Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

wjezdzasz jak do carrefoura ( wjazdem blizej mc donalda ) tylko ze nie wjezdzasz na sam parking tylko tuz przed wjazdem pod carrefour skrecasz w lewo :)

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 161,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na spot przybylem o godzinie 18:17:30 z dokladnoscia co do 1 sek. I szybko wyciągnąłem taki wniosek: coś nie gra, albo nie przybył nikt, albo 1 osoba punktualnie o 18:00 i że nie było nikogo więcej pojechała do domu:) Spocik był całkiem udany - zapaliłem papierócha i do domu:D kiedy nastepny? niżej fotka dla niedowiarków na dowód że byłem:P:P:P

http://www.imagic.pl/public/114164/Zdj?cie014.jpg

150PS

Opublikowano
  • Autor

ooo to spot podobny do poprzedniego .... mnie nie bylo w zg i teraz przez jakis czas nie mam auta bo troche w nim bedzie dlubane :| .... wiec moze wreszcie ustalmy spot na dalszy termin bo chyba nie kazdy czyta te posty

bo znowu spotkac sie we dwoch to lipa ....

wiec wpisywac sie kto chce spota:

- ja

- 150PS

dalej dopisywac sie na liste i dopiero wtedy ustalimy termin .... !

Opublikowano

ja niestety nie mialem jak dotrzec na spocik mialem trzy dni temu zdarzenie na drodze i rozwalilem miske olejowa :/ szczescie w nieszczesciu bo kupilem miseczke za 150zl :)

Opublikowano

ja tez nie mogłem :confused4: miałem rozebraną tapicerkę w drzwiach bo montowałem głośniki ale sie i tak nie udało wepchać 16 i musze jechac teraz do carmani zeby założyli mi panele .

Na nastepny spot postaram sie byc ale w pózniejszym terminie gdzies za kilka tyg

Opublikowano

ooo to spot podobny do poprzedniego .... mnie nie bylo w zg i teraz przez jakis czas nie mam auta bo troche w nim bedzie dlubane :| .... wiec moze wreszcie ustalmy spot na dalszy termin bo chyba nie kazdy czyta te posty

bo znowu spotkac sie we dwoch to lipa ....

wiec wpisywac sie kto chce spota:

- ja

- 150PS

dalej dopisywac sie na liste i dopiero wtedy ustalimy termin .... !

no ja jelsi to bedzie mozliwe i termin bedzie pasowla pojawie sie napewno na kolejnym spocie...:) teraz nietstey tez nie moglem... pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano

Witam,

Długo się nie odzywałem... :embarrassed: ale mam trochę spraw do zakończenia :confused4:

Chętnie spotkam się na spocie... ale termin odpowiadający to raczej kwiecień no i w jakąś niedzielę...

przynajmniej na razie tak myślę... :chytry:

Jeśli będzie wcześniejszy termin to postaram się dołączyć...

Pozdrawiam Wszystkich

Opublikowano

ahh... jaka tu cisza... jak kiedys bede chcial wypoczac i sie zrelaksowac to od razu wbijam na: Zlociki i Spociki > Lubuskie > cisza, spokój, nic się nie dzieje:P:P:P a teraz na powaznie:) Nie wiecie moze kto ma vaga w lubuskiem;> [br]Dopisany: 20 Luty 2008, 19:09 _________________________________________________i jestem znowuz:P zapraszam do nowo utworzonej przeze mnie ankiety... mozecie pisac co o tym sadzicie:)

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26087.new#new

Opublikowano
witajcie wiec konkretnie, my FNW proponujemy, po ogladnieciu prognoz pogody(niedizela 15C bez oopadów) wypad wspolny pierwszy w tym, roku na lotnisko WIECHLICE! Szprotawa po co mamy sie gniesc pod marketami itp, jak warto wykorzystac dobra pogode i w wiekszym gronie polatac po lotnisku, pogadac, oczywiscie my proponujemy bo tez zabieramy grile, kiełbaski i herbatke w termosik hmm czyli...................................................................................... <<<<<<<<<<<<24.02.2008 godz.15:30 lotnisko WIECHLICE!!!>>>>>>>>>.............................................................................my zbieramy sie na 14.00 u Nas w N.Soli i na 15.30 jedziemy na lotnisko!! wiec mamy nadzieje z e uda nam sie tam razem wszystkim spotkac!! pozdraiwamy!! koledzy z FNW!!

jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam zapowiada się fajny wypad niedzielny, ja będę się ścigał na ćwiare, zobaczę co te audi potrafi z tą mocą pozdr.

