ba$ior Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Witam, Czy ktos z forumowiczow ma wiedza jak uruchomic za pomoca VAG wlaczanie sie swaitel przeciwmgielnych tak aby po wylaczeniu auta i wyjsciu z niego swiecily sie one przez kilka sekund. Wiem ze tak jest w nowym modelu Audi A6 oraz w amerykanski wersjak B6-B7. Prosze o jakies wskazowki. Pozdrawiam
Gość spedyt Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Opcja szukaj: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,8136.0.html#lastPost
ono Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 oraz w amerykanski wersjak B6-B7. To jest opcja w B7 nazywa Coming/Leaving Home i jest do tego osobny guziczek koło włącznika świateł . Można ustawiać czas świecenia. Na spocie sprawdzimy gdzie to jest w vagu i czy da sie to odpalić w innych brykach
Flyer Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 W B6 tez jest, ja mom pstryczek obok wlacznika swiatel
ba$ior Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam, Czekam na wieści bo ta opcja jest bardzo ciekawa
ono Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 No fajna fajna . A ja musze sprawdzić czy można przełączyć na świecenie xenona a nie halogenów bo tak np jest w nowym pasku Damy znać :th: A swoją drogą może byś ruszył tłustą dupe i wpadł na spota
LuNaTi Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 i jak dal sobie ktos z tym rade? jezeli nie mam pokretelka w swojej b6, to moge wlaczyc to na stale vag'iem?
Aydaho Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 W B6 tez jest, ja mom pstryczek obok wlacznika swiatel potwierdzam :th: jest przełącznik obok włącznika świateł[br]Dopisany: 05 Marzec 2008, 08:47 _________________________________________________ i jak dal sobie ktos z tym rade? jezeli nie mam pokretelka w swojej b6, to moge wlaczyc to na stale vag'iem? chyba wyleciało im to z głowy. Pogrzebiemy na następnym spocie jak będzie nasz MiszczU od VAGa
ba$ior Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 chyba wyleciało im to z głowy. Pogrzebiemy na następnym spocie jak będzie nasz MiszczU od VAGa Ja sie pisze na zVAGowanie zeby swiecily halogenu (u mnie diody os s6) i tylne swiatelka :th:
ono Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Sprawdzaliśmy to , nie można było tego odpalić w B6 , trzeba sprawdzić w B7 a takiego akurat nie było .
LuNaTi Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Sprawdzaliśmy to , nie można było tego odpalić w B6 , trzeba sprawdzić w B7 a takiego akurat nie było . szkoda ;(
verus Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam, Czy ktos z forumowiczow ma wiedza jak uruchomic za pomoca VAG wlaczanie sie swaitel przeciwmgielnych tak aby po wylaczeniu auta i wyjsciu z niego swiecily sie one przez kilka sekund. do czego jest przydatna ta funkcja ?
ba$ior Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam, Czy ktos z forumowiczow ma wiedza jak uruchomic za pomoca VAG wlaczanie sie swaitel przeciwmgielnych tak aby po wylaczeniu auta i wyjsciu z niego swiecily sie one przez kilka sekund. Ale dziwne pytanie Do oświetlania "drogi do domu" - oswietla obszar prze audtm - po bokach (w a6) itp. do czego jest przydatna ta funkcja ?
gados82 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Odświeżę temat... Poda mi ktoś co i gdzie szukać w VAG żeby zmienić czas palenia się świateł w coming/leaving w a4 b7. Domyślnie jest 30sekund jak dla mnie troszkę za długo 10s by starczyło
Rekomendowane odpowiedzi