laguna Opublikowano 27 Stycznia 2012 Opublikowano 27 Stycznia 2012 zrobiłbym, ale ja chcę matowe drewno - mam jasny środek Niestety takich folii np. z 3m nie można dostać w mniejszych kawałkach, trodno będę dzwonił dalej, może w końcu odbiorą - szok! Poza tym tu temat o listwach drzwiowych, a ja pytałem o hydrografikę - bo chcę zrobić dekory
Prendki Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 witam! kupiłem listwy o których mowa za te 330 + przesyłka. odradzam!!!! przymierzyłem, spasowanie tragiczne,szpary i krzywe nawet tego nie zakładam. rzuciłem w kąt i leżą, nadają się tylko na śmietnik. nigdy więcej taniochy nieorginalnej !!!!
waldek22 Opublikowano 19 Marca 2012 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgadzam się z laguną Ja kupiłem ten badziew na niemieckim ebay-u myślałem że kupuje ori, do momentu rozpakowania przesyłki. Dostałem zwrot kasy z paypala a sprzedawca nie chciał zwrotu listew. Więc próbowałem je założyć na auto ale nie mogłem. Nic nie pasuje drzwi przednie nie można otworzyć szeroko bo listwa zahacza o błotnik, mocowanie jest na taśmę dwustronną ale ona nie trzyma listw bo listwy są wypaczone i nie przylegają na całej płaszczyźnie. Wyrzuciłem je do kosza i kupiłem ori po pomalowaniu na ALU MAT wyglądają supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
emilk89 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Panowie miałem te listwy w ręku i powiem szczerze tragediaaaaaa! co prawda były proste i można było je zakładać na samochód z tym, że były pomalowane w kolor auta i wyglądało to :thumbdown: Odradzam komukolwiek zakupu listew s4 wykonanych z laminatu
dawid.bary Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Chciałem się dowiedzieć jak jest z montażem takich listew ? Czy jest skomplikowane i na czym się to trzyma ?
Cezarrr Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Panowie pokusiłem się o zakup i błędem było, że nie zajrzałem tu wcześniej:) Kupiłem z Cudów się nie spodziewałem za takie piniendze. Co mnie tylko maxymalnie wqwiło to to że gość napisał "Bardzo łatwy montaż. Przykręcamy je w miejsce seryjnych listew" (opis mocno mijający się z prawdą, listwy nie mają od spodu żadnych zagłębień na wystające z drzwi bolce, trzeba rzeźbić), a do tego gość daje do montażu śrubo-wkręty do blachodachówki:) heheh QWA. Co do spasowania nie wiem, nawet nie próbowałem bo nie mam czasu na aż takie dłubanie. Ktoś chętny?? Odsprzedam za 150zl komplet (odbiór osobisty Wawa).
szczawik Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Panowie pokusiłem się o zakup i błędem było, że nie zajrzałem tu wcześniej:)Kupiłem z Cudów się nie spodziewałem za takie piniendze. Co mnie tylko maxymalnie wqwiło to to że gość napisał "Bardzo łatwy montaż. Przykręcamy je w miejsce seryjnych listew" (opis mocno mijający się z prawdą, listwy nie mają od spodu żadnych zagłębień na wystające z drzwi bolce, trzeba rzeźbić), a do tego gość daje do montażu śrubo-wkręty do blachodachówki:) heheh QWA. Co do spasowania nie wiem, nawet nie próbowałem bo nie mam czasu na aż takie dłubanie. Ktoś chętny?? Odsprzedam za 150zl komplet (odbiór osobisty Wawa). szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla:decayed:
H4mm3R Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Cezarrr za darmo bym tego nie chciał Wysłane z mojego HTC One X
ciasnyWiesiek Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 a jednak handel kwitnie jak widac no ale coz kazdy chce jak najtaniej a pozniej jak ja kupuje ori :-D
Gość Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 też choruję na S4 ale czekam na okazyję z alledrogo (czyli oryginał taniej niż 800 )
szczawik Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 taniej niz 800 za 4 listwy od s4? to chyba jakis desperat by sprzedawal:decayed:
zbychzz Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 listwa drzwi lewa tył S4 powinna mieć nr 8E0 953 969A 7DL ta w aukcji jest zwykła[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 18:34_________________________________________________oto numery listw od S48E0-853-969-A-7DL listwa lewy tył 8E0-853-970-A-7DL listwa prawy tył 8E0-853-959-A-7DL listwa lewy przód 8E0-853-960-A-7DL listwa prawy przód mam prośbę do tych z etką albo do tych z listwami na stole Poda ktoś może numerki tak jak Antonio do listw s-line ?
szeryf Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 To samo tylko zamiast A jest D Czy to znaczy że listwy S-line są inne niż S4? Tak podejrzewałem, ale po zdjęciach nie widzę równicy
H4mm3R Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 To samo tylko zamiast A jest D Czy to znaczy że listwy S-line są inne niż S4? Tak podejrzewałem, ale po zdjęciach nie widzę równicy Tak są inne, S4 są masywniejsze.
szczawik Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 To samo tylko zamiast A jest D Czy to znaczy że listwy S-line są inne niż S4? Tak podejrzewałem, ale po zdjęciach nie widzę równicy Tak są inne, S4 są masywniejsze. i drozsze:decayed:
kaczunio81 Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 czy ktoś montowal takie listwy i czy jest sens ? prosze o info AUDI A4 B6 S4 S LINE AVANT LISTWY NA DRZWI NOWE (4241712373) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
tomekhxc Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 raczej nie ma sensu kupowac , pewnie laminat , ori listwy sa wsuwane i przykrecane te tylko przykrecane wiec nie ma pewnosci czy nie beda odstawac
kaczunio81 Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 dlatego wlasnie zadalem pytanie ile sa warte i czy ktos juz moze takie montowal u siebie jak wygladaja jak sie sprawdzaja wiadomo co ori to ori .
Rekomendowane odpowiedzi