Magicbattle Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Żeby Ci alan nie gubił masy bo najwyżej będziesz mógł go wyrzucić do koszamozesz powiedziec cos wiecej na ten temat jak mam sie zabezpieczyc przed gubieniem masy? ---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ---------- radio dopiero jest nowe wiec nie bede zmienial. narazie jestem zadowolony ladnie gra
laguna Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 zabezpieczyć można się wyłącznie wymianą na inne ale skoro "ładnie gra" widać, że nie masz zbyt dużych wymagań
Magicbattle Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 to sa moja poczatki z cb nigdy wczesniej nie bylo mi potrzebne wiec nie wiem jak "graja" inne cb. ten ml troche dlugi a cos innego dobrego do metra ?
sokal Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Też było Sirio Omega 27 I w budżecie się zmieścisz
Kali S4 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Po pierwsze to Radio zmień po drugie to już przestań powielać tych bzdur:facepalm:
Magicbattle Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Po pierwsze to Radio zmień po drugie to już przestań powielać tych bzdur:facepalm: tez sie zgodze bo poczytalem na forach o cb i alan nie jest az taki zly moze jak ktos nie umie uzywac to tak jest
WhyMe? Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Po pierwsze to Radio zmień po drugie to już przestań powielać tych bzdur:facepalm: Jak alan to dobre radio to nie mam pytań
mario357 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Po pierwsze to Radio zmień po drugie to już przestań powielać tych bzdur:facepalm: Jak alan to dobre radio to nie mam pytań zgadzam się
Kali S4 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jak alan to dobre radio to nie mam pytań jak się nie potrafisz radiem obsługiwać to żadne nie będzie dobre, a na to już nie ma rady:doh:
WhyMe? Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jak alan to dobre radio to nie mam pytań jak się nie potrafisz radiem obsługiwać to żadne nie będzie dobre, a na to już nie ma rady:doh: Proszę cię nie pogrążaj się
Kali S4 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 skończ już te swoje wywody wyssane z du.py,nie masz zielonego pojęcia a na każdej stronie klepiesz te brednie jakie to te Alany są "be":facepalm: aaa byłbym zapomniał,już wiesz jakie masz oznaczenie silnika w swojej padace,bo do niedawna zdaje się miałes z tym problem?
WhyMe? Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 skończ już te swoje wywody wyssane z du.py,nie masz zielonego pojęcia a na każdej stronie klepiesz te brednie jakie to te Alany są "be":facepalm:aaa byłbym zapomniał,już wiesz jakie masz oznaczenie silnika w swojej padace,bo do niedawna zdaje się miałes z tym problem? I kto tu wymyśla historie wyssane z palca Idę po popcorn bo robi się ciekawie
Magicbattle Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 skończ już te swoje wywody wyssane z du.py,nie masz zielonego pojęcia a na każdej stronie klepiesz te brednie jakie to te Alany są "be":facepalm:aaa byłbym zapomniał,już wiesz jakie masz oznaczenie silnika w swojej padace,bo do niedawna zdaje się miałes z tym problem?
Ans Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jakby co, to mam worek alanów które mają problem z masą i inne defekty, którymi kiedyś wyłoże sobie ściane w garażu, moge Twojego dorzucić do kupy możesz kombinować folią spożywczą wyłożyć środek legenda głosi że był ktoś taki i że działało ale spróbuj z nową anteną być może bedzie dobrze jest jeden alan który działa z 5 rok i NIC! także tak też może być aaaaa tam wyżej Kali ma dobry obrazek w podpisie do tego co pisze :decayed:
eSSence Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panowie które radio lepsze Harry czy Johnny ??
WhyMe? Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panowie które radio lepsze Harry czy Johnny ?? Której generacji? Polecam osobiście generacje II harrego na ASC.
WhyMe? Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Akurat chodzi mi o III Harry ma dodatkowy filtr czego nie ma Johnny. Bierz Harrego
Rekomendowane odpowiedzi