Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Światła przeciwmgielne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy ktos z forumowiczow ma wiedza jak uruchomic za pomoca VAG wlaczanie sie swaitel przeciwmgielnych tak aby po wylaczeniu auta i wyjsciu z niego swiecily sie one przez kilka sekund. Wiem ze tak jest w nowym modelu Audi A6 oraz w amerykanski wersjak B6-B7.

Prosze o jakies wskazowki.

Pozdrawiam

Opublikowano

oraz w amerykanski wersjak B6-B7.

To jest opcja w B7 nazywa Coming/Leaving Home i jest do tego osobny guziczek koło włącznika świateł . Można ustawiać czas świecenia.

Na spocie sprawdzimy gdzie to jest w vagu i czy da sie to odpalić w innych brykach :)

Opublikowano

W B6 tez jest, ja mom pstryczek obok wlacznika swiatel :cool:

Opublikowano

Witam,

Czekam na wieści bo ta opcja jest bardzo ciekawa :)

Opublikowano

No fajna fajna . A ja musze sprawdzić czy można przełączyć na świecenie xenona a nie halogenów bo tak np jest w nowym pasku :) Damy znać :th: A swoją drogą może byś ruszył tłustą dupe i wpadł na spota :D

Opublikowano

i jak dal sobie ktos z tym rade? jezeli nie mam pokretelka w swojej b6, to moge wlaczyc to na stale vag'iem?

Opublikowano

W B6 tez jest, ja mom pstryczek obok wlacznika swiatel :cool:

potwierdzam :th: jest przełącznik obok włącznika świateł[br]Dopisany: 05 Marzec 2008, 08:47 _________________________________________________

i jak dal sobie ktos z tym rade? jezeli nie mam pokretelka w swojej b6, to moge wlaczyc to na stale vag'iem?

chyba wyleciało im to z głowy. Pogrzebiemy na następnym spocie jak będzie nasz MiszczU od VAGa :naughty:

Opublikowano

chyba wyleciało im to z głowy. Pogrzebiemy na następnym spocie jak będzie nasz MiszczU od VAGa :naughty:

Ja sie pisze na zVAGowanie zeby swiecily halogenu (u mnie diody os s6) i tylne swiatelka :th:

Opublikowano

Sprawdzaliśmy to , nie można było tego odpalić w B6 , trzeba sprawdzić w B7 a takiego akurat nie było .

Opublikowano

Sprawdzaliśmy to , nie można było tego odpalić w B6 , trzeba sprawdzić w B7 a takiego akurat nie było .

szkoda ;(

Opublikowano

Witam,

Czy ktos z forumowiczow ma wiedza jak uruchomic za pomoca VAG wlaczanie sie swaitel przeciwmgielnych tak aby po wylaczeniu auta i wyjsciu z niego swiecily sie one przez kilka sekund.

do czego jest przydatna ta funkcja ?

Opublikowano

Witam,

Czy ktos z forumowiczow ma wiedza jak uruchomic za pomoca VAG wlaczanie sie swaitel przeciwmgielnych tak aby po wylaczeniu auta i wyjsciu z niego swiecily sie one przez kilka sekund.

Ale dziwne pytanie :polew:

Do oświetlania "drogi do domu" - oswietla obszar prze audtm - po bokach (w a6) itp.

do czego jest przydatna ta funkcja ?

Opublikowano

Odświeżę temat...

Poda mi ktoś co i gdzie szukać w VAG żeby zmienić czas palenia się świateł w coming/leaving w a4 b7. Domyślnie jest 30sekund jak dla mnie troszkę za długo 10s by starczyło