Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Abdulot - projekt skończiny fura sprzedana :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Artek pojechal :) Prawie zadowolony .... Niestety sprzeglo ktore wzialem z mojego silnika z RS4 okazalo sie byc z S4 i krotko mowiac poleglo nam na testach :D jezdzi ale uslizguje sie :) Za tydzien-dwa wrzucimy cos mocniejszego ;) Made by radzik badz ori z rs4.

Hehe najlepszy byl zaciesz abdula jak sobie smignal pierwszy raz :) Nagralismy jakis filmik potem nawet , ale IC juz sie zagotowaly bo zdechlo uciagu sporo.

Podrzuce wieczorem jakies fotki :hi:

Inspektor wstawie : do bagaznika jak utne dach :rolleyes:

Opublikowano

wysprzęglik wkońcu? :)

Opublikowano

nie do konca. Generalnie przy pakowaniu skrzyni 5 na ten silnik za duza jest odleglosc miedzy lozyskiem dociskowym a dociskiem i trzeba bylo improwizowac :) Ale slizgi to nie tego wina. Biegi wchodza ok juz tylko sprzeglo nie trzyma :wallbash: No do 3 razy sztuka :decayed:

Opublikowano

wsadziliście skrzynie z AEB?? :blink:

Opublikowano

Tak :D Z miejsca rwie jak popieprzona :D

Opublikowano

yebany :D

Opublikowano

Jak ewentualnie ją zarznie to bedzie sie myslalo o czyms innym. Przypominam Ci ze Colo smiga majac 360 ponad ps i 430 nm na takiej :wink4:

Opublikowano

spoko droge do domu wytrzymało i kilka " niby szybkich" autek po drodze zrobiło hehe :kox: :kox: :kox:

a kierowała moja niunia więc kolesie się dość mocno dziwili jak ich robiła laska w jakimś rodzinnym kombi :polew: :polew:

ale mina buraka z 3-litrowej BMW -- niezapomniana :polew: :polew: :good

Wielkie Wielkie Dzięki Nosb :notworthy: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

[br]Dopisany: 01 Maj 2011, 19:01_________________________________________________jeszcze tylko sprzęgło i collery z rs4 bądź fmic i będzie na razie git....... chyba :>.. ciekawe tylko na ile to starczy :mysli:

Opublikowano

najważniejsze że śmiga :good:

Opublikowano

Najlepszy pomysl ze swapem na 2.7 niz dlubanie 1.8t wszyscy posiadacze 1.8T powinni tak zrobic oczywiscie z Q bo w oscie to kiepsko to widze . Nosb a do mojego Q zamiast 2.5 TDI tez dalbys rade wrzucic 2.7 . Chyba robiles to u Flyera :naughty: Co by bylo potrzebne :cool1: Bo tez mam w planach swapa ale jeszcze niewiem na co :kox: Sory Abdul za zasmiecanie watku , apropo fajna fura zeby smigala bezawaryjnie :good:

Opublikowano

Nosb a do mojego Q zamiast 2.5 TDI tez dalbys rade wrzucic 2.7 . Chyba robiles to u Flyera :naughty: Co by bylo potrzebne :cool1: Bo tez mam w planach swapa ale jeszcze niewiem na co :kox:

Dudi zaczyna pękać :tongue4: :tongue4: :good:

Opublikowano

Dudi a co za problem ? Dawaj czesci i zrobim :decayed: W koncu dochodzisz do slusznych wnioskow :) wziasc sE 1Z do jezdzenia a 2,7 do zabawy :D

Opublikowano

no teraz to by się przydało takie1Z he he bo to moje to teraz pije dwa razy więcej niż widzi ale za to frajda cztery razy większa i niezapomniane przeżycia a za paliwo zapłaci się kartą maestro :> :> :polew:

Opublikowano

Foty :)

Troche balagan w kabelkach bo chcac nie chcac trzeba bylo wlozyc licznik nowszy wiec od razu wlecial od S4 z fis :

p1000544m.jpg

Powiazkowane znow :

p1000545v.jpg

Troche balagan po mnie :embarrassed: :

p1000551y.jpg

Srednie spalanie podczas pierwszych chwil z wlascicielem : 26,5 l / 100 km :D

Kilka ogolnych :

p1000547e.jpg

p1000548.jpg

p1000549wx.jpg

No i filmik :

Bylo to po kilka podobnych przelotach pod rzad , spuchly w piz*u IC i zjadlo troche uciagu. Generalnie nie jest zle . Mysle ze przy strzale ze sprzegla ( oszczedzalismy je f) ~ 5,5 setki wiec zdrowo :) Na filmiku start : ruszone i pedal opor po chwili, dopiero wchodzi boost i daje od momentu ruszenia 5sek okolo do paczki ( ale boost wszedl dobra sekunde , poltorej po wcisnieciu ) . Generalnie jak sie zwalczy sprzeglo nagra sie cos lepszego ;)

Artek kurfa z tym podswietleniem to wlasnie lukam . Wiem gdzie palnalem sie :) Wstrzymaj sie poprawie przy sprzegle bo dzien wam zejdzie zanim znajdziecie te kable :wink4:

Opublikowano

Nosb a miałeś te lampy wyjebaćććć :decayed:

Opublikowano

a air bag ?

ja bym nie odebrał fury bo nie dokończona robota :D

Opublikowano

Bag sie swiecil wczesniej :)

Opublikowano

Bag sie swiecil wczesniej :)

a to przepraszam :decayed:

Opublikowano

no kilka niedociagnięć jeszcze zostało ale to po mału na razie drugi dzień "pałowania" i sprzęgło nadal zyje :> gorzej z hamulcami :( jeszcze się szybszy nie znalazł więc na razie się cieszę hihi

a co do spalania Nosb to nawet dzisiaj udało mi się zejść do 14 na trasie ale to tylko przez chwilę

potem zaraz poprawiłem na średnie 21 :> :> :>

A tak na marginesie do wszystkich chętnych na wzmacnianie 1.8t --- NIE warto lepiej od razu swap na 2.7 jest ogień z d**y :kox: :kox:[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 20:23_________________________________________________i mała fotka felg na aucie

02052011118.th.jpg

[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 20:29_________________________________________________02052011116.th.jpg[/url[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 20:30_________________________________________________http://img854.imageshack.us/img854/315/07052011138.jpg

[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 19:56_________________________________________________07052011138.jpg

Uploaded with ImageShack.us[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 19:58_________________________________________________07052011137.jpg

Uploaded with ImageShack.us

[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 20:02_________________________________________________02052011120.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...