bubers Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 od dawna szukam czegos takiego i zastanawiam sie czy w koncu znalazlem interesowal sie ktos tym sprzecikiem ? pisze ze niby mozna sterowac z kiery i funkcje wg mnie tez ciekawe, - co sadzicie http://allegro.pl/audi-a4-car-dvd-tv-gps-bluetooth-sd-usb-7-quo-i1350593312.html jest tez sprzet z podobnymi mozliwosciami pod 1 din http://allegro.pl/super-nowosc-nawigacja-eonon-g1301-mapa-polski-i1345753610.html
elmo814 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 mysle z ze to lepsza opcja niz rns-e , tylko ciekawe jak sie prezentuje w konsoli a4 b6/b7 pozdrawiam
aju Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 już kiedyś o tym pisałem, sprzęt pod względem oferowanych funkcji jest 1 klasa, niestety jakość wykonania i materiały użyte do produkcji są bardzo niskich lotów....
bubers Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 szukalem na forum czy ktos pisal cos na temat tego sprzetu ale nic nie znalazlem moze rozwiniesz troche mysl ? juz mialem nadzieje ze w koncu sprawie sobie jakis fajny sprzecik
pablo1984 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 A tak przy okazji to ile może kosztować RNS-E ? Gdyby cena była zbliżona to wolałbym chyba zainstalować RNS-E, bo moim zdaniem lepiej komponowałoby się z deską rozdzielczą.
maxus24 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja tez jestem zainteresowany tym sprzetem poniewarz do tego mozna wgrac automape i inne programy poniewaz jest na windowsie CE czyli jest wiecej mozliwosci niz w rns-e xd[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 09:43_________________________________________________halo czy nikt niema takiego radia zeby rozwinac ten temat ?
bubers Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 rns ok 1500zl plus montaz - zalezy czy masz radio na 1 czy 2 din jesli 1 din to sa dwa wyjscia - rezac albo wymienic tunel i kosz - tak czy inaczej troche zabawy _________________________________________________ jak widac chyba nikt nie zna tematu, sprzecik wg opisu wymiata rns
maxus24 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 no mnie wlasnie rns niepasuje poniewaz niemozna do niego wgrac auto mapy i innych ciekawych programow co sa pod windowsa a tam w tym jest wlasnie windows CE no i cena odpada bo rns ze wszystkimi bajerami to okolo 4 tys zl
pablo1984 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 rns ok 1500zl plus montaz - zalezy czy masz radio na 1 czy 2 din jesli 1 din to sa dwa wyjscia - rezac albo wymienic tunel i kosz - tak czy inaczej troche zabawy _________________________________________________ jak widac chyba nikt nie zna tematu, sprzecik wg opisu wymiata rns Dzięki za info Jak na mój gust to nic nie będzie pasowało do deski rozdzielczej tak dobrze jak RNS-E. Jeżeli ktoś lubi bawić się w instalowanie dodatkowych programów, to fakt może jednak lepiej niech kupi coś co ma zainstalowanego Windows-a :>
Sebastian1983 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 sluchajcie co myslicie o takim radyjku w a4 b5 ? dynavin wydaje sie byc calkiem calkiem, i kosztuje 2700pln, rns-e wyglada moze bardzej kanciate ale faktycznie zeby miec wszystko na full z nawigacja i tv, to wyjdzie z 4000pln .... dynavin pasuje wogole do a4 b5 zamiast radia 2din symphony ?
virus Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ten pierwszy kombajn może być ciekawy, tylko nie wiadomo jak z jakością wykonania i dźwięku
pablo1984 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ten pierwszy kombajn może być ciekawy, tylko nie wiadomo jak z jakością wykonania i dźwięku Popieram, jakbym miał wybierać spośród tych dwóch to ten pod 2 din wygląda zdecydowanie lepiej
Sebastian1983 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ciekawe tez czy ramka do b5 by byla do polifta, czy piekne szpary by zdobily wnetrze ... Tak jak przy rns-e
pablo1984 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ciekawe tez czy ramka do b5 by byla do polifta, czy piekne szpary by zdobily wnetrze ... Tak jak przy rns-e Jak na mój gust to taki sprzęt jest robiony pod konkretny model samochodu, więc powinien pasować idealnie
Rekomendowane odpowiedzi