ykk Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 100 zl mala szkodliwosc czynu, ale wj***c, wj***a Ci mandat za 100 zl i beda Cie scigac do spodu.. Zgloscie wszyscy razem, bo tak kazdy sobie to nic z tego nie bedzie. I to juz nie chodzi o sama kase, tylko o sprawiedliwosc..
moskal Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 przeciez tyle osób miało zgłosić ?? nosb chyba nawet wspominał ze był i co ???
Armi Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 I standard, złodziej sobie chodzi po ulicy :gwizdanie: bo okradzeni nie zgłosili się na policję [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 20:15_________________________________________________Dziękuję Wam wszystkim! Przez to, że nie zgłosiliście sprawy na policję ten sam człowiek nazywa się teraz Piotrem Mazurem. I sprzedaje części na allegro. Kupiłem od niego gwint, okazał się uszkodzony. Teraz nie mam ani $$ ani gwintu.
Szamek Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 jaki ma nick na allegro? chyba możesz zgłosić sprawę na policje przez allegro
Armi Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 RR-shop Piotr Mazur gg 17625069 telefon: 665-447-234 Nie zorientowałem się bo zmienił imię i nazwisko, telefon ale teraz na jednej aukcji podał nr gg
Rafal_ Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 I standard, złodziej sobie chodzi po ulicy :gwizdanie: bo okradzeni nie zgłosili się na policję [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 20:15_________________________________________________Dziękuję Wam wszystkim! Przez to, że nie zgłosiliście sprawy na policję ten sam człowiek nazywa się teraz Piotrem Mazurem. I sprzedaje części na allegro. Kupiłem od niego gwint, okazał się uszkodzony. Teraz nie mam ani $$ ani gwintu. curwa czyli to ten sam gwint który kupiłem ja.... z tym że mi się jakoś udało i kase dostałem spowrotem armi pisałem żebyś uważał...
Szamek Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 na forum kulturystycznym ma taki podpis: MASZ PYTANIA ODNOŚNIE KOKSU...PYTAJ GG: 17625069 Części BMW e36,e38,e39,e46,e60, VW PASSAT B5/B5FL, B6, CC, FIAT COUPE/TURBO ZDERZAKI DO WIĘKSZOŚCI MAREK!!! Mechanika pojazdowa Usługi transportowe, bus oraz laweta TEL: 665-360-997, GG: 17625069 (Rafał) tylko że nr tel. inny
pawel1380 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Ale on tam ma przeciez wszedzie przesylki kurierskie pobraniowe po co wplacac kase na konto komus kto ma zerowy dorobek na koncie? Tylko pobranie skoro brak zarejestrowanej firmy.I nie ma strachu.
Armi Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 I standard, złodziej sobie chodzi po ulicy :gwizdanie: bo okradzeni nie zgłosili się na policję [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 20:15_________________________________________________Dziękuję Wam wszystkim! Przez to, że nie zgłosiliście sprawy na policję ten sam człowiek nazywa się teraz Piotrem Mazurem. I sprzedaje części na allegro. Kupiłem od niego gwint, okazał się uszkodzony. Teraz nie mam ani $$ ani gwintu. curwa czyli to ten sam gwint który kupiłem ja.... z tym że mi się jakoś udało i kase dostałem spowrotem armi pisałem żebyś uważał... Dziewczyna do niego zadzwonila, powiedziala ze wie kim jest. Odpisal smsem zeby jeszcze raz numer konta przyslac. Wyslala, z podpisem swiat jest maly 312MC.[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 15:57_________________________________________________ Ale on tam ma przeciez wszedzie przesylki kurierskie pobraniowe po co wplacac kase na konto komus kto ma zerowy dorobek na koncie? Tylko pobranie skoro brak zarejestrowanej firmy.I nie ma strachu. Nie wpłacałem mu kasy, przesyłka była pobraniowa. Gwint doszedł, tylko był uszkodzony. Odesłałaliśmy z przedsądowym wezwaniem do zapłaty. Dziś mija połowa terminu wpłaty kasy. Wrzucam gg w google a tu 312MC.
pawel1380 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Rozumiem.Gnida.Wystaw mu komentarz odpowiedni zeby inni sie nie nabrali..
