hornet Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 tylko pamiętajcie... te unideny 520 co są teraz na sprzedaż to nie to samo co kiedyś
Kuna Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 poza tą anteną - na pewno a dlaczego? miałem sirio ml 150 i był za długa dla mnie Długa ale spełniała swoją rolę, a ten mały kikut działa słabo patrząc na jego cenę Dostałem go za darmo A co do Unidena, to masz racę, mój ma hmm z już z 3 lata, a te nowsze się różnią od niego:wink:
WhyMe? Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 poza tą anteną - na pewno a dlaczego? miałem sirio ml 150 i był za długa dla mnie Długa ale spełniała swoją rolę, a ten mały kikut działa słabo patrząc na jego cenę Dostałem go za darmo A co do Unidena, to masz racę, mój ma hmm z już z 3 lata, a te nowsze się różnią od niego:wink: Bo tego nikt nie chce
Kuna Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja chciałem, i sprawuje się jak dla mnie lepiej niż ten długi badyl sirio
MATIUS Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 warto to: CB radio Uniden 520 + antena Hustler za 230zł ? Warto ale lepiej z wilsonem lepiej wykonany jak masz hustlera non stop na dachu po roku skoroduje podstawa
laguna Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 To samo stanie się z Wilsonem i szybciej niż po roku
pezex Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 co jest takiego nie tak w tych nowych Unidenach 520 ?
pezex Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 ostatnio miałem okazję kupić nowego Unidena 520 ale jeszcze się wstrzymałem i przez przypadek wpadłem na ten wątek także piszcie co z nimi nie tak
laguna Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Jasne, wykonane są gorzej (jak większość), ale i tak są dużo ciekawsze od podobnych w cenie
pezex Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 do czego przyrównujesz to "jak większość" zważywszy na to że stare 520 były dobre?
laguna Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 inne sprzęty też dzisiaj składają małe chińskie rączki , z coraz mniejszych elementów Porównywać powinniśmy do tego, co obecnie jest na rynku, a nie do tego co było kiedyś
MATIUS Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 panowie jaki powinien być orientacyjny koszt załozenia cb na uchwycie sf 40?? do samochgody dostawczego>>??<< antena mam sirio omega czy kupić sam uchwyt pomontowac poprzeciągać a potem tylko na zestrojenie??
mlodziak22 Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 może ktoś napisze jak się sprawuje ta mała antenka pirat ?? jestem ciekawy czy w ogóle daję radę a trochę kosztuje
talib1990 Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 może ktoś napisze jak się sprawuje ta mała antenka pirat ?? jestem ciekawy czy w ogóle daję radę a trochę kosztuje kolega to miał w passacie.. i po paru dniach jazdy i co chwile " koledzy możecie przedłużyć " wywalił ja i kupił sirio omege
mlodziak22 Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 hehe a kosztuje chyba ze 200zł. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
pandamix Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 czy macie anteny na relingach?jeśli tak to skąd wziąć uchwyt?u mnie w mieście nie mogę nic znaleźć pasującego
WhyMe? Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 czy macie anteny na relingach?jeśli tak to skąd wziąć uchwyt?u mnie w mieście nie mogę nic znaleźć pasującego Ja miałem sirio turbo 2000 do relingu zamontowane. Na allegro masz takie uchwyty
pandamix Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 tak się składa że mam indentyczną antenę i nie wiem jak ją zamocować,na magnesie nie chce bo już raz miałem po lakierze,miałem na relingu w uchwycie dorobionym i nie wygladało to,nie wiem czy dziury w klapie nie wywiercić
WhyMe? Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 tak się składa że mam indentyczną antenę i nie wiem jak ją zamocować,na magnesie nie chce bo już raz miałem po lakierze,miałem na relingu w uchwycie dorobionym i nie wygladało to,nie wiem czy dziury w klapie nie wywiercić Ja miałem taki uchwyt UCHWYT RELINGOWY CZARNY do anteny CB JAKOŚĆ Łódź (2793703057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tylko go przerobiłem. 1. - Najpierw odkręciłem tą śrubę. 2. - Po odkręcenie wyrzuciłem ten kawałek metalu. 3. - Tam gdzie odkręcałem śrubę pod numerem 1 trzeba było powiększyć dziurę na kabel pod antenę.
Rekomendowane odpowiedzi