daniel_wwa Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Turbinka nowa, czy uzywana? Tez interesuje sie zmiana swojej, ale nie wiem, czy jest sens kupowac regenerowana. Mozecie cos poradzic? Przepraszam, ze podpinam sie pod Kolegi temat i mam nadzieje, ze Kolega nie mi za zle
lapek85 Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Maniusiek28 bardzo fajnie Audi zrobiłeś, silnik, elementy od 'eski, podoba mi się. Poniesione koszty na mody wcale nie są takie wysokie, ja na sam silnik muszę przygotować niecałe 6tys zł (wtryski 0,216;FMIC+orurowanie;chip;turbo AWX/ARL;sprzęgło), a tu jeszcze nie wiem czy mi się zmieści w seryjny zderzak z halogenami FMIC, jeśli nie kolejne 1500zł Gdzie kupiłeś tak tanio zderzak S4?
Maniusiek28 Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 Maniusiek28 bardzo fajnie Audi zrobiłeś, silnik, elementy od 'eski, podoba mi się. Poniesione koszty na mody wcale nie są takie wysokie, ja na sam silnik muszę przygotować niecałe 6tys zł (wtryski 0,216;FMIC+orurowanie;chip;turbo AWX/ARL;sprzęgło), a tu jeszcze nie wiem czy mi się zmieści w seryjny zderzak z halogenami FMIC, jeśli nie kolejne 1500zł Gdzie kupiłeś tak tanio zderzak S4? na allegro....koleś nie wiedział co sprzedaje....kupiłem go jako zwykły zderzak do A4
.Szczepan. Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 No no. Kombiak pierwsza klasa. Gratuluje modów. No i ta moc diesla.
Rekomendowane odpowiedzi