sivy79 Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 klubowiczów.Czy muszę odłączyć akumulator żeby wspawać migomatiem sportowy tłumik.Pozdrawiam
woncki Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Lepiej odłącz , wtedy masz pewność , że nic się nie stanie .A najlepiej daj spokój z taką puszką w 1.6 , no chyba , że ma być po prostu głośniej .
Gość spedyt Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 Jeżeli będziesz sam spawał i nie masz specjalnego przyrządu to odłącz. W warsztatach powinni mieć urządzenie które zakłada sie na klemy akumulatora co zapobiega przepięciom czy coś takiego. U mnie fachman spawał wydech właśnie z takim ustrojstwem i jest dobrze.
schiller Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 a w ogóle to przemyśl jeszcze raz to czy chcesz taki tłumik...
grafi Opublikowano 31 Października 2007 Opublikowano 31 Października 2007 a w ogóle to przemyśl jeszcze raz to czy chcesz taki tłumik... Podpisuje sie pod tym kiedyś też zabawiłem sie w to i szybko wróciłem do standardowego.
Przemo603 Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 klubowiczów.Czy muszę odłączyć akumulator żeby wspawać migomatiem sportowy tłumik.Pozdrawiam Witaj! Mozesz się pochwalic jaki tłumik montujesz? Może ktos kto montował sportowy tłumik się wypowie co trzeba przerabiać, jaki uchwyt zrobic itd Z tego co widziałem to chyba będzie trzeba dospawać kawałek rury no i pewno zrobić jakąś obejme na tłumik? Pozdrawiam
Gość spedyt Opublikowano 2 Listopada 2007 Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor dostał odpowiedź, nie wniósł żadnych uwag do naszych odpwiedzi. Zamykam bo robi się śmietnik.
Rekomendowane odpowiedzi