KANAL Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Jesli wysyla paczki za pobraniem mam bardzi dobry pomysl jak wywinac mu niezlego wala. Gosc sie troche wku**i. Konkretnie zainteresowanym, osobom ktore znam na forum moge podpowiedziec na PW. Metoda sprawdzona i wyprowadzi go z rownowagi.
Armi Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 I standard, złodziej sobie chodzi po ulicy :gwizdanie: bo okradzeni nie zgłosili się na policję [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 20:15_________________________________________________Dziękuję Wam wszystkim! Przez to, że nie zgłosiliście sprawy na policję ten sam człowiek nazywa się teraz Piotrem Mazurem. I sprzedaje części na allegro. Kupiłem od niego gwint, okazał się uszkodzony. Teraz nie mam ani $$ ani gwintu. curwa czyli to ten sam gwint który kupiłem ja.... z tym że mi się jakoś udało i kase dostałem spowrotem armi pisałem żebyś uważał... Nie nabrałbym się gdyby nie inne dane bo wrzucałem imię i nazwisko w google, na nk, handlu długami. Tak samo numer telefonu a tu taki zonk. Piotr Mazur to pewnie wymyślone imię i nazwisko pana Rafała z Lubina.[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 16:03_________________________________________________Kto zna adres IP 312MC? Do kogo się zwrócić, do Hugo czy któregoś z modów?
OGr Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 jak masz jego GG to przecież możesz sobie sam sprawdzić jego IP ;-)
Armi Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Nie loguje się, mam 2 gg. Mam telefon do jego szefa, zadzwonię i poinformuję o donosie do US
bulk_1986 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 jak masz jego GG to przecież możesz sobie sam sprawdzić jego IP ;-) jak
Szamek Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 nie rozumiem Was... wydymał tyle osób u nas na forum, teraz dyma ludzi na allegro i jak widać już druga osoba z forum nacięła się na niego poprzez allegro ilość osób które zgłosiły to na policję można policzyć na palcach jednej ręki, rozumiem jeszcze kogoś kto stracił przez niego parę złotych i dla tej kasy nie chce mu się latać na policję itp. bo w efekcie więcej straci niż zyska, ale sporo użytkowników straciło przez niego więcej niż parę złotych. weźcie się w garść zgłoście sprawę na policję i niech każdy poda gdzie zgłosił i następny zgłaszający niech powie że na komisariacie w tej i tej miejscowości również było na niego zgłoszenie. moim zdaniem parę osób by wystarczyło, aby się policja za to wzięła. armistead sprawę do allegro zgłosiłeś? [br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 12:12_________________________________________________ jak masz jego GG to przecież możesz sobie sam sprawdzić jego IP ;-) jak http://www.searchengines.pl/GG-sprawdzenie-IP-WAZNE-t90302.html
Armi Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Tak, zgłosiłem na allegro. Wysłałem listem poleconym przed-sądowe wezwanie do zapłaty, ma jeszcze 6 dni. Przed upływem tych 6 dni nie mogę iść na policję. Policja się za to weźmie bo 500zł to nie 250zł (niska szkodliwość społeczna czynu).
Szamek Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 to może i odda kasę a allegro to co na to wszystko? pisałeś że to jego nie pierwszy raz?
Armi Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Spór był zgłoszony 11 dni temu, wtedy jeszcze miałem paczkę, sprzedawca nie chciał jej przyjąć. Dopóki rr-shop/312mc/rafal-lubin/xxxBMWxxx24/Grubyy nie odpowie to ja nie mogę nic napisać. Jeszcze 3 dni i ma konto zawieszone. Czytałem na innych forach, że jak ktoś mu sprawę założył to $$ odzyskiwał. Poszkodowani byli ci, którzy nie poszli na policję albo do prokuratury. On nawet nie próbuje ukrywać swojej tożsamości czy wyglądu swojego i żony.
Rekomendowane odpowiedzi