lukaszekvr6 Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Przedstawiłem Wam już obecną A6 2.5TDI lecz chciałbym pokazać moją poprzednią A4 2.5 TDI. Rok produkcji: 1999 Silnik: 2.5 TDI 150KM Napęd: Quattro Skrzynia biegów: Tiptronic z funkcją zmieniania biegów w kierownicy Z dodatkowego wyposażenia posiadała m.in.: - fotele Recaro - xenony - Bose + Audi Navigation Plus - gwintowane zawieszenie - chrom pakiet - 10x AirBag
Tony Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 No po prostu kosmos Dwie rzeczy: sedan i 4x elektryczne szyby i mogę dać się pokroić za takie cudo Jasna skórka + ciemne drewienko = Jedyne co możesz tu zmienić to felgi na coś większego chyba. Pozatym masz już wszystko. Edit: Jakoś mi umknęło, że to już nie Twoja
lukaszekvr6 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Opublikowano 9 Listopada 2007 Felgi planowałem zmienić na 18" S-Line, lecz przymierzałem kilkanaście felg i żadne nie miały dobrego ET, albo były schowane do środka, albo za bardzo wystawały i ocierały
Szuder Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 bardzo ładny avancior, z super silnikiem
Nowak_zg Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 nigdybym nie sprzedal a4 gdybym mial fotele racaro takie jak w rs6 czy s3 w ogole ladna seria dobrze wyposazona miodna
KrzyHo Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Piękne autko , też bym takie chciał
audia4s4 Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Co tu pisać jak to juz sprzedana,ale super
TTom3k Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Dobra autko wypas maxymalny, a za ile poszla ? ;]
lukaszekvr6 Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Opublikowano 10 Listopada 2007 Dobra autko wypas maxymalny, a za ile poszla ? ;] Sprowadziłem ją, zarejestrowałem i po 2 tygodniach sprzedałem za 33tyś.
KrzyHo Opublikowano 10 Listopada 2007 Opublikowano 10 Listopada 2007 A czemu sprzedałeś?? Coś z nią było nie tak czy jakieś inne powody?? Szkoda chyba było takiego autka.
lukaszekvr6 Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Opublikowano 10 Listopada 2007 A czemu sprzedałeś?? Coś z nią było nie tak czy jakieś inne powody?? Szkoda chyba było takiego autka. Sprzedałem niestety z powodów osobistych, była w idealnym stanie. Ale na szczęście dalej jeździ u mnie w mieście to tylko czekam aż właściciel będzie zmieniał auto i bez zastanowienia od niego ją odkupie
Nowak_zg Opublikowano 10 Listopada 2007 Opublikowano 10 Listopada 2007 jesli rzeczywiscie byla w idealnym stanie to sie oplacalo dac te 33 tys dla samych foteli recaro a gratis dostawalismy a4 z systemem bose, xenonami, 10x air bag oraz napedem Quattro, gwintem i dieslem pod macha ;D
KrzyHo Opublikowano 10 Listopada 2007 Opublikowano 10 Listopada 2007 No to rzeczywiście wielka szkoda, no to oby ten jej obecny właściciel chciał jak najszybciej zmienić auto. Powodzenia i Pozdrawiam.
Mad_MAX Opublikowano 10 Listopada 2007 Opublikowano 10 Listopada 2007 Szczerze to dawno nie widzialem tak ladnej B5 i z takim wyposazeniem , kurde sliczna
Rekomendowane odpowiedzi