Nosb Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 No Artek pojechal Prawie zadowolony .... Niestety sprzeglo ktore wzialem z mojego silnika z RS4 okazalo sie byc z S4 i krotko mowiac poleglo nam na testach jezdzi ale uslizguje sie Za tydzien-dwa wrzucimy cos mocniejszego Made by radzik badz ori z rs4. Hehe najlepszy byl zaciesz abdula jak sobie smignal pierwszy raz Nagralismy jakis filmik potem nawet , ale IC juz sie zagotowaly bo zdechlo uciagu sporo. Podrzuce wieczorem jakies fotki Inspektor wstawie : do bagaznika jak utne dach
Nosb Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 nie do konca. Generalnie przy pakowaniu skrzyni 5 na ten silnik za duza jest odleglosc miedzy lozyskiem dociskowym a dociskiem i trzeba bylo improwizowac Ale slizgi to nie tego wina. Biegi wchodza ok juz tylko sprzeglo nie trzyma No do 3 razy sztuka
Nosb Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Jak ewentualnie ją zarznie to bedzie sie myslalo o czyms innym. Przypominam Ci ze Colo smiga majac 360 ponad ps i 430 nm na takiej
abdul81 Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 spoko droge do domu wytrzymało i kilka " niby szybkich" autek po drodze zrobiło hehe :kox: a kierowała moja niunia więc kolesie się dość mocno dziwili jak ich robiła laska w jakimś rodzinnym kombi :polew: ale mina buraka z 3-litrowej BMW -- niezapomniana :polew: :good Wielkie Wielkie Dzięki Nosb :oklaski: :oklaski: :oklaski: [br]Dopisany: 01 Maj 2011, 19:01_________________________________________________jeszcze tylko sprzęgło i collery z rs4 bądź fmic i będzie na razie git....... chyba :>.. ciekawe tylko na ile to starczy
dudi75 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Najlepszy pomysl ze swapem na 2.7 niz dlubanie 1.8t wszyscy posiadacze 1.8T powinni tak zrobic oczywiscie z Q bo w oscie to kiepsko to widze . Nosb a do mojego Q zamiast 2.5 TDI tez dalbys rade wrzucic 2.7 . Chyba robiles to u Flyera Co by bylo potrzebne Bo tez mam w planach swapa ale jeszcze niewiem na co Sory Abdul za zasmiecanie watku , apropo fajna fura zeby smigala bezawaryjnie
MARCIN607 Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Nosb a do mojego Q zamiast 2.5 TDI tez dalbys rade wrzucic 2.7 . Chyba robiles to u Flyera Co by bylo potrzebne Bo tez mam w planach swapa ale jeszcze niewiem na co Dudi zaczyna pękać :tongue4:
Nosb Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Dudi a co za problem ? Dawaj czesci i zrobim W koncu dochodzisz do slusznych wnioskow wziasc sE 1Z do jezdzenia a 2,7 do zabawy
abdul81 Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Opublikowano 1 Maja 2011 no teraz to by się przydało takie1Z he he bo to moje to teraz pije dwa razy więcej niż widzi ale za to frajda cztery razy większa i niezapomniane przeżycia a za paliwo zapłaci się kartą maestro :> :>
Nosb Opublikowano 1 Maja 2011 Opublikowano 1 Maja 2011 Foty Troche balagan w kabelkach bo chcac nie chcac trzeba bylo wlozyc licznik nowszy wiec od razu wlecial od S4 z fis : Powiazkowane znow : Troche balagan po mnie : Srednie spalanie podczas pierwszych chwil z wlascicielem : 26,5 l / 100 km Kilka ogolnych : No i filmik : Bylo to po kilka podobnych przelotach pod rzad , spuchly w piz*u IC i zjadlo troche uciagu. Generalnie nie jest zle . Mysle ze przy strzale ze sprzegla ( oszczedzalismy je f) ~ 5,5 setki wiec zdrowo Na filmiku start : ruszone i pedal opor po chwili, dopiero wchodzi boost i daje od momentu ruszenia 5sek okolo do paczki ( ale boost wszedl dobra sekunde , poltorej po wcisnieciu ) . Generalnie jak sie zwalczy sprzeglo nagra sie cos lepszego Artek kurfa z tym podswietleniem to wlasnie lukam . Wiem gdzie palnalem sie Wstrzymaj sie poprawie przy sprzegle bo dzien wam zejdzie zanim znajdziecie te kable
Buba Opublikowano 2 Maja 2011 Opublikowano 2 Maja 2011 a air bag ? ja bym nie odebrał fury bo nie dokończona robota
abdul81 Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Opublikowano 7 Maja 2011 no kilka niedociagnięć jeszcze zostało ale to po mału na razie drugi dzień "pałowania" i sprzęgło nadal zyje :> gorzej z hamulcami jeszcze się szybszy nie znalazł więc na razie się cieszę hihi a co do spalania Nosb to nawet dzisiaj udało mi się zejść do 14 na trasie ale to tylko przez chwilę potem zaraz poprawiłem na średnie 21 :> :> :> A tak na marginesie do wszystkich chętnych na wzmacnianie 1.8t --- NIE warto lepiej od razu swap na 2.7 jest ogień z d**y :kox:[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 20:23_________________________________________________i mała fotka felg na aucie [br]Dopisany: 02 Maj 2011, 20:29_________________________________________________[/url[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 20:30_________________________________________________http://img854.imageshack.us/img854/315/07052011138.jpg [br]Dopisany: 07 Maj 2011, 19:56_________________________________________________ Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 19:58_________________________________________________ Uploaded with ImageShack.us [br]Dopisany: 07 Maj 2011, 20:02_________________________________________________ Uploaded with ImageShack.us
Rekomendowane odpowiedzi