topor Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 jezeli zmontowalbys jakas glebe -4 to fela porsche pierwsza klasa;) a oprocz tych co pokazales to AV Prestige+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 to mówisz że AG CUP PORSCHE lub PRESTIGE+ to ja jakoś nie mam gustu chyba niestety :wallbash: a swoją droga to plan jest gleba -35mm, chyba powinno starczyc[br]Dopisany: 03 Luty 2009, 23:49_________________________________________________dzieki za radę :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 loozik;) co nie zrobisz bedzie i tak git:D:) a powiedz jak zderzak i koncowki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 końcówki już są a zderzak -nie mam czasu go malnąć[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 00:56_________________________________________________http://www.allegro.pl/item535790075_nowe_alufelgi_18_ats_i_rh_felgi_do_porsche_bmw.html panowie zamówiłem jednak te EXCLUSIWE O HYPER BLACK i dodam im jakiś akcent czerni i powinny byc git bo same srebrne nie będż miały tego wyglądu :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambus Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 bedzie git Ladne sa !![br]Dopisany: 04 Luty 2009, 10:47_________________________________________________Panowie plyn do wspomagania kierki w naszych autkach. Sa jakies wytyczne jaki lac. Mam malo musze dolac i nie wiem jaki i kupic ?? poradzcie cos!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 siemanko co tu taka cisza ostatnio,wszyscy się wyprowadzili :polew: [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 22:00_________________________________________________panie Topor,panie Nowak witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witamy witamy:D jak wszyscy zyja? ogolnie co z mucha??? -odlecial?? czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 zaginął bez wieści,ktokolwiek widział ktokolwiek wie :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 22:13_________________________________________________ciekawe ilu nas będzie w niedziele jak połowa zaginie :mysli: [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 22:15_________________________________________________Topor jak mnie pamięć nie myli to coś kupiłes do swojego furacza pochwal sie :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 no jakies rozluznienie panuje w klubie!! zebrac sie w kupe:D bo rozstrzelam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 no takie podejście do sprawy mi się podoba,widze że trzeba tu mocnej ręki na tę rozwydrzoną młodzież :baseball: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Koleś leciał samolotem który sie rozbił... jakim cudem ten pan przeżył Dopłyną na wyspę na której mieszkali jakieś dzikusy:) Po dwóch tygodniach przychodzi do niego 6 murzynów i pytają się go: -śmierć czy bajabongo? kolo nie wiele zastanawiając się mówi, że bajabongo(no przecież nie bedzie juz umierał ) no i murzyni zaczynaja go ru_ _ _ _ Po miesiącu znowu przychodzą i pytają o to samo... on tak samo odpowiada.... i tak jeszcze z 5 razy Po paru miesiącach koleś juz zdycha z bólu d*py... Znowu po miesiącu przechodzą murzyni i pytają: -Śmierć czy bajabongo?? koleś pomyślał i stwierdził ze już bajabongo nie wytrzyma i mówi: -śmierć Murzyn zaskoczony myśli, myśli i nagle: - no to śmierć przez bajabongo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Przychodzi facet do spowiedzi i mówi, że zgwałcił nieletnią. Ksiądz wyrozumiale: - Pewnie ona Ciebie, mój synu, sprowokowała... - Tak, proszę księdza. - Odmów dziesięć zdrowasiek i masz rozgrzeszenie. Przychodzi drugi facet i mówi, że zgwałcił staruszkę. Ksiądz wyrozumiale: - Pewnie to był jej ostatni raz w życiu, więc zrobiłeś dobry uczynek, synu. - Tak, proszę księdza. - Odmów dziesięć zdrowasiek i masz rozgrzeszenie. Przychodzi trzeci facet: - Zgwałciłem księdza z sąsiedniej parafii ! Ksiądz waląc pięścią w konfesjonał: - Pamiętaj, tu jest twoja parafia! Tu jest twój ksiądz![br]Dopisany: 05 Luty 2009, 22:34_________________________________________________Kowalski umiera i trafia do piekla. Diabel:-Musisz sobie wybrac kare za twoje grzechy.Pamietaj bedzie ona trwala 1000lat. Diabel oprowadza Kowalskiego przez pieklo i wchodzi do pierwszej sali gdzie male diabelki przypiekaja faceta ogniem. Kowalski:-Nie tego na pewno nie chce Wchodzi do drugiej sali gdzie facet jest bity pejczem Kowalski:-Tego tez nie chce Wchodzi do trzeciej sali gdzie piekna blondynka robi facetowi dobrze. -Kowalski: Tak, tak to mi sie podoba. Diabel: Jestes pewny? Pamietaj ze kara bedzie trwala 1000lat. Kowalski:-Tak jestem pewny. Diabel podchodzi do blondyny i mówi: -Blondi mozesz juz przestac, przyszedl twój zmiennik...[br]Dopisany: 05 Luty 2009, 22:34_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=QFYuWUKly6U&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 :polew: :polew: dobre widzę humorki dopisuja [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 22:36_________________________________________________jak tam decyzja z felami silver czy grafit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MUCHA1 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Siema wrocilem do pracy i odrazu mialem dluzszy wyjazd sluzbowy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambus Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Panowie jaki plyn do wspomagania lac? jest jakis konkretny do naszych autek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konian Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Panowie jaki plyn do wspomagania lac? jest jakis konkretny do naszych autek ?? Nikt nie odpowie Ci na to pytanie bo nie wiadomo jaki masz teraz zalany, a mieszać się nie powinno. Jeśli jesteś pewien że nikt przed tobą nie wymieniał to jest zalany na 100% oryginał i takim powinieneś uzupełnić (możesz kupić w VW, identyczny tylko w innej butelce) Na korku zbiorniczka pewnie jest napisane jaki ma być płyn. Użyj opcji lub napisz pytanko w dziale "układ kierowniczy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Idzie miś lasem, widzi jeż cos je. Podchodzi i pyta. - Co jesz? A jeż na to co misiu? Miś zdezorientowany -Co jesz Jeżyk? A jeż co misiu misiek? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 dobre [br]Dopisany: 06 Luty 2009, 23:37_________________________________________________a gdzie ty sie podziewasz Ghost jak cie nie ma :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 23:37_________________________________________________ty jedziesz do bukowiny w końcu czy nie :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 wentyl narazie fele zostaja srebrne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 srebrne na razie czyli jeszce decyzja niepodjęta do końca :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2009, 18:25_________________________________________________Nowak a u nas znowu cisza,kużwa gdzie tych ludzi wywiało :kox:[br]Dopisany: 07 Luty 2009, 18:44_________________________________________________ciekawe ilu nas jutro bedzie cholera :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi