Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Sprzedający 312MC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli generalnie konto wlasciwe wiec po nim mamy wlasciciela :) ja nie bede sobie d*py zawracal lazeniem na policje teraz poczekam do nowego roku :tongue4:

Opublikowano

Ja poczekam do nowego roku az minie miesiac od wplaty pieniazkow i przespaceruje sie na komisariat :)

Opublikowano

Napiszcie do tej lasencji na naszej-klasie - oczywisice Ci co sa poszkodowani... zobaczymy co sie bedzie dzialo :naughty:

Opublikowano

Lepiej sformułować jakiś tekst z opisem tego typa, dodać do tego linki z internetu z potwierdzeniem kim tak naprawdę jest ten typ i porozsyłać wśród znajomych.

Lepiej nasrać mu na łeb wśród jego znajomych

Opublikowano

No cos w ten desen sie wykona :)

Opublikowano

Możecie napisać do jego zony, może ona nawet nie wie jak jej mąż zarabia..hehe :P

Opublikowano

w ten wlasnie sposob przytwierdziliście mnie w przekonaniu aby pojsc na policje. pojde, pokaze im to wszystko, lacznie z tematem oszukanych bmw. predzej czy pozniej i tak odda kase.

Opublikowano

ładna ? bo nie mam konta :kox:

nie odpracowałaby pieniędzy do końca życia które on ukradł :decayed: więc nie masz co żałować że nie masz konta :cool1:

moim zdaniem wie ona o zdolnościach swojego męża i wcale bym się nie zdziwił jak i ona mu w tym pomaga.... ale to już nie mi oceniać

nienawidzę złodziejstwa! do tego jest okres jaki jest i wiadomo że każdy kasą nie sra, a on zamiast iść do roboty to zajął się takim czymś i taki daje przykład dzieciom

Opublikowano

Panowie jak ja wysyłałem kasę za kiere to szła pod te dane :hi:

Rafał Świetłowicz

ul.Orla 64/20

59-300 Lubin

Więc się zgadza :wink4:

Cieszę się że moja transakcja przebegła szybko i bezproblemowo, współczuje tym którzy muszą się użerać o zwrot kasy :thumbdown:

Opublikowano

Wniosek:

przed wysłaniem przelewu wrzucić nick, imię i nazwisko w google. Nie ważne czy to allegro czy to forum.

Opublikowano

Wniosek:

przed wysłaniem przelewu wrzucić nick, imię i nazwisko w google. Nie ważne czy to allegro czy to forum.

http://forum-kulturystyka.pl/user/7387-312mc/

:decayed:

Opublikowano

No to widac na odzywki zabraklo :decayed: Tam sie logowal :) Pewnie kolega znany miejscowym strozom prawa :naughty: Od komentarzy wzgledem zony i rodziny proponuje sie oddalic bo nietaktownie jest oceniac jego rodzine ktora moze byc na poziomie :)

Opublikowano

jakiś a'la pudzianowski :polew: :polew: :polew:

"Najwięcej w: Sterydy i prohormony" już wiadomo co mu banie porysowalo :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

"Najwięcej w: Sterydy i prohormony" już wiadomo co mu banie porysowalo :naughty: :naughty: :naughty:

tam też prowadzi biznes :blink:

http://forum-kulturystyka.pl/topic/13707-sprzedam-lawke/page__p__85042#entry85042

Opublikowano

tam też prowadzi biznes :blink:

http://forum-kulturystyka.pl/topic/13707-sprzedam-lawke/page__p__85042#entry85042

a może by tak napisać do moderatorów tego forum kim tak naprawdę jest :mysli: może ma ktoś tam założone konto?

Opublikowano

Dwa tygodnie wysyła do mnie paczkę ,do końca roku daje mu czas potem zgłaszam na policję

Opublikowano
  • Autor

Ty to masz blisko to jedź osobiście.

Daniel dalej chcesz do niego jechać jak czytasz ile koksu wciągnął :decayed: Musimy zebrać pół wsi i tam jechać :polew:

Opublikowano

Dajcie spokoj z takimi pomyslami :) Policja zostaje i tyle... Ktos da mu w pysk i bedzie mial cieplej niz on za oszustwa :disgust:

Opublikowano

Żarty żartami ale ja tez poplynalem na forum :evil: Jak sie zarejestrowalem to napisalem ,ze kupie silniczek wycieraczki tylnej do avanta.No i kupilem :wallbash: od niejakiego raffi76 (Ostatnio aktywny: 09 Październik 2009, 08:02 )tyle ze przyslal mi spalony silniczek :kwasny: .Na nic PW ,dzwonienie na jego nr z roznych telefonow-150 zeta poszlo psu w dupe :wallbash:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.