Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Dayline from depo new design, co sądzicie o tych lampach??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A kierunkowskaz to gdzie one mają :polew: Nie mogę sobie wyobrazić jak by wyglądały na b6 dlatego ciężko coś powiedzieć

Opublikowano

Tu jest cos w tym stylu

Opublikowano

Nie mam zamiaru nikogo obrazic...ale trzeba miec ostro najebane żeby kupić taką stylistyczną pomyłkę :cool1:

Opublikowano

To wtedy trzeba H4 używać...

A poza tym kiepsko idzie :decayed:

Opublikowano

Nie mam zamiaru nikogo obrazic...ale trzeba miec ostro najebane żeby kupić taką stylistyczną pomyłkę :cool1:

Pięknie powiedziane :good:

Szkoda wyobraźni na wyobrażanie sobie jak "to" wygląda.

Opublikowano

Pięknie powiedziane :good:

Szkoda wyobraźni na wyobrażanie sobie jak "to" wygląda.

:gwizdanie: :good: Na pewno bym czegoś takiegu u siebie nie założył. :thumbdown:
Opublikowano

i dokładnie chodziło mi o to--OPINIE;) dziś kupiłęm za 680 zł kpl czarne bixenon uzywki ale w dobrym stanie <nie anglik>;) i na gg kolega wyslał mi te depo za podobna kase. miałem co prawda deczko watpliwosci ale majac świadomośc jak wygladaja swiateczne choinki jezdzace po k-g moje zdanie było podobne. dzieki za Opinie

Opublikowano

i dokładnie chodziło mi o to--OPINIE;) dziś kupiłęm za 680 zł kpl czarne bixenon uzywki ale w dobrym stanie <nie anglik>;) i na gg kolega wyslał mi te depo za podobna kase. miałem co prawda deczko watpliwosci ale majac świadomośc jak wygladaja swiateczne choinki jezdzace po k-g moje zdanie było podobne. dzieki za Opinie

dobra decyzja :> :good:

Opublikowano

Mam tył ledowe ale z przodu takich bym nie wsadził :hi:

Opublikowano

lubie mody... ale najlepsze lampy z przodu to zdecydowanie ori Audi :wink4:

Mam te same zdanie :cool1: co oryginał to oryginał, można się bawić w malowanie środka, ewentualnie jak ktoś lubi smaczki, może zakupić sobie lampy od wersji amerykańskiej. Byle zachować oryginalną formę :wink4:

Opublikowano

lubie mody... ale najlepsze lampy z przodu to zdecydowanie ori Audi :wink4:

Mam te same zdanie :cool1: co oryginał to oryginał, można się bawić w malowanie środka, ewentualnie jak ktoś lubi smaczki, może zakupić sobie lampy od wersji amerykańskiej. Byle zachować oryginalną formę :wink4:

:good:

dobrze że się na nie nie skusiłeś :wink4:

Opublikowano

Paskudne a......fe!!!