Tomeks Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 tak myślałem Dareczku,ta menda alvaro pluł Ci ciągle do jedzenia i dlatego tak marnie wyglądasz zmień sobie rangę na vice prezes,czyli taki pół prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 a ja widzialem gorala ( gostka na quadzie ) ten co kolo osrodka odsniezal i byl w jakims polarze to nie był góral to gosc z Zabrza który tam pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 tak myślałem Dareczku,ta menda alvaro pluł Ci ciągle do jedzenia i dlatego tak marnie wyglądasz zmień sobie rangę na vice prezes,czyli taki pół prezes na alvaro trzeba uważać nie dość że pluje na jedzienie to jeszcze vódkę wylewa pod stół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 na alvaro trzeba uważać nie dość że pluje na jedzienie to jeszcze vódkę wylewa pod stół tak było ale teraz wystarczy, że kobieta powie dość i Łukasz grzecznie odkłada kielonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 eee tam Ja tego nie zauwazyłem walił pare równo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 prosze Przesłuchałbym, ale w kurtce zostały słuchawki :kox: Dzwoniłem do STASINDY - znalazła się jedna Czarna kurtka. Moja Ciemno-Szara się nie odnalazła.. :thumbdown: Gdybym wiedział, który to taki cwaniak .....a ja widzialem gorala ( gostka na quadzie ) ten co kolo osrodka odsniezal i byl w jakims polarze Trzeba było go Lać od razu :polew: potem pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Fajerwerki są już wstawione jak ktoś nie "widział" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Fajerwerki są już wstawione jak ktoś nie "widział" Teraz już pamiętam jak to krzyczałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 eee tam Ja tego nie zauwazyłem walił pare równo ale jak przyszedł do nas z alkomatem-to chyba nie pił bo Poziek,to normalnie jak chory-dwa piwa mu przyniosłem i jedno wypił do połowy,a w drugim zamoczył chyba język-tak zakończył sobotnie picie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 eee tam Ja tego nie zauwazyłem walił pare równo ale jak przyszedł do nas z alkomatem-to chyba nie pił bo Poziek,to normalnie jak chory-dwa piwa mu przyniosłem i jedno wypił do połowy,a w drugim zamoczył chyba język-tak zakończył sobotnie picie.... Wykatapultował się a takie miał przywitanie na sali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 http://allegro.pl/audi-a4-8e0-listwa-drzwi-dolna-s-line-i1536148065.html który zgubił listwy z drzwi w bukowinie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 albo który stracił listwy w BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Ktoś podobno kurwował że mu zakosili :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 [br]Dopisany: 30 Marzec 2011, 13:54_________________________________________________Może i zagubiona kurtka się znajdzie w tym samym miejscu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Lista strat sie powieksza,kurtka,listwy,co nastepne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suli Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Oblicze w marmurze wykute :decayed: Jak u budowlańców rzeźbionych w Pałacu Kultury :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 :polew: też to widziałem ale nie wiedziałem jak to ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Lista strat sie powieksza,kurtka,listwy,co nastepne? jeszcze straty moralne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi