizdanie:

W Ecuproject dadzą rade spokojna głowa :wink4:

Opublikowano

pewnie tak;) pytanie tylko czy się załamie czy nie:D :naughty:

jeżeli to wina wtryskow to troche popłynę, chyba że udam się do servisu w niemcownu gdzie było auto kupione i do konca serwisowane bo wiem ze za Nysa problem pomkek siemensa jest inaczej traktowany niz w PL

Opublikowano

jeżeli to wina wtryskow to troche popłynę, chyba że udam się do servisu w niemcownu gdzie było auto kupione i do konca serwisowane bo wiem ze za Nysa problem pomkek siemensa jest inaczej traktowany niz w PL

To prawda, kumpel nawet wiózł specjalnie autko na lawecie, byleby za Nysę i Odrę. ;)

Opublikowano

i tak własnie zrobię:):good:

Opublikowano

Tylko nie zakładaj zderzaka bo powiedzą, że był dzwon i nici z wymiany :kox::decayed:

Opublikowano

kurfa co za debile... przede wszystkim:

primo: w ASO ostrzegają o tym że nie musi nastapić poprawa. Może się poprostu okazać że masz inną usterkę i czyszczenie wtrysków nie pomoże. robieżności cenowe?... 700 PLN to ci mogli powiedzieć za robociznę , a 1500 z częściami. NIe ma bata żeby ktoś to zrobił za 700 zł zgodnie ze sztuką tj. np. z wymianą uszczelnień itp.

secundo: wtryski sa w tym modelu najsłabszym ogniwem... zobaczysz na kreskach że nie ma pary i tyle... jestem ciekaw jak kreski będą wyglądały. Jesli będziesz miał brudne wtryski to nie da się zrobić wydajnego programu - nie będzie miał jak podac paliwa.

Opublikowano

mgtan:)

dzwoniłem do warszawy -Auto viva, do Lubinia Świton&Paczkowski, do Poznania Auto-premium i we wszystkich tych servisach za całość chcieli od 700 do 900zl;) tylko we wrocławiu Pan z którym prowadzilem rozmowe wspomnial cos o 1500zl max i o tym, że po myciu wtryskow mogą one w ogole nie działać.

W warszawie ponadto poinformowali mnie, że przyjezdza masa 170-konnych 2-litrowych diesli z tym problemem -wytłumaczeniem było to ze ten typ tak ma i to że sprezarka w tym silniku jest za duża -stąd ten Lag. Niemniej jednak bardzo miły Pan zapraszał mnie do siebie z wykresem z hamowni żeby mieć podstawy do działań...

a ode mnie tyle... jeśli okaże się, ze to wina wtrysków to jadę do serwisu w NRD;)

Opublikowano

a to ciekawe, bo ja właśnie zadzwoniłem do ASo Auto Viva i tak...czyszczenie kosztuje 900 PLn ale do tego kupuje sie uszczelniacze 110 zł na wtrysk.

Opublikowano

a to ciekawe, bo ja właśnie zadzwoniłem do ASo Auto Viva i tak...czyszczenie kosztuje 900 PLn ale do tego kupuje sie uszczelniacze 110 zł na wtrysk.

Nie wiem skąd oni biorą te ceny części przecież to zwykły oring jest :wallbash:

Ja wymieniałem kpl pompek na nowe to na szczescie nowe są juz z uszczelniaczami :decayed: ale cena i tak zabijała w 2008r :(

Opublikowano

te 440zł juz nie rob i róznicy, chce tylko zeby ten pazdzierz jezdził tak jak powinien.

Opublikowano

Majki ale jesli ty wymieniałeś w BLB - tym co widzę w twoim opisie...to w przypadku BRD pomnóż ceny razy 2-2,5 :-)[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 23:58_________________________________________________

te 440zł juz nie rob i róznicy, chce tylko zeby ten pazdzierz jezdził tak jak powinien.

moim zdaniem...hamownia...płukanie wtrysków...hamownia...program i masz gotowe

Opublikowano

szczerze mowiąc nastawilem sie juz na to...

Opublikowano

ooo to to i to byl by twoj najlepszy mod :decayed: , a tak BTW to co motorowni dolega ?

Opublikowano

niestety nie :no:

Opublikowano

sprzedajesz auto ??? :blink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...