Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5] 1.8TQ from USA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Przedstawiam byla b5(obecnie b7 2.0TQ avant) mojej siostry z USA. Autko jest godne uwagi,ma bardzo bogate wyposarzenie - wsumie to pelna opcja bez navi. Czerwona literka T nie wiem co oznacza w wersji amerykanskiej - 180 PS ? Alumy to chyba BBS o ile sie nie myle. Wszystko pieknie ladnie tylko zdolowala mnie jedna sprawa....w rozliczeniu za b7 ta audica poszla za 28tys pln. Aha rocznik 2001. Czekam na opinie ;]

img0296pj2.jpg

img0297lm8.jpg

img0493ha7.jpg

img0300lq7.jpg

img0301fk1.jpg

img0305jx4.jpg

Opublikowano

ładniutka...

ładny kolorek i ładne felgi...

.. no i środeczek też niczego sobie :thumbup:

Opublikowano

ładna, szczególnie bardzo podoba mi sie na pierwszym zdjęciu.

Opublikowano

fajne felgi i buda

ale ta skora sie wydaje jakas sliska

wiem ze w usa sa gorsze materialy niz na europe

ciekaw jestem jak to wyglada na zywo

ale ogolnie bardzo gustowna i mi sie podoba :)

Opublikowano

Dostałem ślinotoku i chyba potłukłem se szczene :drool: Taka wersja mi sie marzyła :kox: :kox: :kox: :kox:

Piękny kolorek , ładna fela , wypas bardzo dobry - te przyciski na kierownicy to od radia i ..?? :slina:

Opublikowano

Dostałem ślinotoku i chyba potłukłem se szczene :drool: Taka wersja mi sie marzyła :kox: :kox: :kox: :kox:

Piękny kolorek , ładna fela , wypas bardzo dobry - te przyciski na kierownicy to od radia i ..?? :slina:

Chyba tylko od radia ;]

Opublikowano

Te przyciski na kierownicy to chyba od zmiany biegów i tylko od zmiany biegów bo nie widziałem 3 ramiennej multi w B5 (jak i w B6 zresztą nad czym ubolewam...) a co do fury to łądna i łądnie wypasiona ale w USA wszystkie są dobrze wypasione. :th:

Opublikowano

wg mnie bardzo gustowne... 2001? a to nie tak, że b5 były do końca 2000? może w Stanach jest inaczej... śliczna, myślę że za 28 tys to niejeden łapałby ją z zamkniętymi oczyma:D ale różnice między cenami w USA a UE jednak są sporawe, choć auta niemieckie i tak na tamtejszym rynku są relatywnie wysokie (w porównaniu do amerykańskich)