PIXI Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Tomek nie,nie mam dojścia , razem z Kokos-em kupiliśmy w Łomiankach pod Warszawą ( koszt 1700 zł - używana nie rozbierana , przebieg 40000 , rok gwarancji ) co do reszty to wysłałem P.W. a tu na forum nikt nie sprzedaje BRD? :gwizdanie: Trzeba pilnować działu sprzedam
jozek726 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Tomek nie,nie mam dojścia , razem z Kokos-em kupiliśmy w Łomiankach pod Warszawą ( koszt 1700 zł - używana nie rozbierana , przebieg 40000 , rok gwarancji ) co do reszty to wysłałem P.W. a tu na forum nikt nie sprzedaje BRD? :gwizdanie: Trzeba pilnować działu sprzedam dokładnie, czasami sa i to nawet w dobrej kasie
CrocodileReggae Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 olek_wroc z forum passata http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=89734 w temacie sa wykresy aut z turbinami od niego
kadafi Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 a czy ktos sie orietuje gdzie we Wroclawiu mozna zregenerowac suszarke AWX i za ile PLN-ów? i po regeneracji za ile mozna taka turbinke sprzedac.
adrex7 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam wszystkich Od niedawna chodzi mi po głowie lekki tuning swojej niuni(lepsze turbo, mocniejsze sprzęgło, zaślepienie EGR-a, intercooler no i kolejny wirus) zacząłem więc trochę czytać postów na ten temat ale wszędzie forumowicze piszą skrótami lub bezpośrednio modelem pewnej części i przyznam że ciężko jest dojść do ładu o co ,,kaman'' Rozumiem ze BRD to model turbiny , FMIC to rodzaj intercooler , EGR to ponowne spalanie spalin ale nie wiem co to jest D,P Mógłbym prosić o krótkie wyjaśnienie :gwizdanie: ? Z góry dziękuję i proszę o odrobinę wyrozumiałości Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 ale nie wiem co to jest D,P Pewnie chodzi o PD czyli pompowtryski Tu masz fajny wątek o kosztach i podniesieniu MOCY . http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=237951.0
adrex7 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 kadafi wycinajkata ja wycinam kata, wstawiam D,P zaslepiam EGR, wstawiam dmychawke BRD i jade na remap niestety finansowo niewydole zeby dorzucic jeszcze FMIC ale z czasem pojawi sie napewno tutaj jest mowa o DP
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 może chodzi o down pipe? Pewnie tak bo nie wiadomo z jakiego cytatu było wziete
marcin9680 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam! W mojej A4 AWX mam wywalonego kata , odlaczony EGR + podwujny wydech z 2.5 TDi i za kazdym razem autko bez jakich kolwiek problemow przechodzi MOT (przeglad techniczny) w UK bez jakich kolwiek znajomosci itp. Koledzy szanowni a z jakim kosztem tzreba sie liczyc przy zakladaniu FMIC ? , chodzi mi o kompletna instalacje ale nie taka odrazu z najwyzszej polki bo to juz gruba kasa jest Moze ktos ma jakies informacje na temat dobrych firm zajmujacych sie instalowaniem FMIC w wojewodztwie Lubuskim lub Zachodniopomorskim lub sprzedaza gotowych zestawow? Ja akurat pod koniec Lipca wybieram sie do polandowa i do ECU Project na softa ale jak narazie na seryjnych gratach bo autko jeszcze do lakierowania cale idzie (dach na czarny mat) + zderzak przod i tyl wersji S-Line + nowe sprzeglo od Radzikowskiego + odnowa felg + przyciemnianie szybek oraz nowe zaciski hamulcowe pod tarcze 345mm i przewody hamulcowe w stalowym oplocie. Dodatkowo jeszcze czeka mnie pzrekladka MCE , instalacja lusterka fotochrom oraz rezanko auto swiatel. Czyli kasy troszke wsadze a jeszcze w Grudniu musze kase wylozyc na ori nawigacje + DVD i 2 ekarny w zaglowkach
MAGIC87 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 FMIC mozna zrobic samemu od 600 zł ale mozna zlecic firmie i zaplacisz do 2000 zł
sajgonn Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 FMIC mozna zrobic samemu od 600 zł ale mozna zlecic firmie i zaplacisz do 2000 zł drogo u nas to taniej robią
rafikk01 Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 kolego załóż turbo od AWX i daj mu maly program bez wymiany IC bo brd bedzie ci wtawało troszke później a przy tak malej modyfikacji poco ci BRD
rafikk01 Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 kolego załóż turbo od AWX i daj mu maly program bez wymiany IC bo brd bedzie ci wtawało troszke później a przy tak malej modyfikacji poco ci BRD
Cordii Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Kolego zamiast BRD kupuj Caha bardzo fajnie wstaje nawet na seryjnym programie
Cordii Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Kolego zamiast BRD kupuj Caha bardzo fajnie wstaje nawet na seryjnym programie
MAGIC87 Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Kolego zamiast BRD kupuj Caha bardzo fajnie wstaje nawet na seryjnym programie hi tyle ze tego to juz raczej sam nie ogarnie w garazu. fakt wstaje lepiej i ma lepszy potencjał
MAGIC87 Opublikowano 24 Lutego 2012 Opublikowano 24 Lutego 2012 Kolego zamiast BRD kupuj Caha bardzo fajnie wstaje nawet na seryjnym programie hi tyle ze tego to juz raczej sam nie ogarnie w garazu. fakt wstaje lepiej i ma lepszy potencjał
Rekomendowane odpowiedzi