hornet Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Widocznie nie jesteś fanatykiem jazdy jak grasz na padzie...
jarko Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 A może zwyczajnie nie ma kilku stów na kierę :gwizdanie:
moskal Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 a moze po prostu ma w doopie kierownice i podpinanie jej pod konsole za kazdym razem , do tego dochodzi stanowisko , gdzie na przykład przy stole ciezko zagrać. ja wole rozyebać sie w fotelu i ciupać ,a nie sterczeć wyprostowanym przy kierze :good:
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 Widocznie nie jesteś fanatykiem jazdy jak grasz na padzie... Mozliwe... albo oprócz grania mam jeszcze inne sprawy typu praca dziewczyna itd. i czasu na granie jest mało więc łapie pada i gniote jak mam czas... nie trace czasu na rozstawianie sie z kiera i szukanie fajnej pozycji... powtórze to kolejny raz Gran Turismo jest gra dla wszystkich na wszystkie kontrolery... twórcy Shifta 2 po prostu nie podolali... po naszymu...Dali d*py Fest... [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 18:35_________________________________________________ A może zwyczajnie nie ma kilku stów na kierę :gwizdanie: Nooo tak jak sie kupuje czarne ręczniki klubowe to potem brakuje na kiere... :decayed: a tak serio to nie problem kasy a po prostu jestem zwykłym graczem który gra jak ma czas a nie ustawia dnia pod konsole i granie godzinami na kierze....[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 18:38_________________________________________________ a moze po prostu ma w doopie kierownice i podpinanie jej pod konsole za kazdym razem , do tego dochodzi stanowisko , gdzie na przykład przy stole ciezko zagrać. ja wole rozyebać sie w fotelu i ciupać ,a nie sterczeć wyprostowanym przy kierze :good: :good: :good: :good: :good: :good: I HU... z tym SHIFTEM 2... :polew: :polew:
hornet Opublikowano 3 Maja 2011 Opublikowano 3 Maja 2011 a moze po prostu ma w doopie kierownice i podpinanie jej pod konsole za kazdym razem , do tego dochodzi stanowisko , gdzie na przykład przy stole ciezko zagrać. ja wole rozyebać sie w fotelu i ciupać ,a nie sterczeć wyprostowanym przy kierze :good: Tobie to wiecznie pod górę :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2011 Pojawiły się darmowe DLC do Shifta 2 - The Legends Pack i Speedhunters Pack http://www.nfsplanet.de/en/news/6206
Flyer Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 O... dobrze wiedziec, bo zamierzam do niego wrocic
Rekomendowane odpowiedzi