Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 TDI++] Śnieżynka.. Rolling shoots + FILMIKI str.49 i 50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Somes sie przełamał i pokazal auto :tongue4:

:kox:

Opublikowano
  • Autor

z fotek nic ciekawego teraz nie mam bo w drodze na sesję skrzynia się wysrała...

tu takie z tych nie aktualnych już

dsc01176f.jpg

By SoMeS7 at 2010-12-08

Slepy miałeś mi napisać czym się te kratki różnią od EU :cool1:

Opublikowano

No Panie nie wiele sie zmieniło względem poprzedniego wątku :gwizdanie:

:bag:

A konsoli poliftowej 2DIN nie widzisz u siebie :mysli:

Opublikowano

nie dostałem nic od Ciebie, zaraz podeśle Ci wątek, odezwij się do Pablo on wkładał do siebie angielskie kratki :good:

Opublikowano

furmanka :good:

SoMes jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym tygodniu bedziesz sie uczyl jezdzic manualem :naughty:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 22:15_________________________________________________zaponmiales napisac jakie masz audio :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

No Panie nie wiele sie zmieniło względem poprzedniego wątku :gwizdanie:

:bag:

A konsoli poliftowej 2DIN nie widzisz u siebie :mysli:

żartowniś :facepalm:

2 din jak się trafi to wezmę.. nie mam ciśnienia na to

furmanka :good:

SoMes jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym tygodniu bedziesz sie uczyl jezdzic manualem :naughty:[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 22:15_________________________________________________zaponmiales napisac jakie masz audio :gwizdanie:

prawie wszystko gotowe zbieram ostatnie śrubki i bierzemy się za to :good:

audio opiszę jak skończę zabudowę :)

Opublikowano

Nudny temat :decayed: Ciekawi mnie tylko jak to auto by wyglądało gdyby nie my... :gwizdanie:

Gdyby SMS pociągnął temat modyfikacji tak jak zaczął :kox: Kurfa chrom, laminaty, spinery, stroboskopy, neony :kox: Taka fajna furka mogła być :disgust::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Slepy na pw takie sprawy :wink4:

Opublikowano

super autko :wink4: nic tylko pozazdrościć :slina:

Opublikowano

no dużo się nie zmieniło od moich ostatnich komentarzy :tongue4:

czekam na nową sesję :decayed:

Opublikowano

Piatka skrzynia ? :) Licho :decayed: Tajli mialem troche mogles sie odezwac :wink4:

Opublikowano

o, powrocil syn marnotrawny :gwizdanie:

:>

Opublikowano

Furka wymiata :slina:

Opublikowano

mam nadzieję , że więcej ,nie będę musiał tracić czasu , na usuwaniu tematu o tej zdechlinie :cool1: :gwizdanie: :decayed::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Fura koks :kox: bez dwóch zdań :good:

Opublikowano

mam nadzieję , że więcej ,nie będę musiał tracić czasu , na usuwaniu tematu o tej zdechlinie :cool1: :gwizdanie: :decayed::kox: :kox: :kox:

:polew: :polew:
Opublikowano

Sporo żeś tych modów przeprowadził kolego, ale za to efekt jest powalający :wink4: Male pytanko do ciebie ile wyniosło ciebie podszybie z osłonami poliftowymi na akumulator i serwo ??

Opublikowano
  • Autor

Piatka skrzynia ? :) Licho :decayed: Tajli mialem troche mogles sie odezwac :wink4:

to była szybka akcja :wink4:

w niedziele mi klękła po raz drugi tamta... w poniedziałek namierzyłem nową i wszystkie potrzebne tajle... we wtorek już były u mnie w PL... w środę wyjechały do NL.. i dzisiaj je dostałem :decayed:

o, powrocil syn marnotrawny :gwizdanie:

:>

matka też tak do mnie mówi :polew:

zależy czy będę miał taki kaprys :decayed: poza tym nie Ty go Ive usuwałeś :cool1:

Sporo żeś tych modów przeprowadził kolego, ale za to efekt jest powalający :wink4: Male pytanko do ciebie ile wyniosło ciebie podszybie z osłonami poliftowymi na akumulator i serwo ??

50-60E jakoś.. teraz nie pamiętam dokładnie :)[br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 17:04_________________________________________________z racji tego że już jak wspomniałem wszystko praktycznie już jest prócz nowych śrub do dwumasa i sprzęgła które jutro odbieram z serwisu to na wieczór biorę się za wyrzucania z auta tego shitu zwanego dmx'em oraz wybebeszanie wnętrza i pozostałości typu pedały, lewarek, komp i elektryka :)