TTom3k Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Siemanko Przedstawiam byla b5(obecnie b7 2.0TQ avant) mojej siostry z USA. Autko jest godne uwagi,ma bardzo bogate wyposarzenie - wsumie to pelna opcja bez navi. Czerwona literka T nie wiem co oznacza w wersji amerykanskiej - 180 PS ? Alumy to chyba BBS o ile sie nie myle. Wszystko pieknie ladnie tylko zdolowala mnie jedna sprawa....w rozliczeniu za b7 ta audica poszla za 28tys pln. Aha rocznik 2001. Czekam na opinie ;]
Newman Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 no widac ze wypas... te felgi ładnie sie komponują z kolorem karoserii... jak dla mnie bardzo ładne autko..
Szuder Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 ładniutka... ładny kolorek i ładne felgi... .. no i środeczek też niczego sobie
krzyniek Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 ładna, szczególnie bardzo podoba mi sie na pierwszym zdjęciu.
Nowak_zg Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 fajne felgi i buda ale ta skora sie wydaje jakas sliska wiem ze w usa sa gorsze materialy niz na europe ciekaw jestem jak to wyglada na zywo ale ogolnie bardzo gustowna i mi sie podoba
cayenne Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Ładny avancik Środek malina. :th:
Reggi Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Dostałem ślinotoku i chyba potłukłem se szczene :drool: Taka wersja mi sie marzyła :kox: :kox: Piękny kolorek , ładna fela , wypas bardzo dobry - te przyciski na kierownicy to od radia i ..??
TTom3k Opublikowano 26 Października 2007 Autor Opublikowano 26 Października 2007 Dostałem ślinotoku i chyba potłukłem se szczene :drool: Taka wersja mi sie marzyła :kox: :kox: Piękny kolorek , ładna fela , wypas bardzo dobry - te przyciski na kierownicy to od radia i ..?? Chyba tylko od radia ;]
alvaro Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Te przyciski na kierownicy to chyba od zmiany biegów i tylko od zmiany biegów bo nie widziałem 3 ramiennej multi w B5 (jak i w B6 zresztą nad czym ubolewam...) a co do fury to łądna i łądnie wypasiona ale w USA wszystkie są dobrze wypasione. :th:
biedruch Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 wg mnie bardzo gustowne... 2001? a to nie tak, że b5 były do końca 2000? może w Stanach jest inaczej... śliczna, myślę że za 28 tys to niejeden łapałby ją z zamkniętymi oczyma:D ale różnice między cenami w USA a UE jednak są sporawe, choć auta niemieckie i tak na tamtejszym rynku są relatywnie wysokie (w porównaniu do amerykańskich)
Rekomendowane odpowiedzi