Piechol Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 jakoś wszyscy umilkli z tych 70 osób z ankiety :-) ile razy można to samo wałkować, raz propozycje i do 10 pierwszych, potem ankieta, teraz znowu coś nowego... :gwizdanie: takie sranie troche
Rdzewek_RdK Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 temat się robi lekko przegrzany, i wyjdą kluchy z tego :kox: jakoś wszyscy umilkli z tych 70 osób z ankiety :-) chciało by się rzec "No chyba Ty" :kox: A co do tego regulacji tego gwintu o którym wspomniałeś w moim wątku to faktycznie, głupio to rozwiązali. Swoją drogą dzisiaj paczka do mnie przybyła
topor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 jakoś wszyscy umilkli z tych 70 osób z ankiety :-) ile razy można to samo wałkować, raz propozycje i do 10 pierwszych, potem ankieta, teraz znowu coś nowego... :gwizdanie: takie sranie troche no comment;) w takim razie ten watek i ten z ankieta do usunięcia
Nosb Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 toporek troche za malo zdecydowania bylo
topor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 w pupie mam:d dyktatorem nie jestem:d a brak zdecydowania bylo u kolegow z b7;) btw. jest ok diwyszyn
slepy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 toporek troche za malo zdecydowania bylo te ne podlizuj się
mgtan Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 temat się robi lekko przegrzany, i wyjdą kluchy z tego :kox: jakoś wszyscy umilkli z tych 70 osób z ankiety :-) chciało by się rzec "No chyba Ty" :kox: A co do tego regulacji tego gwintu o którym wspomniałeś w moim wątku to faktycznie, głupio to rozwiązali. Swoją drogą dzisiaj paczka do mnie przybyła Ja się wypowiedziałem w ankiecie również. Zainterweniowałem tylko gdy zobaczyłem ile osób się wypowiedziało w ankiecie a ile mamy b7 i tyle.
Rdzewek_RdK Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 nie można tak szybko się poddawać jak nie to zaraz wprowadzimy tutaj jakiś totalitaryzm i będzie spokój nie można zakładać że wszystko będzie do d*py, albo łączymy wątek z B6, jak nie to jakaś męska decyzja i ciągniemy to dalej, a czy nazwa jest ważna, wątek jak na razie można oznaczyć jako luźne pogawędki właścicieli B7 i to wszystko, jak się wszyscy dogramy a zainteresowanie będzie większa, można będzie dogadać się w sprawie nazwy..
Chuck Norris Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nie pierd*lcie dołączajcie się do dywejszon, im nas więcej tym lepiej.
topor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nie pierd*lcie dołączajcie się do dywejszon, im nas więcej tym lepiej. Amen:)
Rdzewek_RdK Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Amen:) Ulegliwy Karolu jesteś :polew:
topor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 mam dosyć juz Piotrku;] a w b6 wiecejj ludzi, tu byloby cicho, wiec pomysl ok.
Nosb Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Tylko zeby sie tam nie gryzlo towarzystwo
topor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nosb:d ... tutaj miałes przedsmak tego co bedzie tam:d
Nosfer Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 nie można tak szybko się poddawać jak nie to zaraz wprowadzimy tutaj jakiś totalitaryzm i będzie spokój nie można zakładać że wszystko będzie do d*py, albo łączymy wątek z B6, jak nie to jakaś męska decyzja i ciągniemy to dalej, a czy nazwa jest ważna, wątek jak na razie można oznaczyć jako luźne pogawędki właścicieli B7 i to wszystko, jak się wszyscy dogramy a zainteresowanie będzie większa, można będzie dogadać się w sprawie nazwy.. Nie chrzań
Nosb Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Dobra to zrobmy glowsowanie czy laczycie z b6
Nosb Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Fly weno pozamiataj Zamknij watek topora ucisz i przejmiemy kontrole
Rekomendowane odpowiedzi