Opublikowano

o w wiechlicach :decayed: niedaleko mnie może wpadnę

Opublikowano

a ja bylem a ja bylem :)

Opublikowano

to dzisiaj było?? :kwasny: a ja myślałem ze w przyszłą niedziele :wallbash:

Opublikowano

O kurteczka... cały tydzień nie wchodziłem na forum, a tu spocik był pod moim nosem... :wallbash: no nie... ale siara :embarrassed: ;(

Kiedy i gdzie następny? Dla mnie lepszym dniem jest niedziela... jeśli mogę coś zasugerować?... :embarrassed:

Opublikowano

no nie powiem , imprezka wspaniała :th: :naughty:, frekwencja i pogoda rewelka,

Opublikowano

Panowie może byście wpadli do Sulikowa koło Zgorzelca pożegnać kolege z klubu - Spedyta... ;(

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=26506.0

Opublikowano

BARDZO WAŻNE! PRZYŚLIJCIE MI NA PW DANE TZN IMIĘ I NAZWISKO WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW ZIMOWEGO ZLOTU W WISLE TZN OSOBY TOWARZYSZĄCE TEZ!!! DO WIECZORA MUSZE TO MIEĆ

Opublikowano

Siemanko!

Jak widać w podpisie zbieram zdjęcia i nagrania wideo z Wisły, jak już zrobicie selekcję zdjęć i filmików prosiłbym o odezwanie się na priv :hi:

Mam nadzieję, że tym razem sprawa zostanie potraktowana trochę poważniej niż po Letnim Zlocie, myślę, że każdy by chciał obejrzeć wszystko zmontowane w jeden film :th:

Pozdrawiam :a4fan:

Opublikowano

16.03 2008 na lotnisku ok godz 15.30 w Wiechlicach koło Szprotawy znowu coś się szykuje, będzie ciekawie jak zawsze małe co nie co , to co tygryski lubią najbardziej . to znaczy grillowanko i ściganko :>

ps a tak było ostatnio: 24 luty

http://pl.youtube.com/watch?v=FcwdYf_FYQo&feature=related

http://pl.youtube.com/watch?v=7jIWgPctysQ

http://pl.youtube.com/watch?v=ED2xuiDHwMQ

Opublikowano
  • Autor

Tomigsi z tego co widze na pierwszym filmiku wlozyles do a4 MAM`y 18" :decayed:

wpadlbym dzis na wiechlice ale .... troche za pozno sie dowiedzialem

poweidz mi kiedy bedzie nastepny wyjazd to pojade ale musze wiedziec ok 30-50h wczesniej

ostatnio co bylem to tez za dlugo nie pogadalismy bo przyjechales akurat jak wszyscy sie zwijali a w dodatku pogoda byla do d*py ..... :) wiec raczej nastepnym razem - JA ;] ( tylko daj znac troche wczesniej ) :> ?

ps. no i wtedy juz bedzie po chipie :P

Opublikowano

Tomigsi z tego co widze na pierwszym filmiku wlozyles do a4 MAM`y 18"

hehe to nie są MAM-y ,te mają ciemniejsze wnęki i inne dekle , nie mam pojęcia jakiej firmy ale takie są jak od eSki , dobrze podrobione. :gwizdanie:

Jak coś będzie wiadomo na temat wypadu na lotnisko to postaram się dać ci znać trochę wcześniej ten wypad chyba zakończy się siedzeniem w domu bo zaczęło coś padać więc lipa.

a jednak się odbył wypad na lotnisko, było fajnie