siemian Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 dlatego narazie go nie sprzedaje i mam nadzieję że będe w stanie wydłubywać kase na ubezpieczenie i jakieś lekkie konserwacje autka bo jest bardzo fajne. Ale byłem bliski tego błedu i już 2 razy prawie się go pozbyłem...
wojtek123 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Cudeńko zawsze chciałem mieć takie auto jako drugie ale zadbane takie golfiki są drogie.
Wąski Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Może sprzedasz jednak jak coś wal w dym
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 bardzo zacne wozidełko jeździłem nim troszkę , ,prowadzi się całkiem fajnie ,pali jak przyzwoite 2.5 i można się poczuć jak siemian lovelas jeżdżąc nim po mieście
srb38vx Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 : pewnie Marek ty nie jezdzisz tym golfikym :gwizdanie: bo jak znam twój styl jazdy ,to autko juz by było nie do użydku :polew: ale autko :good:
GILI Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Sprzedajesz??? Czy może pojedziesz nim do ślubu?
siemian Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 od roku zastanawiam się co z nim zrobić... Ale nie wykluczone że go sprzedam... Coraz bardziej chodzi mi Garbus po głowie...
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 stoi taki w geograficznym centrum naszego :gwizdanie:
siemian Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) odświeżamy wątek. Z okazji przypadających w tym roku naszych 30 urodzin (moich i golfika) postanowilem zrobić mu i sobie mały prezent ;-) Golfik w lecie przeszedł mały remoncik mechaniczny (nowe amory, chłodnica, kable zapłonowe, hamulce przod- tył, zawieszenie, przekładnia kierownicza, kopulka, i wiele wiele innych rzeczy ktore wymagały korekty). Dodatkowo usunąłem błedy młodości czyli wymieniłem kierownice, liczniki i igałke zmiany biegów na oryginał (potem wstawie jakieś foto). Autko poszło tydzień temu do "poprawek lakierniczych" ale po dokładnym "przebadaniu pacjenta" okazało się ze jednak potrzebne sa grubsze naprawy blacharskie. A jako że wyznaje zasadę robić raz a porządnie autko będzie całe lakierowane. Okazało się że poprzedni właściciel naprawił autko byle jak po jakiejś przygodzie (mam to auto 12 lat także musiało to być wcześniej) i np. na tylnej klapie były 2cm kitu... Jako że podłoga jest w bardzo dobrym stanie bo byla konserwowana zaraz jak go kupiłem naprawde warto było to zrobić tutaj pare fotek z placu boju. tutaj pare fotek z zeszłego lata z napraw mechanicznych Edytowane 31 Stycznia 2016 przez siemian
jedrekx Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 nie myślałeś, żeby wymienić zderzaki na młodszy model?
griga-st Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Te ostatnie fotki to jeszcze przed remontem pewnie. Przywrócenie oryginału to rozsądne posuniecie
vwbartus Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Coś pięknego no i dobra wersja . Ja ze swoim jestem już 11 lat jak go zrobiłem w 2007 roku tak do dziś stoi
Dev Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Marek poszukaj trojramiennej ori kiery do niego, ta jest ...ujowa.
siemian Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2016 nie myślałeś, żeby wymienić zderzaki na młodszy model? nie nie, ma zostać oryginał. te nowsze są za nowoczesne Te ostatnie fotki to jeszcze przed remontem pewnie. Przywrócenie oryginału to rozsądne posuniecie o ktorych zdjęciach mówisz? bo jesli o tych z GTIkiem to tam z zewnątrz nie ori są już tylko koła Marek poszukaj trojramiennej ori kiery do niego, ta jest ...ujowa. a ja się właśnie w tej kierze zakochałem i napewno taka zostanie Jak jej jeszcze nie miałem to byłem przerażony że mam to coś włożyć do mnie do golfa, a jak założyłem to nie wyobrażam sobie innej ładnie coś cieknie z pod niego nie z niego ;-) mój nie znaczy swojego terenu ;-)
Dev Opublikowano 31 Stycznia 2016 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Yebnij mu jeszcze jakaś RNSe w tą deche
siemian Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 jak znajdziesz mi taką wersje z 1986 roku to wkładam polakierowany
devey Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Lans większy niż w Ałdiku To GTI to też Twoje?
Dev Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 No i gicio. Trzymaj auto nie sprzedawaj. Coraz mniej takich. A tak na marginesie to w czwartek mialem jazde probną leonem 290kM i powiem Ci ze jakos mnie nie "porwał" ten samochod. Iść idzie ale jakis taki nerwowy na drodze, eRka zupelnie.inaczej sie.prowadzi.
siemian Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2016 Lans większy niż w Ałdiku To GTI to też Twoje? tak, tutaj masz wątek o GTi http://a4-klub.pl/index.php?/topic/283976-siemianowy-golfik-gti/ z okazji dnia dziecka golfik dostał nowe kóleczka :-)
Rekomendowane odpowiedzi