Reggi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 tak tak wystawiłem znowu tak jak pisałem albo sie sprzeda i bedzie S4 albo ta bede grzebał na wiosne powiedz mi jak to masz rozwiązane z tym podwójnym wydechem? :gwizdanie: brak blachy na koło zapasowe..albo wyklepana przestrzeń na podprowadzenie drugiej faji Naklejka i lampy psują to auto.. a te fajki wydechowe to troszkę za duże
SoMeS Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 brak blachy na koło zapasowe..albo wyklepana przestrzeń na podprowadzenie drugiej faji tak się zastanawiam właśnie bo gdzieś to już widziałem a zawsze mi po głowie chodziło
Reggi Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 brak blachy na koło zapasowe..albo wyklepana przestrzeń na podprowadzenie drugiej faji tak się zastanawiam właśnie bo gdzieś to już widziałem a zawsze mi po głowie chodziło Zaraz Ci wyślę foto jak to wygląda od kuchni
SoMeS Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zaraz Ci wyślę foto jak to wygląda od kuchni widziałem już na jakiejś tetetce jak normalnie przespawany kawałek wnęki na koło.. ja tam mam tylko narzędzia więc czemu nie
abdul81 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 poprowadzone jest normalnie jeszcze przed kołem zapasowym bez ingerencji w podłogę, u mnie sie zmieściło tak na styk może dlatego ze to quattro nie wiem jak jest w ośce
SoMeS Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 poprowadzone jest normalnie jeszcze przed kołem zapasowym bez ingerencji w podłogę, u mnie sie zmieściło tak na styk może dlatego ze to quattro nie wiem jak jest w ośce możesz zarzucić jakimiś fotami?
abdul81 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 niestety niemam fotek a autko chce sprzedac bo tak jak pisałem albo sie sprzeda i kupie s4 a jak nieto tego będę dalej robił
WIŚNIA Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Furka git też takie lampki chce z przodu
MrTea Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Ładnie się autko prezentuje na żywo, wczoraj na trasie kolega mnie minął jak furmankę a jechałem jakieś 150
Armi Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Jakbym zobaczył w trasie auto z takimi lampami to bym się tylko zaśmiał :> Bardzo ładne auto ale te lampy to lekka wioska.
abdul81 Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 Ładnie się autko prezentuje na żywo, wczoraj na trasie kolega mnie minął jak furmankę a jechałem jakieś 150 he he no raczej wykorzystuje na co dzień to co modziłem pod maską nastepnym razem wciskaj gaz i dawaj za mną ...... Jakbym zobaczył w trasie auto z takimi lampami to bym się tylko zaśmiał :> no cóż jednemu się podobą drugiemu nie jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził
Nosb Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Dawaj toto na tego swapa Myslalem ze pytasz pod katem jakiegos pazdzierza a widze ze fajne zadbane i doinwestowane autko Nie sprzedaz za wiecej niz 12-13 tys pewnie a dolozyc do eski byle jakiej to dycha + poprawki jej.
abdul81 Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 no właśnie dlatego szukam teraz i sie zastanawiam czy swapować to twoje 2.7t czy modzić dalej to 1.8t.... trzeba wszystko obliczyć i zobaczyć czy się będzie kasa zgadzać w każdym bądź razie chce uderzyć w okolice 300km kwestia tylko którym silnikiem
Wujek-West28 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 cześc masz jeszcze do sprzedania twoja fure
abdul81 Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 fura jest tylko że sprzedawać raczej juz nie chce nie sprzedała się więc myśle nad dalszymi modami w celu podniesienia mocy :>
Wujek-West28 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 aha szkoda , pisałem na e-meila z alegro ale nie odp , wczoraj pisałem , fura fajna
abdul81 Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 no dałem szanse na zakup a w aukcji pisałem że nie odpisuje na maile i smsy...
Rekomendowane odpowiedzi