Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] Moja A4

Gość krzysiekpce

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krzysiekpce
Opublikowano

DSC04810.jpg

DSC04811.jpg

DSC04813.jpg

Praktycznie seryjna, poza kilkoma małymi szczegółami.

Brak znaczków na tylnej klapie.

koła 205/55/r16

lampy soczewkowe

boczne kierunki białe

radio JvC, głośniki przód seryjne tył 6x9 balupunkt i w bagażniku skrzynka JBL.

Mam ją od prawie 2 lat.

Może nie najmocniejszy silnik ale toczy fele i to nawet przyzwoicie.

Opublikowano

Ładna :good:

Masz soczewki, wrzucaj ksenon.

Kolor vulcanschwarz? (chyba taki jak mój :mysli:)

Jakieś plany?

Opublikowano

Ładna, ładna :D

Napisz coś więcej, jak się sprawowała przez te dwa lata, ciekwy jestem, bo też mam ADR-a.

Masz jakieś plany co do modyfikacji?

Przy okazji, ponieważ jestes z Pabianic, zapraszam na łódzkie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=22268.24660

No i wpadnij na spota, ocenimy na żywo. :good: :good: :good:

Opublikowano

opisz bardziej swoje autko :kox:

xenon podstawa :naughty:

furka spoko

Gość krzysiekpce
Opublikowano

Przez te prawie 2 lata zrobiłem przy niej w sumie dość sporo, ale takie podstawowe rzeczy które kiedyś się kończą:

na dzień dobry rozrząd olej filtry(raczej podstawa)

oczywiście kilka wahaczy

niedawno amorki i sprężyny (zostały standardowe ponieważ moje miasto raczej nie sprzyja glebie, dość długo się zastanawiałem ale zostałem przy standardowej wysokości)

po drodze gdzieś tam zdarzył się termostat jakaś poduszka pod silnikiem. Trochę sporo pali jak na 1.8 ale zazwyczaj nawet wskazówka od temperatury nie drgnie bo mam jakieś 2 km do pracy. Zimą jest to koło 13L/100 km może trochę lepiej a latem tak koło 10-11L/100km.

Aktualnie stoi na zimowych stalówkach 15" więc nie prezentuje się jakoś najlepiej. Pozbawiłem ja też atrapy ze znaczkiem i jest czarny plastik. Xenon jest gdzieś w planach ale raczej nie w tych lampach. Chciałbym tez tylne lampy zamienić na poliftowe, może jakaś ciemna szyba z tyłu.

To są wszystko jakieś dalsze plany bo muszę znów trochę kasy wrzucić w rzeczy które się zużywają. Tarcze i klocki z tyłu bo zardzewiałe się zrobiły. świruje tez mi silnik na wolnych obrotach ale myślę, że to silniczek krokowy więc też to opanuje jakoś. To w sumie tyle, może i dużo przy niej zrobiłem ale przynajmniej wiem co mam i co jeszcze muszę zrobić.

Na pewno pojawię się na Łódzkim spocie ale chyba jeszcze nie w tą niedziele gdyż jutro mam 18 brata więc niedziela będzie raczej nie mobilnym dniem dla mnie.

Opublikowano

Dobrze zrozumiałem: grill bez znaczka?

Trzeba było ramkę pomalować na czarno a znaczek zostawić, wygląda to naprawdę ok. Jak nie ma znaczka audi to czegoś brakuje.

Opublikowano
po drodze gdzieś tam zdarzył się termostat jakaś poduszka pod silnikiem. Trochę sporo pali jak na 1.8 ale zazwyczaj nawet wskazówka od temperatury nie drgnie bo mam jakieś 2 km do pracy. Zimą jest to koło 13L/100 km może trochę lepiej a latem tak koło 10-11L/100km.

Hmmm, jakbym o swojej czytał, tylko, że mnie wychodzi na razie niecałe 12 (zimą). Termostat też do wymiany mam, w tym tygodniu muszę się tym zająć.

Pozbawiłem ja też atrapy ze znaczkiem i jest czarny plastik. Xenon jest gdzieś w planach ale raczej nie w tych lampach. Chciałbym tez tylne lampy zamienić na poliftowe, może jakaś ciemna szyba z tyłu.

Kurczę, tak, jak armistead napisał - bez pierścieni to już nie to samo :confused4:

Na pewno pojawię się na Łódzkim spocie ale chyba jeszcze nie w tą niedziele gdyż jutro mam 18 brata więc niedziela będzie raczej nie mobilnym dniem dla mnie.

:good: :good: :good: :good:

Spoko, spotykamy się co tydzień, więc zdążysz nadrobić :D

Gość krzysiekpce
Opublikowano

W sumie nie wpadłem na ten pomysł żeby z tym grilem zrobić tak jak piszecie, ale myślę że jest to wykonalne bo patrząc po waszych zdjęciach rzeczywiście wygląda to całkiem przyzwoicie. Postaram się jakoś zrobić aktualne zdjęcia i wrzucić. [br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 13:55_________________________________________________Jeszcze wczoraj wyglądała tak :

DSC00898.jpg

Podsunęliście mi dobry pomysł i dziś już wygląda tak:

Zdj_cie048.jpg

Zdjęć wnętrza jeszcze nie było więc wrzucam :

DSC00914.jpg

DSC00912.jpg

Opublikowano

I teraz ten grill jest :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Autko na duży plus... Szerokości życzę