Opublikowano 28 Marca 201115 l Autor na początek z tego co pamietam był jeszcze alkochol izopropylowy. Numer 1 do odtłuszczenia lakieru przed woskowaniem. Jest to jedyny środek który odparowywuje w 100%. Nawet rozmawiałem z gościem z car-spa i polecił zastosowanie tego przed nałożeniem wosku:) Teraz nie mam lakieru Ibis weiss lecz gletscherweiss metalic też biały niby nowość na 2011 Zastanawiałem się też nad suzukagrey ale on jest taki jakiś w niebieski/pastel wpadający no nie podobał mi się aż tak. wiadomo kwestia gustu. No napewno się zastanowie przed zakupem nad Swissvax Glacier. A może ktoś zna opinie na temat Cquartz 30ml Kit Pack http://www.sklep.car-spa.pl/pl/product/568/cq30kit-cquartz-30ml-kit-pack.html pozdr
Opublikowano 28 Marca 201115 l alkohol izoprylowy jest the best do czyszczenia elektroniki ale takie zastosowanie do lakieru też mi się podoba trochę drogi i małe pojemności w spray'u są, BTW ładnie się pali
Opublikowano 29 Marca 201115 l Gratulacje :good: ps. zdecydowanie wiecej fotek by sie przydalo, srodek rowniez
Opublikowano 31 Marca 201115 l furka jest :kox: mam nadzieje zobaczyc na zywo w czerwcu na spocie gratuluje zakupu :good: [br]Dopisany: 31-03-2011, 18:52:31_________________________________________________ jak mogę zapytać to gdzie ten Zymöl można kupić ? w all4auto chyba nie mają, ja kupiłem ostatnio wosk Dodo Juice Orange Crush ale nie miałem okazji jeszcze przetestować, jedno co wiem to smakowicie pachnie znalazlem stronke w United Kingdom jesliby cie to interesowalo http://www.autouseful.co.uk/products.php?categoryid=53&gclid=CMe357Si-acCFZBkfAodExZ_qQ jesli jestes chetny na zakup powyzej 35 funa masz wysylke gratis na terenie UK napisz jak chcesz pw bo ja w czerwcu jade do polski autem i moglbym ci to przywiez
Opublikowano 31 Marca 201115 l Rossi ty masz model 2011 , czy da sie u ciebie wylaczyc ESP ? albo inaczej jaki komunikat dostajesz jak przytrzymasz dluzej przycisk od ESP ?
Opublikowano 1 Kwietnia 201115 l Autor Tak produkcja 8-9 tydzien 2011..Wiesz co ja tylko raz przyciskalem to wylaczylo sie napewno ASR..ale nie przytrzymywalem dluzej....Chociaz w zime napewno przyjdzie chec.. Wracajac do woskow to na dniach bedzie zamowiony Swissvax Glacier:)
Opublikowano 1 Kwietnia 201115 l Tak produkcja 8-9 tydzien 2011..Wiesz co ja tylko raz przyciskalem to wylaczylo sie napewno ASR..ale nie przytrzymywalem dluzej....Chociaz w zime napewno przyjdzie chec.. Wracajac do woskow to na dniach bedzie zamowiony Swissvax Glacier:) to sprawdz jak bys mogl przytrzymaj dluzej przycisz i napisz co pojawilo sie na wysletlaczu.Bede wdzieczny
Opublikowano 3 Kwietnia 201115 l Autor No juz zrobione tylko nie bylo czasu wstawic.. Jutro wolny od pracy dzien takze napewno cos sie pokaze:) Pozdrawiam