Bart-S Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 no toś mnie wnerwił Mirek nie przejmuj się - Twoje 19" już się wszystkim przejadły. Jak wlecisz swoim koxem na zimowych 15" to będzie hit zlotu
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 no toś mnie wnerwił Mirek nie przejmuj się - Twoje 19" już się wszystkim przejadły. Jak wlecisz swoim koxem na zimowych 15" to będzie hit zlotu dlatego je sprzedałem - no i nie dało się śmigać - spawy puszczały [br]Dopisany: 18 Luty 2011, 15:44_________________________________________________Ps. nawet jak będzie śnieg i trzeba będzie jechać na zimowych to biorę 2 szt. ze sobą i na miejscu założę na jedną strone - drugą stane przy murze:polew:
Ponior Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 no toś mnie wnerwił Mirek nie przejmuj się - Twoje 19" już się wszystkim przejadły. Jak wlecisz swoim koxem na zimowych 15" to będzie hit zlotu Wy jedziecie sie lansować na letnich felach a ja po prostu nie mam zimówek Pewnie połowa będzie na letnich a połowa na zimówkach, będe w tej lepszej połowie :kox:
wrclaguna Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Ja też myślałem aby do BT wrzucić letni felunek - po cichu liczę na to, że koniec marca będzie już mocno wiosenny... Trzeba poczekać bliżej terminu i obserwować prognozy pogody gorale na Krupowkach mowili ze zima nie odpusci az do konca kwietnia takze nie ma co marzyc o letnim felunku :cwaniak1:
Bart-S Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Co nie, co nie... Bieniek mógł z plaży wyjechać? ...to ja wjadę pod tą cholerną górkę na 19"
Patrykbor Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Bieniek mógł z plaży wyjechać z pomocą A ty na Straż Graniczną uważaj
Cuber Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Co nie, co nie... Bieniek mógł z plaży wyjechać? ...to ja wjadę pod tą cholerną górkę na 19" a kiedy będziesz dokłądnie ? Chcemy wiedziec co by wiadra z woda wylac dzien wcześniej :kox:
Ponior Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Chcemy wiedziec co by wiadra z woda wylac dzien w trzeba zabrac ze soba ze dwa worki z piaskiem i po kłopocie widze
Ponior Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zawsze można wsadzić za kierownice dziewczynę i ja popchnąć z tyłu :polew: Wtedy podjedzie sie na pewno naprawdę wylaliście na ta górkę wode :wallbash:
Cuber Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 naprawdę wylaliście na ta górkę wode na którą ?
Kimi Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zawsze można wsadzić za kierownice dziewczynę i ja popchnąć z tyłu Staram to sobie jakoś zobrazować, ale bez wymontowania fotela kierowcy sobie tego nie wyobrażam.... :polew: :polew: :polew: :polew:
Bart-S Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zawsze można wsadzić za kierownice dziewczynę i ja popchnąć z tyłu Staram to sobie jakoś zobrazować, ale bez wymontowania fotela kierowcy sobie tego nie wyobrażam.... :polew: :polew: :polew: :polew: Zawsze możesz wyrezać dziurę w fotelu - jakby co to masz ochronkę, że to pod ISOFIX
Ponior Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 nie da się z wami poważnie porozmawiać, a większość już w podeszłym wieku :doh1:
Kimi Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 nie da się z wami poważnie porozmawiać, a większość już w podeszłym wieku :doh1: Nie no, sory, ale czego oczekujesz?
Bart-S Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 nie da się z wami poważnie porozmawiać, a większość już w podeszłym wieku :doh1: Jedziemy na zlot - banda jest w dobrym humorze, czego się spodziewałeś
Kimi Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 nie da się z wami poważnie porozmawiać, a większość już w podeszłym wieku :doh1: Jedziemy na zlot - banda jest w dobrym humorze, czego się spodziewałeś Ja to nie tyle w dobrym humorze, co cały czas wyobrażam sobie tę wciśnietą za kierownicę laskę i jak by ją tu "podejść" :mysli: Nie no, bez wyjęcia fotela się nie da :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi