cool506 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 witam ! co sadzicie o takich lampach, dla jednych wioska, dla innych "nie orginał to sie nie nada" a ja poprostu pytam co kto sadzi;)) jakby co link - ale nie reklamuje;))) http://allegro.pl/lampy-audi-a4-8e-00-04-dayline-led-black-depo-i1383048748.html
adr1018 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 A kierunkowskaz to gdzie one mają Nie mogę sobie wyobrazić jak by wyglądały na b6 dlatego ciężko coś powiedzieć
cool506 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Spostrzegawcza bestia z Ciebie tez nie moge sobie wzobrazic wiec czekamy na odp. z bujna wyobraznia
Reggi Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie mam zamiaru nikogo obrazic...ale trzeba miec ostro najebane żeby kupić taką stylistyczną pomyłkę
dante0018 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 To wtedy trzeba H4 używać... A poza tym kiepsko idzie
Armi Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie mam zamiaru nikogo obrazic...ale trzeba miec ostro najebane żeby kupić taką stylistyczną pomyłkę Pięknie powiedziane Szkoda wyobraźni na wyobrażanie sobie jak "to" wygląda.
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nie mam zamiaru nikogo obrazic...ale trzeba miec ostro najebane żeby kupić taką stylistyczną pomyłkę Pięknie powiedziane Szkoda wyobraźni na wyobrażanie sobie jak "to" wygląda. :gwizdanie: Na pewno bym czegoś takiegu u siebie nie założył.
cool506 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 i dokładnie chodziło mi o to--OPINIE;) dziś kupiłęm za 680 zł kpl czarne bixenon uzywki ale w dobrym stanie <nie anglik> i na gg kolega wyslał mi te depo za podobna kase. miałem co prawda deczko watpliwosci ale majac świadomośc jak wygladaja swiateczne choinki jezdzace po k-g moje zdanie było podobne. dzieki za Opinie
Leman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 i dokładnie chodziło mi o to--OPINIE;) dziś kupiłęm za 680 zł kpl czarne bixenon uzywki ale w dobrym stanie <nie anglik> i na gg kolega wyslał mi te depo za podobna kase. miałem co prawda deczko watpliwosci ale majac świadomośc jak wygladaja swiateczne choinki jezdzace po k-g moje zdanie było podobne. dzieki za Opinie dobra decyzja :>
MAGIC87 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mam tył ledowe ale z przodu takich bym nie wsadził
Remik-A4 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 lubie mody... ale najlepsze lampy z przodu to zdecydowanie ori Audi
Rdzewek_RdK Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 lubie mody... ale najlepsze lampy z przodu to zdecydowanie ori Audi Mam te same zdanie co oryginał to oryginał, można się bawić w malowanie środka, ewentualnie jak ktoś lubi smaczki, może zakupić sobie lampy od wersji amerykańskiej. Byle zachować oryginalną formę
Szamek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 lubie mody... ale najlepsze lampy z przodu to zdecydowanie ori Audi Mam te same zdanie co oryginał to oryginał, można się bawić w malowanie środka, ewentualnie jak ktoś lubi smaczki, może zakupić sobie lampy od wersji amerykańskiej. Byle zachować oryginalną formę i dokładnie chodziło mi o to--OPINIE;) dziś kupiłęm za 680 zł kpl czarne bixenon uzywki ale w dobrym stanie <nie anglik> i na gg kolega wyslał mi te depo za podobna kase. miałem co prawda deczko watpliwosci ale majac świadomośc jak wygladaja swiateczne choinki jezdzace po k-g moje zdanie było podobne. dzieki za Opinie dobrze że się na nie nie skusiłeś
Rekomendowane odpowiedzi