tymonA4 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 no no no ale te felgi srebrne były ładniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 no no no ale te felgi srebrne były ładniejsze noo ładne były ale jakieś oblatane już :gwizdanie: :gwizdanie: za psie pieniądze je kupiłeś - zdajesz sobie z tego sprawę :wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Oblatane nie oblatane.. do B5 pasuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Jak te listwy ala s4? Te z laminatu kupiłeś? Jak to wygląda po malowaniu o ile już malowałeś :gwizdanie:? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloxx Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 prawie jak moja tzn. troche mi jeszczez brakuje z ciekawości bo widzę, że masz ten model co ja, jak poradziłeś sobie z ekologią tzn. EGR'em?? bo mój EGR zaczyna mnie wkur... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dmlody87 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Panowie jaki kolor felgi widzicie na czarnym wozie ? w grę wchodzi : 1 czarny mat 2 czarny połysk 3 grafit 4 ciemny grafit koło 17 OZ (aktualnie białe) , zastanawiam się czy przy czarnym ta 17 nie zginie :mysli: et 35 i bedzie duuuża gleba :naughty: Oloxx EGR zaślepiony blaszkami od kolegi Rpalka i wyłaczony przez tunera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Leman nie rób czarnych felg bo zupełnie rozmiar ginie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 mocny RÓŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 thx Tymon - ale to jest kolor zarezerwowany już dla kogoś :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malydd Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Dobre zmiany... co do felg to czarny połysk, bo moim zdaniem mat zginie w nadkolu... dobrze by było dodać jakiś "akcent" na feldze... ogólnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 pójdzie pod pędzel na ciemny grafit :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LortG Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 http://img139.imageshack.us/img139/8942/a402jm9.jpg Działaj Leman a bede Ci zazdrościł :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 LortG może już na dniach lakierowanko ,listewka na drzwi, 2 rurki, polerka no i felga w nowy kolor może troszeczkę w dół :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoghurt Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 czesc, zauwazylem, ze planujesz wrzucic do siebie koncowki ultera N1-90RS. masz juz te koncowki? bo jesli nie to ja mam do sprzedania dwie sztuki. jezdzily u mnie 5 dni ale mi nie podeszly i tanio sie ich pozbede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 ile za te koncówki wal na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 ile za te koncówki wal na priva do twojego nie beda pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Bogus wyrezałes juz cos? nie pokazujesz sie 5 miesiecy to mysle ze szczała błyszy nie zakladaj BRD... dołu nie ma nie jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doa-krzysiek Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 jak zrobiłeś doświetlanie zakrętów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi