Bedi Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 no pięknie dziękuję ja za 2h już się wybieram do ZG więc w Niedziele na pewno zajadę spotkać się z Wami;) jak ktoś potrzebuje jakąś przesyłkę dostarczyć do ZG to pisać PW, mogę zawieść
bluesmen Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Bedi Siema men, jak posiadasz CB to my z Konianem zaprowadzimy Cię na takie łąki i góry zielone że zostaniesz z nami na spotach a z panną na zawsze! :gwizdanie: :>
Bedi Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 HEHE ano CB jeszcze nie posiadam ale zamierzam sobie sprawić
Bedi Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 CB zwraca się już za "pierwszym razem" bez wątpienia:) qrcze ale lipna droga jest z Wrocka do ZG. Co chwila swiatła, zwolnienia normalnie jechałem tyle co pociąg ale przynajmniej wiem jedno 190km moja zielona strzała leci :naughty:i to nie był koniec ( jakieś baranki mi zajechały drogę)
bluesmen Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 CB zwraca się już za "pierwszym razem" Gdyby nie CB nie miałbym :> !!! Kto będzie jutro, na spocie? Ja napiszę bez wahania, że będą dwa (fajne i ładne) chłopaki z Żagania. Mam także nadzieje że jutro zobaczymy Pawła w TT (Totalnie Trzeźwego)! A będzie Malina bo napiłbym się z nim wina?
Ghost Dog Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Bluesman zjazd homoseksualistow ze piszesz ze beda fajne i ladne chlopaki. Topor,Pawel S3 i ja bede na pewno, malina podejzewam ze tez sie pojawi.
bluesmen Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Bluesman zjazd homoseksualistow ze piszesz ze beda fajne i ladne chlopaki. Siema men! A nie pomyślałeś że jakieś dziewczyny będą czytać ten wątek? A jak jakies na studia planują do Zielonej przyjechać właśnie chłopaku? Trzeba myśleć przyszłościowo A teraz to już chyba wszysko spaliłeś Ty Wiesiu a maluch nie zmieści się do Twojego Avanta? Obiecałeś mi przecież że będę mógł posiedzieć w nim....
WiesiekM Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Oj... avant ma bagażniczek bardzo skromniutki, a maluszek nie wiem czy doczłapałby do Zielonej o własnych siłach Takie wycieczki już mu nie służą.
Bedi Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 i ja też będę nawet dziś byłem koło Carrefoura :>
Ghost Dog Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 To super przynajmniej wiesz jak dojechac.
WiesiekM Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Było SUPER!!! Frekwencja dopisała. Jeśli tak dalej będzie, to musimy pomyśleć o innym miejscu
Ghost Dog Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Makro jest dla BMW Duzo miejsca w niedziele jest na parkingu na Auchanie. Moze tam
topor Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 oo i tam mozna cien uswiadczyc... wiec niech tak bedzie!!
starcode Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Makro jest dla BMW BMW dzisiaj dało pokaz cofania kabrioletem
Nowak_zg Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Opublikowano 6 Lipca 2009 zmiana godziny z 18:00 na 16:00 przypominam za tydzien o 16:00 pod carrefourem!!!! zmiencie sobie godzine w podpisach zeby nie bylo nieporozumien!
Bedi Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 no musze powiedzieć że jak na mój 1 spocik to było bardzo ciekawie Poznałem spoko ludzi dowiedziałem się ciekawych rzeczy oby tak dalej oby tak dalej
konian Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 to w końcu gdzie bedzie następny spocik ? A - carrefour 16.00 B - carrefour 18.00 C - auchan 16.00 D - auchan 18.00 [br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 10:28_________________________________________________starcode właśnie zobaczyłem na zdjęciach że na spocie mieliśmy identyczny przebieg (181905km)
Rekomendowane odpowiedzi