gregory Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 No właśnie też sobie tak pomyślałem w trakcie oglądania, że bardzo poważna kobieta.
augustA4 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Nie no stary masz talent :good: Zdjęcia niesamowite !!! Gratuluje i czekam na więcej !!
MarianekZg Opublikowano 12 Marca 2011 Opublikowano 12 Marca 2011 Super foty :oklaski: dla mnie osobiście fota 2 i 4 :slina: ale to tylko moje zdanie. Generalnie gratki za talent do fotografowania kolego :good: :good: :good:
szogun0 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Czy twoje modelki czasami mogły by się uśmiechnąć do ciebie na fotach?
Mario22 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Ojjj Pany foty konkret... ja mam sprzęt ale nie mam pomysłu na miejsca do fotografowania chociazby przyrody... a z tego co wiem to oprócz akademii Nikona nie ma żadnych warsztatów fotografii na Śląsku takich weekendowych wyjazdowych w plener z wskazówkami i radami "fachowców"... niestety :confused4:
verus Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 Czy twoje modelki czasami mogły by się uśmiechnąć do ciebie na fotach? No na ostatnich 4 zdjęciach na 2 się lekko uśmiecha, może nie suszy zębów ale jednak Zastraszam je przed sesją i dlatego takie spięte Ojjj Pany foty konkret... ja mam sprzęt ale nie mam pomysłu na miejsca do fotografowania chociazby przyrody... a z tego co wiem to oprócz akademii Nikona nie ma żadnych warsztatów fotografii na Śląsku takich weekendowych wyjazdowych w plener z wskazówkami i radami "fachowców"... niestety :confused4: W życiu nie byłem na kursie, warsztatach, szkoleniach etc. Dostałem raz książkę ale znudziła mi się po przeczytaniu spisu treści Bierz aparat i rób zdjęcia - to jest nauka.
Mario22 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Masz racje ale trzeba miec co fotografować... a moja nie bardzo lubi być fotografowana...
pastaldo Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Masz racje ale trzeba miec co fotografować... a moja nie bardzo lubi być fotografowana... Niema bardziedziej chetnych koleżanek do pozowania? czy zazdrosna kobieta?
verus Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 Versus, jakieś nowe zdjęcia Klaudii ? no przecież wrzuciłem
stanley Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Versus, jakieś nowe zdjęcia Klaudii ? no przecież wrzuciłem :th:[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 09:15_________________________________________________ :gwizdanie: są jakieś nowe zdjęcia Klaudii ?
variocustoms Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 amatorem jestem ja a Ty pstrykasz foty jak stary wyga (śmierdzi mi to) modelki
verus Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Po długiej przerwie, coś nowego
Rekomendowane odpowiedzi