MARCIN607 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 cholera a w B6 były recaro czarne z niebieskim jak w b5?
Wojtek_A4 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 cholera a w B6 były recaro czarne z niebieskim jak w b5? byly
czester Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Opublikowano 23 Maja 2011 :notworthy: :notworthy: toś pojechał- już 3 białe recaro chyba jeszcze ADAŚ ma białe Jak bym wiedział, to bym nie kupował Jak się trafią kiedyś ciemniejsze to może zmienię. Co myślicie z dekorami zrobić, na biało psiknąć, czy szczotkowane alu ?
miron78 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 u Glinka wczoraj oglądałem białe - pięknie to wyglądało ale też pięknie ktoś mu to zrobił
Wojtek_A4 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 :notworthy: :notworthy: toś pojechał- już 3 białe recaro chyba jeszcze ADAŚ ma białe Jak bym wiedział, to bym nie kupował Jak się trafią kiedyś ciemniejsze to może zmienię. Co myślicie z dekorami zrobić, na biało psiknąć, czy szczotkowane alu ? Mam ten sam dylemat. Szczotkowane nie bedzie pasowac. Wg mnie sa 3 wybory: Biale Black Piano Carbon RS4
MARCIN607 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 to jeden carbon drugi piano. [br]Dopisany: 23 Maj 2011, 13:29_________________________________________________mi osobiscie za***iście pasuje do wnętrza B6/b7 piano-całe czarne wnętrze plus białe fotele
czester Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Opublikowano 25 Maja 2011 u Glinka wczoraj oglądałem białe - pięknie to wyglądało ale też pięknie ktoś mu to zrobił Muszę zobaczyć jak to u niego wygląda i pogadać kto mu to robił rób białe Na 90% będą białe Ciemne miałem teraz i na ciemnych boczkach zlewają się strasznie :notworthy: :notworthy: toś pojechał- już 3 białe recaro chyba jeszcze ADAŚ ma białe Jak bym wiedział, to bym nie kupował Jak się trafią kiedyś ciemniejsze to może zmienię. Co myślicie z dekorami zrobić, na biało psiknąć, czy szczotkowane alu ? Mam ten sam dylemat. Szczotkowane nie bedzie pasowac. Wg mnie sa 3 wybory: Biale Black Piano Carbon RS4 Adamo ma carbon, ja zrobie białe, także zostaję ci piano
czester Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Czas na mały update. Trochę się pozmieniało od ostatniego czasu. Mniej więcej w lecie okazało się, że uszczelka pod głowicą była strzelona. Mechanik stwierdził, że nie jest w sumie to bardzo kosztowna naprawa, także nastawiłem się tylko na wymianę uszczelki. Oczywiści poprzedni właściciel z naszego forum od którego kupiłem auto, zapewniał że rozrząd wymieniał, a także ponoć głowicę. Po ściągnięciu przodu okazało się, że nie tylko głowica będzie do roboty... Data podzespołów rozrządu była z roku 2007, pan Jacek kupił auto pod koniec 2009r. także musiał kupić gdzieś 2-3 letnie części, albo po prostu ściemnić. Uszczelka prawdopodobnie też, była strzelona od samego początku o czym nie wiedziałem. Mechanik stwierdził, że głowica też nie jest pierwszej nowości i dobrzy byłoby ją zmienić jak chce iść z mocą w górę. Także jak widać nie można ufać nawet osobom z klubu. Koniec końców połowa silnika została wymieniona na nową Co zostało wymienione: - prawie nowa głowica BLT - kompletny rozrząd z pompą wody - napinacz paska wielorowkowego - visco - osuszacz klimy + dysza rozprężna + łożysko kompresora - wszystkie filtry - termostat - Motul spec i pewnie coś jeszcze o czym zapomniałem Teraz w reszcie mogę jeździć spokojnie. A tak z ciekawszych rzeczy to wyleciało Recaro, było bez grzania na zimę i się dość szybko brudziło. Także szukam teraz czarnego z alcantarą, lub foteli s-line. Udało się również w końcu założyć zderzak z S4 na tył z końcówkami ultera. Na klapę wleciał emblemat dope i gekon Niebawem kolejne modyfikacje.
MARCIN607 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 aż trudno mi uwierzyć żeby Jacek rozrządu nie wymienił i celowo wprowadziłby Cię w błąd
czester Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Nie będziemy polemizować, mam już zdanie na jego temat i tyle. Może kiedyś ci powiem jak się spotkamy
MARCIN607 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 najważniejsze że wymieniłeś wszystko zanim coś się zepsuło
czester Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Tak teraz tylko czekać na śnieg
MARCIN607 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Tak teraz tylko czekać na śnieg u mnie już pierwszy był
czester Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 U nas zero tylko trochę lodu.
P-U-M-A Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Super ten zderzak z S4 wygląda chyba się za takim będe rozglądać.
czester Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Super ten zderzak z S4 wygląda chyba się za takim będe rozglądać. Rozglądaj się bo na prawdę ciężko jest go upolować w dobrej cenie.
Rekomendowane odpowiedzi