Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Paliwo w cenie 5zł/l - już niedługo na każdej stacji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz Rząd już nas załatwił od 1 stycznia zapominamy o 22% taniej za ON na 2 lata

A znając życie już na zawsze ale tak sobie wybraliśmy więc na co narzekamy?

od 1 stycznia 23% :/

Opublikowano

i bardzo dobrze :good:

może te pedryle,co ruszają spod świateł jak żółwie,żeby tylko jak najmniej paliwa spalić,albo jada na trasie 80km/h,przestaną w końcu jeździć :cool1:

Opublikowano

5zł realna cena już dziś Warszawa ul.Grzybowska na orlenie za ON verwa 4.99zł płaciłem :shocked:

Opublikowano

Malinowo normalnie :kwasny:

..ale gaz w miejscu stoi z tego co mi wiadomo :kox:

Opublikowano

no gazol ani drgnie ;s pamietam jak pracowalem na stacji hmm 2 albo 3 lata temu. 95 po 3.03 bylo;o ropa chyba 2,5.. teraz pozostaje dogadac sie z kolejarzem :naughty:

Opublikowano

Tacy rządzący, taki kraj.

W Skawinie na razie PB95 - 4,54 zł/litr. Sądze, że czasy kiedy benzyna była za 3,20 zł/litr już nie wrócą. Siedząc cicho nic nie zdziałamy. Ile było mówione o różnych rodzajach protestach, ale liczą się czyny, a nie słowa. Doją nas na każdym kroku... :rolleyes:.

Opublikowano

Witam,

W Opolu wczoraj 4,85 - 4,90 za 95 wiec 5 zł już blisko... :confused4:

Opublikowano

Gaz dzisiaj tankowalem na BP za 2,48 :confused4:

Opublikowano

widziałem dziś 95 za 5,05 zł :wallbash:

Opublikowano

ja tankowałem w sobotę Vervę ON za 4,54... pocieszam się tylko myślą, że u nas paliwo i tak jest tanie w porównaniu np do Niemiec :decayed:

ja mogę płacić tyle co w Niemczech, abym tylko jeszcze miał ich zarobki. Policz ile można kupić paliwa u nas za średnia krajową a ile u nich.

Opublikowano

ja tankowałem w sobotę Vervę ON za 4,54... pocieszam się tylko myślą, że u nas paliwo i tak jest tanie w porównaniu np do Niemiec :decayed:

moze i w Niemczech drozsze ale nie dla Niemca... dla Ukrainca nasze paliwo tez jest mega drogie.

Opublikowano

;( no dramat się robi powoli. Gaz w moim przypadku przestaje być opłacalny przy silniczku ciągnącym 10 :/ przecież teraz dojeżdżając do roboty To większość się wyda na paliwo...

Jestem jeszcze ciekaw za ile ceny paliw przełożą się na ceny biletów w komunikacji międzymiastowej. Już ceny są za***iste, ale mimo wszystko opłaca się jeszcze autem jechać ale nie idzie nic w dobrym kierunku nic...

A może nasz rząd chce byśmy na pieszo chodzili ?? :polew:

Opublikowano

A może nasz rząd chce byśmy na pieszo chodzili ?? :polew:

że niby Polska ma być ekologicznym krajem ?

Opublikowano

Taki wybraliście rząd i takiego prezydenta a teraz narzekacie? :cool1: Proponuję pomyśleć o tym przy urnach wyborczych.. :rolleyes: Zamiast zacząć oszczędności od siebie i swoje diety chociażby obniżyć na 2 lata to jak zwykle od ludzi ciągną a sami kradną na prawo i lewo.

Opublikowano

ja już od dawna śmigam do pracy komunikacją miejską :wallbash:

za bilet miesięczny na jedną linie daje 62zł, a na paliwo wydawałem ponad 300zł :decayed:[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 15:26_________________________________________________

Taki wybraliście rząd i takiego prezydenta a teraz narzekacie? :cool1: Proponuję pomyśleć o tym przy urnach wyborczych.. :rolleyes:

Palikot na prezydenta :kox: wypleni pasożytów od koryta (kościół) :evil:
Opublikowano

to jeździjcie komunikacją miejską albo kupcie sobie rowery, a nie tylko narzekacie :gwizdanie:

zwykły szary człowiek nic z tym nie zrobi, chyba że w końcu ludzie wyjdą na ulicę

Opublikowano

Ludzie nie wyjdą na ulice :/ te czasy się skończyły i nie prędko wrócą. Tutaj brak odważnych. Chyba że zbierzemy nasze A4 i ruszymy na Warszawe xD