Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 TDI++] Śnieżynka.. Rolling shoots + FILMIKI str.49 i 50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

właśnie napalałem się dziś na sline z b6 czyli to samo praktycznie.. :)

Marek jak się będziesz czuł jak będę miał taką samą gałkę? :decayed:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 22:53_________________________________________________

w podpisie musisz znienic na: prawdopodobnie najszybsze B5 z DVS :naughty:

hehe nie nie... celuje w najmocniejszego AFN'a :)
Opublikowano

Marek jak się będziesz czuł jak będę miał taką samą gałkę? :decayed:

to je to samo :wink4:, a wygląda koksik, a jak się w łapce elegancko trzyma :naughty:, Tomek mam nadzieje ze odrazu skróciłeś lewarek przy manualu :evil:

Opublikowano
  • Autor

to je to samo :wink4:, a wygląda koksik, a jak się w łapce elegancko trzyma :naughty:, Tomek mam nadzieje ze odrazu skróciłeś lewarek przy manualu :evil:

wiem jak się trzyma wiem... taka właśnie będzie założona :good: do tego pedały rs4 :kox:

lewarek skrócić miałem zamiar ale po złożeniu wszystkiego i sprawdzeniu wysokości względem mojej pozycji za kierownicą jest idealnie bo siedzę daleko od konsoli :)

Opublikowano

wiem jak się trzyma wiem... taka właśnie będzie założona :good: do tego pedały rs4 :kox:

lewarek skrócić miałem zamiar ale po złożeniu wszystkiego i sprawdzeniu wysokości względem mojej pozycji za kierownicą jest idealnie bo siedzę daleko od konsoli :)

:good:, tylko przy gałce sline, to CI się deczko podnisie jeszcze :good:, no za pedałemi też się rozglądałem, za 200zł ostatnio widziałem na allegro fajny komplet :decayed:

Opublikowano

Marek jak się będziesz czuł jak będę miał taką samą gałkę? :decayed:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 22:53_________________________________________________

w podpisie musisz znienic na: prawdopodobnie najszybsze B5 z DVS :naughty:

hehe nie nie... celuje w najmocniejszego AFN'a :)

prawie taka sama, bo moja nie jest podswietlana :tongue4:
Opublikowano
  • Autor

:good:, tylko przy gałce sline, to CI się deczko podnisie jeszcze :good:, no za pedałemi też się rozglądałem, za 200zł ostatnio widziałem na allegro fajny komplet :decayed:

zobaczymy jak to będzie wyglądać :) pedały kompletne z podstopnicą wiem gdzie leżą :gwizdanie:

prawie taka sama, bo moja nie jest podswietlana :tongue4:

to wstawimy do niej ledy :decayed:
Opublikowano

To co somes, kiedy stajemy znowu? :decayed: :decayed: :decayed:

Tylko zebys nie poukrecal tych patykow.... :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a jaki wynik ostatnio? :naughty:

Opublikowano

Zjadl mnie pajac, ale teraz ma mauala i musi sie nauczyc nim machac :evil:

Opublikowano
  • Autor

może wpadniemy na kawe i zrobimy mini spota bo jedziemy w środę na 2 auta do PL :) Musimy zrobić mały postój w Dortmundzie a potem można się spotkać na MC koło ciebie :good:

jesteś tego pewny? :decayed:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 23:23_________________________________________________

a jaki wynik ostatnio? :naughty:

Tygrys przebił pedał gazu do komory silnika ale i to nie pomogło.. a teraz siedzi więcej tych źrebaków :tongue4:
Opublikowano

wreszcie się suka doczekała najważniejszego moda, gratuluję :good:

...na hamownię z nią :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

wreszcie się suka doczekała najważniejszego moda, gratuluję :good:

...na hamownię z nią :gwizdanie:

sam się cieszę jak dziecko :)

będzie na hamowni jeszcze w tym roku :good:

Opublikowano

Somes w końcu będziesz mógł porządne logi zrobić :buhaha:

Gratulacje :good:

Opublikowano
  • Autor

wszystko w swoim czasie na pewno bedzie póki co musze ogarnąć ją po tej małej wojnie :)

Opublikowano

no, w koncu masz normalne auto;) :cool1:

Opublikowano

może wpadniemy na kawe i zrobimy mini spota bo jedziemy w środę na 2 auta do PL :) Musimy zrobić mały postój w Dortmundzie a potem można się spotkać na MC koło ciebie :good:

Troche lipton bo my lecimy juz we Wtorek. Jedzcie we wtorek to polecimy razem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Troche lipton bo my lecimy juz we Wtorek. Jedzcie we wtorek to polecimy razem :decayed:

bez sensu jechać dzień wcześniej tylko po to byś ze 2km za nami pojechał :tongue4:

co do v-maxa.. nie sprawdzałem wprawdzie bo na śniegu to ryzykowne ale na ostatnim biegu wartości zbliżone do poprzedniczki więc nie będzie źle :) poza tym ile się tego używa? na tempomacie więcej niż 200km/h nie jeżdżę :decayed:

Opublikowano

vmax dla tej skrzynki ze 220 bedzie :wink4: no chyba że masz jakiegos ewenementa :decayed:

Opublikowano
  • Autor

vmax dla tej skrzynki ze 220 bedzie :wink4: no chyba że masz jakiegos ewenementa :decayed:

też tak myślę że coś w tych granicach :) minimalnie mniej niż na dmxie.. wystarczy

za to fajnie równo ciągnie wreszcie :)

porobię jakieś filmiki przez weekend jak będę w stanie :decayed:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 21:02_________________________________________________macie jakieś pomysły jak usztywnić zawieszenie z tyłu? jak dla mnie najlepszą opcją byłby beton taki żeby nie było skoku amortyzatora w ogóle lub było jak najmniej :)

druga sprawa zastanawiam się czy stabilizator z rs4 podejdzie do mnie :mysli:

Opublikowano

nie wiem czy masz taką samą skrzynie jak ja , ale u mnie max licznikowy to 230kph z tego co mi sie udało uzyskać na felgach 9x17" :decayed: [br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 00:54_________________________________________________

macie jakieś pomysły jak usztywnić zawieszenie z tyłu? jak dla mnie najlepszą opcją byłby beton taki żeby nie było skoku amortyzatora w ogóle lub było jak najmniej :)

przy zerowym skoku auto by sie raczej źle prowadziło , skakało by jak piłka , zwłaszcza w polsce...

a co do usztywnienia , to dobry gwint z regulacją twardości , albo gumy za 5 zł co je do CC wkładaja jak muszą TV przewieźć :decayed: